Įkraunama...
Įkraunama...

Kam reikia vaiku?

QUOTE(gagrate @ 2008 05 22, 12:33)
Man toks kvailas klausimas nekylo,kam reikia vaiku?

O aš manau, kad tai vienas svarbiausių klausimų gyvenime. Ir prieš pradedant vaikus reikėtų patikrinti ar žmogus turi atsakymą.
Atsakyti
QUOTE(Svajone35 @ 2008 05 19, 18:59)
Gaila taves  verysad.gif

Svajone, o kodėl jums gaila blondino? Ar jūs jį pažįstate? Ar jis ligonis? Koks to gailesčio tikslas? Kodėl taip dažnai forume rašoma: "man tavęs gaila?"

Aš tai nieko negailiu. Mano supratimu gailestis - tai savęs iškėlimas, o kito sumenkinimas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paragintoji: 22 gegužės 2008 - 12:11
Klausimas tai geras, tik užduotas durnai. Bet ne esmė. Kam reikia? Noras, instinktas, vienas paprasčiausių būdų įprasminti savo gyvenimą (sukurti tokią iliuziją ir ja šventai patikėti).

Papildyta:
QUOTE(Medinis @ 2008 05 22, 12:38)
O aš manau, kad tai vienas svarbiausių klausimų gyvenime. Ir prieš pradedant vaikus reikėtų patikrinti ar žmogus turi atsakymą.

O pats užsidavei tuo klausimu prieš drožiant Medinuką? Koks atsakymas? Perskaičiau temą ir pasigedau- vien kritika.
Atsakyti
QUOTE(Roza_Liuksemburg @ 2008 05 22, 13:10)
O pats užsidavei tuo klausimu prieš drožiant Medinuką? Koks atsakymas? Perskaičiau temą ir pasigedau- vien kritika.

Ne. Ir atsakymo aš nežinau. Bet savo pasakymą taikau sau pilnumoje. Prievarta reikalinga.
Atsakyti
QUOTE(Paragintoji @ 2008 05 22, 13:08)
Svajone, o kodėl jums gaila blondino? Ar jūs jį pažįstate? Ar jis ligonis? Koks to gailesčio tikslas? Kodėl taip dažnai forume rašoma: "man tavęs gaila?"

Aš tai nieko negailiu. Mano supratimu tai gailestis - savęs iškėlimas, o kito sumenkinimas.

Aha, aš irgi dažnai apie tai pagalvoju. Čia tokia klišė. Iš tikrųjų nei gaila,nei ką smile.gif Tiesiog žodžiai. Bet jei ir būtų gaila- kam? Ko? Dažniausiai taip sakoma tada, kai pritruksta žodžių.
Papildyta:
QUOTE(Medinis @ 2008 05 22, 13:13)
Prievarta reikalinga.

Žiūrint koks tikslas. Jeigu tikslas- išlaikyti (kiek tai įmanoma) esamą padetį- taip. Jeigu tikslas- griauti- reikalinga anarchija.
Atsakyti
Atsakysiu kam reikia vaikų. Pratęsimas gimines, pavardes, parama senatveje. Dziaugsmas namuose, juokas, ašaros, pirmas žingsnis, pirma klasę, pirmas kursas, pirmas bučinys, pirmi jausmai viska kartu su vaiku išgyveni, na toks gyvenimas. Išgyvenimas is naujo, perdavimas savo patirties.Ne sakau, kad tėvų patirtis yra tobula, bet patart gali.
Anūkai susirenka pietums, didelė šeima. Na nzn ka daugiau parašyti, tai taip natūralu, o kitaip neįdomu ir gyvent būtų. mirksiukas.gif
Be vaikų, kažkaip be prasmis gyvenimas. mirksiukas.gif

o iš kitos pusės, kad apsunkint sau gyvenimą, kad gyvenimas
"ne malinoj kazalos" lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nosferatu: 22 gegužės 2008 - 12:34
QUOTE(Medinis @ 2008 05 22, 13:13)
Prievarta reikalinga.

Būtinai. Ot, neliepiu sūniui skaityti knygų - ir nenori skaityti. Diskaveri jam labiau patinka. Ale aš negera. Manau, kad ir knygų reik.

P.S. Sau taikau kuo rimčiausiai. Patyriau, koks tai geras dalykas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paragintoji: 22 gegužės 2008 - 13:00
Tik pastebėjusi pavadinimą įsivaizdavau, jog tema bus apie tai, kam labiau reikia vaikų - vyrui ar moteriai...Pasirodo, suklydau...
Bet jei apie tai, tai manau vaikai labiau norimi yra vyrų, kaip jų koks tai pasididžiavimas.
Atsakyti
QUOTE(Paragintoji @ 2008 05 22, 13:52)
Manau, kad ir knygų reik.

Tikrai taip manote? O aš abejoju... Ir neverčiu. Kam jam tas vargas...
Atsakyti
oi ir kaip TIK dabar aš tokią temą užtikau doh.gif

nugi labai geras klausimas. o atsakymas tai kad vaikai nereikalingi niekam.Iš esmės.

Paragintoji - marš atgal pogulio. pati žinai kodėl nono.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mili: 22 gegužės 2008 - 13:28
QUOTE(Medinis @ 2008 05 22, 14:07)
Tikrai taip manote? O aš abejoju... Ir neverčiu. Kam jam tas vargas...

Manau. Aš neverčiu. Bet kalbuosi. Tačiau vis tenka priminti, kad knygą apleido. Juk jis mokosi. Patirtis reikalinga kuo įvairesnė. Kaip įvertins, jei neturės patirties? Norėčiau, kad gebėtų palyginti knygą su filmu pagal ją. Pamatytų skirtumą. Diskutuotina apskritai daug ko vertė. Bet kažkaip norėčiau ir vis primenu, kad pabaigtų 20 000 mylių po vandeniu. Į pasirinkimą ką skaityti - stengiuosi įsiterpti minimaliai. Pats pasirinko. Domisi laivais, povandeniniu pasauliu.

Menu, jūs sakėte, aiškinate sūnui, kam reikalinga daugybos lentelė. Aš irgi. Ir knygos.
Papildyta:
QUOTE(Mili @ 2008 05 22, 14:26)
Paragintoji - marš atgal pogulio. pati žinai kodėl  nono.gif

Ačiū už rūpestėlį 4u.gif
Vežu sūnių į muziką. Nėr kada gulėti. vat ir imuosi prievartos prieš save... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Paragintoji @ 2008 05 22, 14:28)
Menu, jūs sakėte, aiškinate sūnui, kam reikalinga daugybos lentelė. Aš irgi. Ir knygos.

Taip, sakiau. Nesu pasiruošęs pasakyti jam, kad daugybos lentelės jam nereikia. Na nesu. Tai sukelia man nepatogumų.
Atsakyti