Na,o as,mergaites,zinote,ko noreciau?..Va,cia taip gavosi,kad mano vestuvinis ziedas,kuri man vyras uzmove,tapo per mazas,po gimdymo.Platinti jo nebeapsimoka,nes jis ir taip plonutis.O nesioti tai ji norisi,juk as istekejusi.Tai stai,as noreciau,kad mes abu su vyru Sv.Kaledu proga,pasidovanotume naujus vestuvinius ziedus

.Bet tik va problemele ta,kad mano vyras nesutinka ju pakeisti,nes mus tuoke Tevas Stanislovas ir sis zmogus mums l.svarbus.Vyras sako,kad dar ims nesisekti kas gyvenime.Bet juk tai tik daiktas.Zinoma,jis man taip pat l.brangus ir sventas,taciau jai as jo net uzsimauti nebegaliu

.As vyrui siulau nusipirkti naujus ziedus ir nuvezti i ta pacia Tevo Stanislovo baznytele,ir pasventinti naujai.O po to,nueiti prie Stanislovo kapo.Manau ir jis, matydamas mus is dangaus, taip pat pasventins

.Jai jis butu gyvas,manau man pritartu,nes jis toks fainas zmogutis buvo.O be to,Kaledos juk susikaupimo,ramybes ir meiles metas.Kas zino,gal su tais ziedeliais,tos malones ir i musu seima atkaliautu?..
Na tai stai,kazin ar mano svajone issipildys

,bet jusiskems as linkiu tikrai issipildyti

.