Įkraunama...
Įkraunama...

aš viską darau paskutinę minutę

Kas tai, valios trukumas ar gyvenimo budas???  g.gif
[/quote]

Valios trukumas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaida`: 13 balandžio 2005 - 14:50
QUOTE(ginija @ 2005 04 12, 11:28)

Kas tai, valios trukumas ar gyvenimo budas???  g.gif

kad gyvenimo būdas, tai tikrai schmoll.gif na valios stoka, gal... g.gif
man regis menkas atsakomybės jausmas. aš asmeniškai, niekada nesu prašiusi, kad man prailgintų terminą iki kurio turiu atlikti darbą schmoll.gif viską darau iš anksto cool.gif iš kitos pusės - o jei paskutinę dieną prieš pristatant darbą pasiūlys kas nors nemokamai į Maljorką? rolleyes.gif aš tai skrisčiau, nes mano darbai atlikti jau ax.gif o jūs dirbtumėt biggrin.gif
Atsakyti
o jei paskutinę dieną prieš pristatant darbą pasiūlys kas nors nemokamai į Maljorką?  aš tai skrisčiau, nes mano darbai atlikti jau  o jūs dirbtumėt

VA PO TPKIO VAIZDINGO PVZ, TAI TIKRAI NESINORI VISKO PALIKTI PASKUTINRI AKIMIRKAI mirksiukas.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lemone @ 2005 04 13, 17:36)
kad gyvenimo būdas, tai tikrai  schmoll.gif  na valios stoka, gal...  g.gif
man regis menkas atsakomybės jausmas. aš asmeniškai, niekada nesu prašiusi, kad man prailgintų terminą iki kurio turiu atlikti darbą  schmoll.gif  viską darau iš anksto  cool.gif  iš kitos pusės - o jei paskutinę dieną prieš pristatant darbą pasiūlys kas nors nemokamai į Maljorką?  rolleyes.gif  aš tai skrisčiau, nes mano darbai atlikti jau  ax.gif  o jūs dirbtumėt  biggrin.gif

Lemone, as irgi skrisciau tongue.gif Juk as nesu nepakeiciama, uz mane kai kuriuos darbus gali atlikti ir kiti, tik aisku, viskas turi savo kaina ax.gif
Atsakyti
Nu va, sėdžiu dabar prie referato. kaifuoju net cry.gif Galva tuščia kaip puodynė...O šią naktelę per naktelę turiu pabaigt doh.gif Rytoj vaikščiosiu cool.gif , nes pajuodę paakiai bus sad.gif
Atsakyti
na taip, Maljorka..... Skamba labai viliojanciai. Bet... anksciausiai atostogu galesiu iseiti rugsejo viduryje. Visa vasara sugadinta schmoll.gif
Atsakyti
O jum nebuna taip, kad prisedat daryt, dar kai daug laiko like, ir darot - matot viskas letai eina-pastebi smulkmenas, aiskiniesi netikslumus, galvoji ar cia taip ar taip... O kai darai paskutine minute, darai greitai ir padarai doh.gif .Aisku geriausia padaryt greit ir is anxto biggrin.gif
Atsakyti
Siaubas, aš ir visada viską darau paskutinę minutę doh.gif Rodos, pasimokai (bemiegės naktys), ir įtikinėji save kitą kartą taip nedaryt, bet vis tiek...
Atsakyti
pas mane liga, viska padarau daug anksciau nei reikia smile.gif Blogiausia, kad ir aplinkinius sokdinu tada anksciau smile.gif Ateinu i susitikimus puse val anksciau, o po to nervuojuos, kad reikia ilgai laukt. Zodziu, ir taip, ir taip negerai smile.gif Parasau referatus pries menesi, o po to daug laiko lieka ir pradedu galvot, kad gal ne taip ka parasiau smile.gif O kai greitai parasai, atiduodi ir vsio...
Atsakyti
Na aš irgi nemažai dalykų darau paskutinę minutę doh.gif Sunkoka su tuo, nes kai turi mažai laiko - skubi, o kai skubi, tai dar kas nors ir netaip gaunasi arba nespėji, va tada būna pati blogiausia man būsena - toks jausmas, kad visai nevaldai situacijos, esu tarsi stebėtoja iš šalies ir visai negali paspartinti to proceso verysad.gif cry.gif verysad.gif. Jėtau kaip viso šito nekenčiu, bet anksčiau atlikti darbus dar tik mokausi smile.gif bet kadangi tai gyvenimo mokykla, o ne universitetas, tai jaučiu, kad tuos mokslus krimsiu ilgai g.gif
Atsakyti
Viską darau paskutinę minutę ir nematau problemų... biggrin.gif
Kas tie pajuodę paakiai, galima pakentėti.
Atsakyti
Aš irgi viską paskutinę minutę įpratus daryti, nors irgi kartoju, kad "jau kitąkart..." biggrin.gif
Darbų atidėjimas paskutinei minutei turi tokį pliusą, kad iškart stengiesi darbą atlikti SUPER gerai thumbup.gif , nes taisyti tai jau nebebus kada g.gif
Minusas toks, kad visgi daug nervų kainuoja atidėliojimas...ir galvojimas, ar tikrai suspėsi... Bet bent jau man taip nebuvo, kad nespėčiau ko nors mirksiukas.gif
Atsakyti