Įkraunama...
Įkraunama...

Kokių dovanų laukia Supermamos?

O aš norėčiau gražiai ir jaukiai šeimos rate atšvęsti šitas šventes, kad visi būtų sveiki, laimingi wub.gif Sau asmeniškai norėčiau SĖKMĖS ir LAIMĖS, o iš materialių dalykų tai man nelabai svarbu ką gausiu dovanų, svarbiausia, kad dovana būtų išrinkta su meile rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(viola28 @ 2007 11 17, 22:29)
O as noreciau dideles panoramines iremintos nuotraukos su apsnigtais kalnais  wub.gif
Turiu tokią wub.gif apsnigti kalnai naktį thumbup.gif

Šiais metais mano norų sąrašas milžiniškas blush2.gif kaip visada prieš šventes neatsiminsiu ko norėjau, bet dabar noriu: rankinės, odinės piniginės, šilto chalato, gražaus patalynės komplekto ir dar kažko noriu, bet dabar jau neatsimenu ko doh.gif
Atsakyti
o as noreciau keliones i Dublina.
Atsakyti
O man ką padovanos tas bus gerai, bet labiausiai norėčiau fotoaparato ax.gif
Atsakyti
Aš norėčiau aromatinės lempos su aliejais,šiltų kojnių,saldainių (esu didelė smaližė bigsmile.gif ),kelionės į šiltus kraštus wub.gif , kokios nors grožio procedūros ir puodelio su vardu arba kalendoriumi thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Turkcena: 19 lapkričio 2007 - 16:48
As noriu laikroduku, nes paskutiniam dovanotam MB suskilo stikliukas, o man ant rankytes jo labai truksta...taip norisi kad vel matyciau besisukancia rodykle, kuria dovanojo MB, kaip simboli musu puikiai kartu begancio laiko smile.gif
Atsakyti
O aš labai norėčiau šį mėnesį nestuke.gif ir kad tai būtų mums su MB dovana Kalėdoms. Mes taip TO laukiam...
Atsakyti
Norėčiau kokių nors šiltų žieminių arbatų, šilto chalato, kokių nors kūno priežiūros priemonių (pvz. Body shopo), kokio nors skanaus likerio, pvz. Baileys rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
Didziausia dovana butu nestuke.gif ...
Atsakyti
Tikrai apsidžiaugčiau gavusi-skanios arbatos,ypatingų šokoladinų saldainių,šaliką,pižamą,auskariukus,knygą,vonios pasilepinimui skirtas priemones,bilietai į kiną,gražų puodelį,rankšluostį ir dar daug kuo rolleyes.gif Žodžiu,nesu išranki ax.gif
Atsakyti
Aš būčiau laiminga gavusi šiltą chalatą, šlepetes tokios pačios spalvos kaip chalatas,šiltas vilnones kojines i(spalvotas ax.gif )iki kelių ir kokį nors kūno purškiklį ar kremą kūnui vanilės ir cinamono kvapo. blush2.gif tai tiek
Atsakyti
As noreciau ramaus savaitgalio Druskininku parke ar siaip kokias relaksines proceduras bigsmile.gif
Atsakyti