Įkraunama...
Įkraunama...

Cezario pjūvis, viskas apie jį

Man taip pat vienoje puseje lyg labiau iskiles buvo, dabar praejus 7 men. abi puses susilygino ir po truputuka baltuoja, nebe toks ryskus darosi thumbup.gif O contratubex as naudojau kitam randui ( ne cz) mazinti, bet jokio poveikio nepastebejau schmoll.gif Tiesa randas senas jau buvo, gal "sviezia" tepant ir padetu kiek nors g.gif
Atsakyti
Mano randas vos vos matomas.smile.gif O seip manau reikia laiko, kad jis susitvarkitu. O dar manau, kad rando isvaizda daug priklauso ir nuo daktaro, kaip buvo pjautas ir kaip buvo siutas. O seip 8 dienos po cezario dar labai mazai laiko, jis dar turi buti kietesnis ir raudonas. Viskas begant laikui tikrai susitvarkis smile.gif
Atsakyti
Pas mane irgi dešinėje pusėje yra kauburėlis, lyg patinę. Tikėkimės, kad praeis.
Atsakyti
baisiai randas atrodo, bet ka darysi,gal bus grazesnis.......
Atsakyti
Na as jau 5m. po gimdymo.Tepiau Contratubex'u,iskart kai tik uzsitrauke oda ,sunaudojau kelias tubeles ir tikrai randas labai liko nezymus,kas nezino tai ir nepasakytu ,kad jis pas mane is vis yra.Kauburelis vos vos liko vienoj pusej,bet ir tik as pati ji pastebiu.O buvo didokas ,bet laikui begant ir naudojant Contratubex'a sumazejo gan stipriai.Dar sako,kad Merry Key anticeliulitinis kremas labai gerai veikia po operacija,kai kuriom net geriau nei nei contratubex'as.Bet tai manau labai individualu ,kas kam geriau...
Atsakyti
Aš po pormo cz naudaujau contratubax bet nemačiau jokio rezultato, o dabar po antro, cz nusipirkau Dermatix, silikoninis gelis, brangus, bet kažkaip man atrodo jis geriau veikia(nors dar mažai laiko praėjo, sunku spręsti)
Atsakyti
man po cz 8 menesiai praeje ir randas jau lygus nors pradzioje kaip jus ir rasot buvo vienoje puseje labiau iskile. Nenaudojau jokiu tepaliuku ar dar ko. Cia manau paprasciausiai reikia laiko ax.gif
Atsakyti
Mano randas irgi buvo kaip ir pati rašei, kad yra tavo, tad nebijok ir būk kantri iškilimai susilygins tikrai taip neliks, bent jau pas mane neliko, aš irgi naudojau Contritubax, bet aš jį naudojau visada po dušo ir man atrodo, tada randas greičiau gijo mirksiukas.gif
Atsakyti
o kažin cotractubexa galima naudoti maitinančioms? g.gif lapelyje lyg ir nieko apie tai neparašyta...
Atsakyti
QUOTE(NerLin @ 2008 04 07, 20:08)
Pas mane irgi dešinėje pusėje yra kauburėlis, lyg patinę. Tikėkimės, kad praeis.

manoirgi dešinėj patinęs kažkoks...
bet kadangi mano ir visas pilvas dar toks patinęs, tai lauksiu kol praeis visi šalutiniai poveikiai...
Atsakyti
Naudoju Dermatix..gal ir nieko jau,dabar 5menuo eina...Nezinau tik,kaip butu buve,jei buciau nenaudojus...gali buti,kad taip pat biggrin.gif
Bet ,kaip jau kazkas ir minejo-priklauso,kaip susiuta buvo,kaip gyja ....Mano gan ''taporskai'' buvo susiuta....pas drauge panasaus laiko daug graziau atrodo g.gif
Atsakyti
As turejau du cezario pjuvius su nedideliu laiko tarpu tarp ju. Pradzioj irgi man labai nepatiko randas, atrodo ir mesos gabaliukas buvo islindes, bet dabar jau 10 menesiu praeje, ir randas lygus , grazus, nors nieko netepiau, nei pirmu nei antru atveju.
Nemanau kad kremai labai padeda, kazkiek gal ir palygina, bet tai daugiau isitikinimas, kad tepant ta krema randas nesimatys (cia mano nuomone ir nepriestarauju, jei kam ir padejo)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zanaz: 11 balandžio 2008 - 10:38