Įkraunama...
Įkraunama...

Kontaktiniai lęšiai

Aš turiu ilgą kontaktinių lęšių naudojimo istoriją. Prieš metus teko pereiti prie akinukų, nes akys vis užsidegdavo. Bet šįmet vėl pamėginau grįžti prie KL. Išbandžiau kelis variantus, bet šiuo momentu man patys geriausi J&J Acuvue Oasys with Hydraclear thumbup.gif . Tik porelės kaina (2 sav. nešiojimo) LT yra nereali - 59 Lt (jei akcija, tai už 4 poras 180 Lt, gaunasi po 45 Lt pora). Pamėginau užsisakyti internetu iš GB, turėtų būti apie 30 Lt pora. Kol kas negavau, laukiu. O turint kanalą atsisiųsti iš JAV (kad neitų per mūsų muitinę), tai iš viso piguva - 4 dėžutės po 3 poras po 20 USD, kas gaunasi apie 20 Lt porelė.
Atsakyti
QUOTE(marlena24 @ 2007 07 10, 09:03)
kai as kaimas nezinau kas tie toriniai... blush2.gif ?

Kol nereikėjo, ir aš nežinojau, nors ir ne kaimas lotuliukas.gif

Čia kai jau stiprų astigmatizmą akytėms nustato, tai ir akinių stiklas būna su cilindru, ir lęšius torinius specialiai parenka, aišku, juos užsakinėt reikia, ir kainuoja brangiau, bet su paprastais man vaizdas liejasi, viena akimi nebematau normaliai.
Kas yra astigmatizmas, gali rasti čia smile.gif
Atsakyti
na as sitos "laimes" aciu dievui neturiu...pas mane tiesiog trumparegyste be jokiu cilindru tongue.gif db yra -3,25, per metus po kokiu 0.25 silpneja...taip noriu lazeriu operuotis, bet kol kas negalima verysad.gif o tas regejimas gi iki begalybes gali bloget...o lesiai kaip matau labai jau individualus dalykas, pvz. as tu isgirtuju Advance silikoniniu lesiu nei sekindei isidet negaliu...okuliste pasake,kad gali buti ir taip, jog man netinka jokie silikoniniai lesia...o tie Frequence 55 kiek zinau yra hidrogeliniai, o silikoniniu as niekad nenesiojau...
Atsakyti
QUOTE(marlena24 @ 2007 07 10, 08:24)
na as sitos "laimes" aciu dievui neturiu...pas mane tiesiog trumparegyste be jokiu cilindru tongue.gif db yra -3,25, per metus po kokiu 0.25 silpneja...taip noriu lazeriu operuotis, bet kol kas negalima verysad.gif o tas regejimas gi iki begalybes gali bloget...o lesiai kaip matau labai jau individualus dalykas, pvz. as tu isgirtuju Advance silikoniniu lesiu nei sekindei isidet negaliu...okuliste pasake,kad gali buti ir taip, jog man netinka jokie silikoniniai lesia...o tie Frequence 55 kiek zinau yra hidrogeliniai, o silikoniniu as niekad nenesiojau...

Tai man tas pats - sake, kad negaliu silikoniniu nesioti, po to, kai akys nebprieme Night&Day. Bandziau hidrogelinius - puse bedos, bet su Oasys dregnumu tai lengvumo jausmas nesulyginamas. Taciau acuvue yra ir advanced ir oasys (mano galva, tai jie skiriasi, nes ir kaina ju skiriasi).

Ko gero, viskas bandymu keliu tik.
Atsakyti
Na, man čia labiau pasisekė, jei galima taip sakyt: akys nejautrios, ir tinka visokiausi lęšiai, nešioju juos jau apie 14 metų, dar nei vieni nebuvo netinkami. Jei ne tas astigmatizmas, sukomplikavęs man KL nešiojimą, tai gal ir toliau taip būtų, o dabar tai ketinu kitąmet operuotis akis lazeriu.
Atsakyti
Labas merginos
aš kontaktinius lęšius nešioju tik mėnesį. Šiaip lygtai ir viskas gerai, tik pradeda labai perštėti akis kai būnu prekybos centruose ar kur kitur, kur apšvietimas panašus ir nėra natūralios šviesos. ar jums taip būna? schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Renatėlė @ 2007 07 10, 22:00)
Labas merginos
aš kontaktinius lęšius nešioju tik mėnesį. Šiaip lygtai ir viskas gerai, tik pradeda labai perštėti akis kai būnu prekybos centruose ar kur kitur, kur apšvietimas panašus ir nėra natūralios šviesos. ar jums taip būna?  schmoll.gif

Hmmm... nelabai man taip, gal nepastebėjau g.gif 4u.gif O kokius lęšius nešioji?
Atsakyti
gydomes toliau...db gydytoja israse lasiukus nuo alergijos ir dar kazkokiu nuo uzdegimo...akis skauda be proto...grauzia...apie lesius net negalvoju kol kas verysad.gif o su akiniais akys dar labiau degina,ypac kai saule lauke,pavairuoju biski ir vsio,mjirtis,vakare vos neverkiu...o juk akiniu nuo saules negali uzsidet doh.gif doh.gif nebezinau ka daryt verysad.gif NEKENCIU AKINIU verysad.gif juk lauke vasara,saule,maudynes,o man tuos "remus" reik nesiot,po savaites i Turkija vaziuojam tai nezinau ka reiks daryt,be lesiu ten prazusiu doh.gif patarkit koki gera okulista Vilniuj,nu juk turi but kazkokia tu mano kanciu priezastis!!!!!!!!!! doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Chorchordin @ 2007 07 12, 19:12)
Hmmm... nelabai man taip, gal nepastebėjau  g.gif  4u.gif  O kokius lęšius nešioji?

pirkau "Fielmann" lygtais BAUSCH&LOMB vadinasi
Atsakyti
QUOTE(Renatėlė @ 2007 07 10, 23:00)
Labas merginos
aš kontaktinius lęšius nešioju tik mėnesį. Šiaip lygtai ir viskas gerai, tik pradeda labai perštėti akis kai būnu prekybos centruose ar kur kitur, kur apšvietimas panašus ir nėra natūralios šviesos. ar jums taip būna?  schmoll.gif

Kartais truksta lesiuose dregmes,pabandyk isilasinti drekinamuju asaru.ir dazniau jos plauk.prekybos centruose l.sausas oras ir halogenai dirgina akis
Atsakyti
sveikos,gal kas gali pasakyt koks lesiu slystys db geriausias?visa laika naudodavau RENU,bet okuliste neseniai pasake,kas Renu db jau prastokas ir yra zymiai geresniu...ale kokie tie geresni,nepulsiu gi db visu is eiles optikose pirkinet...o ten patarejos,tai dazniausiai prastos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(marlena24 @ 2007 07 13, 09:55)
sveikos,gal kas gali pasakyt koks lesiu slystys db geriausias?visa laika naudodavau RENU,bet okuliste neseniai pasake,kas Renu db jau prastokas ir yra zymiai geresniu...ale kokie tie geresni,nepulsiu gi db visu is eiles optikose pirkinet...o ten patarejos,tai dazniausiai prastos 4u.gif

geriausias skystis pagal sudeti yra opti-free,jis tinka alergiskom akim ir maziausia jautrina jas.patikek thumbup.gif
Atsakyti