Noriu siek tiek pasipasakoti ir perspeti kitas nestukes, kad daugiau reikalautu is gydytoju..
Mano istorija tokia. Kai tik suzinojau jog pastojau, iskart uzsirasiau pas ginekologe (privaciame medicinos centre). Pavyko pas ja pakliuti 6 nestumo savaites pabaigoje. Padare tyrimus su ultragarsu, paciupinejo gimda, paziurejo gimdos kakleli, ir tiek (bent jau daugiau nemaciau, ir man nepranese ar kazka dar padare).
Tyrimas tuom ir baigesi. Kraujo netikrino, tepinelio bakterijoms istirti taip pat neeme. Galvojau, kad taip ir priklauso, matyt veliau bus. O dabar manau, kad reikejo isreikalauti, kad daugiau tyrimu padarytu...
Praejus savaitei (t.y. siandien) po apsilankymo pas ginekologe man atsirado rudos isskyros (labai nedaug). As issigandau ir nusprendziau butinai siandien pas gydytoja nueiti issitirti kas vyksta. Pas savaja ginekologe nepakliuvau, pasiule tik kitai savaitei.

Tuomet pasiskambinau kitam gydytojui, turinciam privatu ginekologijos kabineta. Man pasiseke, uzsirasyti pavyko. Ir ka jus galvojate? Man paeme tepineli ir rado bakteriju!! Kurios galejo padaryti dideles zalos vaikeliui. Visa tai galejo baigtis persiledimu

Ir kodel man anksciau tu bakteriju nerado nesuprantu ???
Todel dabar noriu visas perspeti - darykites tyrimus (bent jau del bakteriju, tokiu kaip chlamidijos ir pan.) kuo anksciau, nelaukite 12 savaites!!
Dar man paskyre gydyma, tikiuosi viskas susitvarkys.