Įkraunama...
Įkraunama...

Kokių dovanų laukia Supermamos?

O as gavau dovanu guci rankinuka lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif o jei ant rimto tai gavau sidabrini pakabuka ant grandineles - rankinuka su guci zenkliuku lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
As gavau molberta, kepure su saliku, makiazo teptuku rinkineli ir kartu su vyru gavom zaidima.
Atsakyti
Aš gavau dvi saldainių dėžutes blush2.gif
Antonio banderas kvepalus rolleyes.gif
Vitaminus paaugliams yess.gif
Šokoladą rolleyes.gif
Riešutų bigsmile.gif
Raffaelo dėžutę , kurios jau nebėr hihihi.gif
Atsakyti
Aš gavau:
Diržą
Veido žėlę flirt.gif
Šaliką ir pirštines
Saldainius 3
Vieną mandariną su veidu
Butelį saldainių
Tokį daiktą ant rankos kur sujungta su žiedu ,ale indiškas rolleyes.gif
Ilgą pakabuką wub.gif
Ir dar ryt kažką gausiu bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Makarončikė: 25 gruodžio 2007 - 22:37
Aš gavau sviestą kūnui,aromatinę lempą,sviestmedžio kremą lūpoms,knygą,pinigų ir daaug saldumynų cool.gif
Atsakyti
Nedaug šiemet, bet tai, ko norėjau ax.gif
Rėmeliai nuotraukai
Sigutės Ach paveiksliuką į kolekciją rolleyes.gif
Piniginę bigsmile.gif
Muiliukų rinkinį
Apyrankę, bet maža doh.gif
Saldainius kelis ir mandariną biggrin.gif
Knygą rolleyes.gif
Atsakyti
Pasidalinkime norais, ko mes norėtume Kalėdoms? Ką ketiname dovanoti savo brangiausiems?

Aš saviškiui ketinu padovanoti abi Džeimso Oliverio receptu knygas, nes seniai varvina seilę, lotuliukas.gif , gal man ka skanaus pagamins tongue.gif 4u.gif ,.
Atsakyti
Beprotiškai norėčiau sniego biggrin.gif o vyrui... ką jam padovanoti? neįsivaizduoju blink.gif sunku su jais. Dar teks pamąstyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saltalanke @ 2008 11 09, 17:48)
Beprotiškai norėčiau sniego biggrin.gif 

As pernai irgi labai norejau sniego ax.gif ir gavau bigsmile.gif Maisely daug politeleno skiauteliu, kurios atrode kaip tikras sniegas thumbup.gif
Siemet as be fantazijos... Na, bet dar sugalvosiu ax.gif
Atsakyti
bilietų į koncertą , oMB augintinio ax.gif
Atsakyti
Kalėdų...Taip, Kalėdų... smile.gif Nereikia man dovanų, (išskyrus pinigus biggrin.gif ) Kalėdų...Noriu, kad kažkas pasakytų "Kalėdų Senelis yra!" , kad kažkas rastų daug dovanų...Kad būtų sniego...Kad reiktų "šūbos" (kas nesupranta-kailinių)... thumbup.gif Ech...Kad dabar taip...Kai vaikai buvom wub.gif ...Atsimenu tėvai turėjo tokį laikrodį žaislinį ant eglutės kabinamą, tai aš nemiegodavau savo kambarį, o sėdėdavau naktį svetainėj ir žiūrėdavau į tą plastmasės gabalą lotuliukas.gif ...Dvyliktą tėvai sutilindžiuodavo varpeliais...Aš dar atsimenu kai trenkiausi į stalą vienais metais, tai pusė dantų per vakarą išspjaudžiau doh.gif lotuliukas.gif ...Laišką rašydavau... wub.gif Ooo! Kaip norėčiau dabar sniego...Laukiu aš jo wub.gif .Vieną rytą prisnigo pas mus (gal lapkričio 3...) tai paėmiau nuo mažinos sniegą ir iškėliau į dangų... wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif Laukiu... blush2.gif .O MB tai sakė norėtų ,kad visa giminė susirinktų doh.gif .
Atsakyti
Svajoju baigti darbus ir iki Kaledu grizti namo. Tai butu didziausia dovana man, tikiuosi ir seimai blush2.gif
Atsakyti