Įkraunama...
Įkraunama...

Čiulptukas: jūs už ar prieš?

Nieko blogo toja soskuteja nera schmoll.gif Jeigu vaikuciui tai kaip valerijonas pries miegeli, tai nereikia jo ir traumuoti rolleyes.gif Suneliui 7men, soske ima tik nakti, bet jeigu noretu dazniau, tikrai neatimineciau rolleyes.gif
Atsakyti
o maniskis nenori soskes schmoll.gif duodi, kad nusiramintu kai verkia, o jis dar labiau susinervuoja, kad kai paciulpia - niekas nebega biggrin.gif , nemoka jis jos ciulpti, pastoviai spjauna, zodziu musu nusiraminimo priemne - mamos papas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2007 03 06, 10:16)
o maniskis nenori soskes  schmoll.gif  duodi, kad nusiramintu kai verkia, o jis dar labiau susinervuoja, kad kai paciulpia - niekas nebega  biggrin.gif , nemoka jis jos ciulpti, pastoviai spjauna, zodziu musu nusiraminimo priemne - mamos papas ax.gif

Koks fainuolis vaikiukas,nori visada mamytę turėti prie savęs... ax.gif Gudruolis,neapgausi su dirbtine tūtia... 4u.gif
Atsakyti
visai normalu tie tiučiukai - ir pati gydytoja sake, jog zymiai baisiau, kai vaikas ipranta ciulpti pirsta. mano pussesere ciulpe pirsta iki 6 metu - jau 5 metu budama suprasdavo, kaip tai negrazu, tai nubegdavo, pasislepdavo, paciulpdavo, nusiramindavo ir grizdavo pas vaikus...
Atsakyti
Sveikos mamos, aš ir nesu prieš soskutes, tik va mano mažylė jos neužka nečiulpia schmoll.gif , stumia su liežuviu lauk iš burnytės ir viskas . Tai aš jai per prievarta ir negrūdu, nenori ir nereikia smile.gif . O savo pirštukus kartais įkiša į burnytę, matyt ieško dantukų ax.gif , o čiulpti tai nečiulpia bigsmile.gif
Atsakyti
na jau tikrai neprieš, kartais soskė tikras ramintojėlis, ypač prieš miegą thumbup.gif
Atsakyti
As tai irgi nieko pries, bet dukryte neima lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Valedy @ 2007 03 06, 12:15)
Koks fainuolis vaikiukas,nori visada mamytę turėti prie savęs...  ax.gif Gudruolis,neapgausi su dirbtine tūtia...  4u.gif

aga, gudruolis kaip reikiant, o kartais taip noretusi, kad jis ta soske paciulptu ir duotu pailseti mamai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(natasonok @ 2007 03 12, 15:50)
As tai irgi nieko pries, bet dukryte neima lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif lygiai taip pat, su mielu noru duočiau jei tik imtų lotuliukas.gif Namie raminimo priemonė mamos papulis, lauke arbatėlė, jai būtinai turi kas nors bėgti lotuliukas.gif
Atsakyti
As uz ciulptuka, nes geriau ir mamai, ir vaikui drinks_cheers.gif
Atsakyti
manoji irgi neima tutes.dar kai bandai ikisti tai "isizeidzia" ir taip graudziai apsiverkia palupi atmetus doh.gif
Atsakyti
turiu tris vaikeliu ir ne vienam ciulptuko nereikejo.
paprasciausiai jo nesiuliau. thumbup.gif
as manu kad vaikai be ciulptuku yra ramesni ir miega geriau. wub.gif
Atsakyti