Įkraunama...
Įkraunama...

Valgiaraštis IV

Stiuardese, labai mažai doh.gif Organizmas įjungs taupymo režimą doh.gif
mano vakardiena
Pusryčiai:v+c+m; 2 riekės skrudintos turtingos duonos pateptos spanguolių džemu (210)
Priešpiečiai: Smilgos glaistytas sūrelis; obuoliukas (140)
Pietūs: 250 gr. vakarykštės daržovių košės ir 50 gr. silkės(320)
Pavakariai: 50 gr. džiovintų slyvų (130)
Vakarienė: 60 gr. duonos (170), 30 gr. šoninės (120), 250 gr. ridikėlių- agurkų salotos su 1aš liesos grietinės (50); kriaušė (60)
Naktipiečiai: gabalas naminio obuolių pyrago (350)

1550

Tikiuosi, jog kai grįšiu iš darbo rasiu jau vaikų sunaikintą tą pyragą wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sparow: 15 gegužės 2007 - 07:41
Vakarykscio nerasysiu, blush2.gif nes puikiai pradejusi diena vakare sulaukiau isleistuviu vakarelio (griztu i namus is kaimo), tai i mano organizma subyrejo 2060kcal doh.gif
Atsakyti
Mano padrikas pirmadienis

PUSR : kava + pomidoru sultys ( 36 )
priešp: 6 mažos džiovintos slyvos ( nezinau kiek kal )
piet: 3 mažos maksimos bandeles su lasinukais + pomidoru sultys
pavak : 2 pusbulvės + bliudelis šaltibarščiu
vakar : 0,5l alaus (250) + 4 skrudinti koldunai blush2.gif
tai tiek blush2.gif jokio normalaus maisto vakar nebuvo doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Mergaitės gal kas man galit pasakyti kokia yra norma kalorijų per dieną blush2.gif
nes aš žiūrėjau xenical dietoje, tai ten kažkoks marazmas blink.gif pagal mano ūgį, amžių ir judėjimo krūvį per dieną suvartoti reikia 2567 kcal. blink.gif blink.gif taigi nutuksiu visai g.gif
Atsakyti
Bitulka,savo kūno svorį padaugink iš 22 (lėta medžiagų apykaita), iš 24 (vidutinė medžiagų apykaita), iš 26 (greita madžiagų apykaita). Čia jei nori lieknėti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sparow @ 2007 05 15, 11:39)
Bitulka,savo kūno svorį padaugink iš 22 (lėta medžiagų apykaita), iš 24 (vidutinė medžiagų apykaita), iš 26 (greita madžiagų apykaita). Čia jei nori lieknėti unsure.gif

o cia reikia imti dabartini ar norima svori? blush2.gif
Atsakyti
Dabartini smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sparow @ 2007 05 15, 12:05)

Nu tai tada aš dar nesuvartoju tiek kiek reiktų, bet vistiek neišeina numesti nei kg verysad.gif cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitulka @ 2007 05 15, 13:08)
Nu tai tada aš dar nesuvartoju tiek kiek reiktų, bet vistiek neišeina numesti nei kg verysad.gif  cry.gif

console.gif tai gal tavo svoris arteja prie optimalaus, kad sunkiai krenta g.gif arba neteisingai suvartoji medžiagų proporcijas
Baltymų kiekis maisto racione turi sudaryti 30-35%.
Angliavandenių kiekis maisto racione turi sudaryti 50-55%.
Apie 10-15% maisto raciono turi sudaryti riebalai.

Atsakyti
mano baisuokliskas vakarykstis meniu

pusryciai 2 ruginiai traskuciai su mocarella suriu ir pomidoru

pietus puse samcio zirniu sriubos skyrstimo be bulviu
nu cia ir prasidejo
antrieji pietus vistos kumpelis be odos su agurku ir diiidelis gabalas torto su mascapones suriu

vakariene svogunu laisku salotos su kefyru, keli kasniai vistienos

nu o ant nakties biski sventem persikraustyma i nauja buta- tai 2 skarbonkes sidro ir nu koks 100 g servelato su agurku ir kasnis bandeles

nu bandziau suskaiciuoti, virs 2000 kal gavosi.

siandien tai pasuku diena, kaip visada antradieniais
Atsakyti
QUOTE(sparow @ 2007 05 15, 12:13)
console.gif tai gal tavo svoris arteja prie optimalaus, kad sunkiai krenta g.gif arba neteisingai suvartoji medžiagų proporcijas
Baltymų kiekis maisto racione turi sudaryti 30-35%.
Angliavandenių kiekis maisto racione turi sudaryti 50-55%.
Apie 10-15% maisto raciono turi sudaryti riebalai.

Mano ūgis 175, o sveriu 76kg, riebalų stengiuosi vartoti kuo mažiau, o šiaip daugiau daržoves, mėsą tik liesą arba žuvį verysad.gif tiksliau riebalai būna toki: iki3 šaukštų aliejaus, jei ką kepu ir apie 2 šaukštus majonezo, bet ne ksdien
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bitulka: 15 gegužės 2007 - 12:50
siandieninis:

pusryciai:2kiausiniai(140)+50gr rugelis duonos(106)+1s majonezo(25)+1agurkas(15),viso286

pietryciai:1sok saldainis,viso50

pietai:2mazyciai kiaulienos kodletai(300)+150gr vistu bulviu(120)+nepilnas saukstas padazo(50)+1raug agurkas(20),viso485

pietvakariai:1surelis "magija",viso 163

vakariene:jakobs 3in1(72)+80gr duonos rugelis(170)+tunas(72)+raug agrukas(15),viso 329

1313is viso
Atsakyti