Įkraunama...
Įkraunama...

Kokių dovanų laukia Supermamos?

QUOTE(Rasyte0509 @ 2008 12 16, 17:46)
Gal man kas nors isaiskinsit, nes man atrodo nesamone tokios dovanos kaip keptuves, puodai ir pan... Cia tas pats, kas vyrui dovanoti tapetus arba maisa cemento...

drinks_cheers.gif sutinku pilnai su tavim-man kazko asmenisko noretusi-tik man tongue.gif
na,jau zinau kas man po eglute padeda-pati prasiau mp3 grotuvelio ax.gif

Atsakyti
As tai seneliui salciui rasiau laiskeli santa2.gif , kad labai laaaabai noriu saunos ranksluoscio, dirbtinio kailiuko tapkuciu ir geros knygos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(jolka1224 @ 2008 12 16, 16:09)
garų puodo, gero peilio (o gal net viso rinkinio), virdulio. Šiemet kažkaip gavosi viskas virtuvei.

peilio negalima - susipjausit (susipyksit)
Atsakyti
Siurprizo. wub.gif Man patinka gauti dovanas apie kurias nė nenutuokiu...
Atsakyti
O as nesugalvoju ko man reiktu doh.gif
Noreciau suzadetuviu ziedo, bet.....
Atsakyti
Labai noreciau keliones i siltus krastus. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasyte0509 @ 2008 12 16, 18:46)
Gal man kas nors isaiskinsit, nes man atrodo nesamone tokios dovanos kaip keptuves, puodai ir pan... Cia tas pats, kas vyrui dovanoti tapetus arba maisa cemento...

as siaip uz asmeniskas dovanas,bet man visai smagu butu gauti pvz ir puoda.megstu gaminti,todel svarbu kad ir gaminimo visos priemones butu kokybiskos,na sakykim zepter puodu neturim ir siaip gaila man pinigu ant ju,bet visai nepriestarauciau gauti koki bent viena is zepterio puodu ax.gif
Atsakyti
kočėlą biggrin.gif nes neturiu ax.gif o jei rimtai- labai pradziugintu knyga, gera arbata, vynas, is MB priedo dar ir smileysex.gif smileysex.gif smileysex.gif noreciau, ir kuo daugiau wub.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
kavos aparato blush2.gif
Atsakyti
žinau kad gausiu rankinį laikrodį, rankinę, liemenę, daugiau-siurprizų laukiu biggrin.gif
Atsakyti
Aš norėčiau auksinio žieduko, nes vagys išnešė mano papuošalus iš namų verysad.gif
Atsakyti
labiausiai taip laukčiau nematerialios kalėdinės dovanos - kad kas nors pateiktų darbo pasiūlymą. smile.gif Bet tokios tai turbūt nesulauksiu. ax.gif O šiaip kažkaip visai nesvarbu, nėra kažkokio dalyko, kurio labai norėčiau.Tiesa, įtariu, kad iš MB gausiu kvepalus ( na, tai neblogai, nes manieji jau baigiasi). smile.gif
Atsakyti