o maniskis nenori soskes
duodi, kad nusiramintu kai verkia, o jis dar labiau susinervuoja, kad kai paciulpia - niekas nebega
, nemoka jis jos ciulpti, pastoviai spjauna, zodziu musu nusiraminimo priemne - mamos papas
QUOTE(Nerytė @ 2007 03 06, 10:16)
o maniskis nenori soskes
duodi, kad nusiramintu kai verkia, o jis dar labiau susinervuoja, kad kai paciulpia - niekas nebega
, nemoka jis jos ciulpti, pastoviai spjauna, zodziu musu nusiraminimo priemne - mamos papas 
Koks fainuolis vaikiukas,nori visada mamytę turėti prie savęs...
visai normalu tie tiučiukai - ir pati gydytoja sake, jog zymiai baisiau, kai vaikas ipranta ciulpti pirsta. mano pussesere ciulpe pirsta iki 6 metu - jau 5 metu budama suprasdavo, kaip tai negrazu, tai nubegdavo, pasislepdavo, paciulpdavo, nusiramindavo ir grizdavo pas vaikus...
Sveikos mamos, aš ir nesu prieš soskutes, tik va mano mažylė jos neužka nečiulpia
, stumia su liežuviu lauk iš burnytės ir viskas . Tai aš jai per prievarta ir negrūdu, nenori ir nereikia
. O savo pirštukus kartais įkiša į burnytę, matyt ieško dantukų
, o čiulpti tai nečiulpia
na jau tikrai neprieš, kartais soskė tikras ramintojėlis, ypač prieš miegą
As tai irgi nieko pries, bet dukryte neima
QUOTE(Valedy @ 2007 03 06, 12:15)
Koks fainuolis vaikiukas,nori visada mamytę turėti prie savęs...
Gudruolis,neapgausi su dirbtine tūtia... 
aga, gudruolis kaip reikiant, o kartais taip noretusi, kad jis ta soske paciulptu ir duotu pailseti mamai
QUOTE(natasonok @ 2007 03 12, 15:50)
As uz ciulptuka, nes geriau ir mamai, ir vaikui
manoji irgi neima tutes.dar kai bandai ikisti tai "isizeidzia" ir taip graudziai apsiverkia palupi atmetus
turiu tris vaikeliu ir ne vienam ciulptuko nereikejo.
paprasciausiai jo nesiuliau.
as manu kad vaikai be ciulptuku yra ramesni ir miega geriau.
paprasciausiai jo nesiuliau.
as manu kad vaikai be ciulptuku yra ramesni ir miega geriau.