Įkraunama...
Įkraunama...

Kokių dovanų laukia Supermamos?

As labai noreciau laikrodzio blush2.gif O dar geriau - cekio is laikrodziu parduotuves biggrin.gif
Arba romantisko savaitgalio Druskininkuose su SPA proceduromis biggrin.gif Tik zinau, kad mano MB labai praktiskas zmogeliukas, tai labai kazko romantisko vargu ar galiu tiketis blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(jolita.martyna @ 2007 10 31, 07:53)
O man patiko labiausiai ideja-- isvyka tarp dideliu pusnu,miske,su seima,su karsta arbata ir uzkandziais,ar net saslykais....megstu tokias isvykas thumbup.gif

O mes kazka panasaus sau jau pasidovanojom is anksto biggrin.gif Tarpusventy (tarp Kaledu ir naujuju ) -kaimo vienkiemis, miske salia ezero, pirtele, zidinys, galbut nors siek tiek sniego ir svarbiausia - visa seima kartu - as ir keturi mano vyrai: MB, 2 sunus ir suo lotuliukas.gif thumbup.gif Tikiuosi laikas bus nerealus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lorenza: 30 lapkričio 2007 - 22:00
O kaip Jums gerai kai Jūs žinot ko norit ax.gif
Man ir gimtadienis ir kalėdinės dovanos, o aš kažkaip nieko nenoriu...
Galvoju galvoju ir nežinau blush2.gif

Pernai metais gavau daug visokių gerų daiktų:chalatą, piniginę, laikrodį ir t.t.
Tokio pat daikto nenoriu...
Knygos gera dovana thumbup.gif Bet kad aš pati kas būna naujo ir gero nusiperku...
Ech sunkūs laikai atėjo doh.gif
Turbūt teks patiems galvot cool.gif
Atsakyti
man patiktu chalatas,pizama,kojines,kelnaites(karta gavau labai brangias ir grazias),auskarai,dezute visiems savo auskarams susideti,megztukas blush2.gif zodziu,rinktis yra is ko tongue.gif
Atsakyti
O as noriu....STAIGMENOS......nesakiau ko reikia,nes mano MB jau mano visus norus ispilde doh.gif lotuliukas.gif ka susakiau,lapkricio menesi,tai dabar tylesiu ir lauksiu staigmenos. doh.gif Nes vis sukinejasi ir klausia,ko tau reikia,ko tau reikia lotuliukas.gif kai viska nurpirko dar sunu nusiunte paklausti,tai jis guli su manimi knyga skaito ir lyg tarp kitko..mamyte,o ko tau dar reiketu lotuliukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(ugnele:) @ 2007 11 23, 12:47)
ingakyca,

o cia visuose copy1-uose galima pasidaryti kalendoriukus? blink.gif  Kur tu dareisi? smile.gif is anksto aciukas uz info  mirksiukas.gif

Aha visuose kaip suprantu, aš tai net nežinau kur darausi, nes padaviau MB draugui, mat jo sesuo dirba, tai net nežinau kur randasi doh.gif
Atsakyti
Na,o as,mergaites,zinote,ko noreciau?..Va,cia taip gavosi,kad mano vestuvinis ziedas,kuri man vyras uzmove,tapo per mazas,po gimdymo.Platinti jo nebeapsimoka,nes jis ir taip plonutis.O nesioti tai ji norisi,juk as istekejusi.Tai stai,as noreciau,kad mes abu su vyru Sv.Kaledu proga,pasidovanotume naujus vestuvinius ziedus blush2.gif .Bet tik va problemele ta,kad mano vyras nesutinka ju pakeisti,nes mus tuoke Tevas Stanislovas ir sis zmogus mums l.svarbus.Vyras sako,kad dar ims nesisekti kas gyvenime.Bet juk tai tik daiktas.Zinoma,jis man taip pat l.brangus ir sventas,taciau jai as jo net uzsimauti nebegaliu blink.gif .As vyrui siulau nusipirkti naujus ziedus ir nuvezti i ta pacia Tevo Stanislovo baznytele,ir pasventinti naujai.O po to,nueiti prie Stanislovo kapo.Manau ir jis, matydamas mus is dangaus, taip pat pasventins 4u.gif .Jai jis butu gyvas,manau man pritartu,nes jis toks fainas zmogutis buvo.O be to,Kaledos juk susikaupimo,ramybes ir meiles metas.Kas zino,gal su tais ziedeliais,tos malones ir i musu seima atkaliautu?..
Na tai stai,kazin ar mano svajone issipildys unsure.gif ,bet jusiskems as linkiu tikrai issipildyti 4u.gif .
Atsakyti
Labai keista, bet šiemet nenoriu nieko materialaus.Labai noriu, kad visi mano artimieji butų sveiki ir laimingi,kad jiem neatsitiktų nieko blogo. wub.gif
Atsakyti
Aš kažko konkretaus nenoriu, noriu tik kaip viena dalyvė pasakė, kokios staigmenos, kad ne aš pasakyčiau ko noriu, o kad pats sumastytu tokio, kad užgniaužtų kvapą wub.gif
Atsakyti
O as noreciau daugiau vyro meiles verysad.gif
Atsakyti
o aš šįryt gavau dovaną lotuliukas.gif šeimynišką- čiužinį naują tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
vakar kavinej geriau nerealiai skanu piemo kokteili,taip kad Kaledu Seniui pateikiau dar viena pageidavima-mikseri ax.gif
Atsakyti
Ilgo pakabuko, diržo, gal kokį rūbą rolleyes.gif
Atsakyti