Įkraunama...
Įkraunama...

Kokių dovanų laukia Supermamos?

pritariu kad dovanu cekiai i ivairius SPA, msazams ir panasiai, yra tikra atgaiva po kaledinio maratono darbovietese ir namuose.
Mano fizionomija kvailai istysta nuo sypsenos kiekviena syki, gavus ka nors panasaus.
Ir jau is anksto pradedu lepintis mintimis apie tai...

Bet labiausiai, kiek pamenu, susijaudindavau ir tikrai susigraudindavau, kai mano dukros dar mazos budamos, padovanodavo man po koki nors paciu pasiuta zaisla (gyvuna), kuri visaip issiuvinedavo ir dar "aprengdavo"...

Nu pasakysiu as jums, toki daikta gavus is pradziu buna labai juokinga, nes jis sleivas, kreivas, susiutas didziuliais dygsniais, pro kuriu plysius verziasi vata, kurios i vidu prikimsta, issiuvinejimas kreivas, sleivas ir daro zverelio snukuti panasu i koki tai issigimeli, zodziu, apsoliuciai nemoksiskas reikalas, nu bet juokinga budavo gal kokias kelias sekundes, o paskui toks graudulys suspausdavo gerkle, kad vaikai visad nesuprasdavo: mamyte, kodel tu verki? tau nepatinka?
O vyras sadistiska juokeli numesdavo: ne, jai kiskucio gaila... (...smile.gif ...)

Veliau jos ismoko graziau viska daryti ir as tu dovanu daug esu prikaupusoi, tai kasmet vis kurias nors issitraukiu ir pasidedu po eglute kaip dekora, nors tie daiktai gana baisiai atrodo, jei vertinti kokybes ar estetiniu poziuriu... smile.gif
bet zinokit, daugelis man pavydi sito smile.gif
Atsakyti
as noreciau gauti:

Karoliuku verimo enciklopedija
priemones dekupazhui
originalius Crocsus Nadia arba Cayman
superini ziemini zvejybini kostiuma ir batus
vilnonius apatinius is Rasakila
zvejybini kota spiningavimui Croix arba G Loomis
silta merino vilnos kepure
rene furterer priemoniu plaukams
abonenta masazui
kokius nors labai yspudingus spalvingus didelius auskarus
visa Karibu piratu trilogija, originalu ir rusiska igarsinima
Jane Austen visas knygas
superinio vyno buteli, arba du
zieminis sportini kostiuma

jezusmarija cia galima vardinti be galo be krasto
Atsakyti
Kvepalų, gerų kvepaliukų rolleyes.gif
Dar masažas nepamaišytų ax.gif
Atsakyti
* Priemones scrapbooking'ui
* Priemones dekupažui
* Sidabrine apyrankę
* Vieną tokią gražią kepurytę esu nužiūrėjus
* Plaukų tiesinimo žnyples
* Sidabrinio žieduko
* Naujo mobiliuko
* Naujo kompiuterio

Galima tik vardint vardint.. ;D bet nėra tokio dosnaus Kalėdų senelio, o ir mano norai kai kurie nemaži blush2.gif
Atsakyti
absoliučios ramybės pusmečiui ax.gif (nors aš ne supermama)
Atsakyti
gero fotoaparato - laaaaaaaaaaaaaaaabai!!!!!!!!!!! biggrin.gif
Atsakyti
Daug ko noreciau..bet kadangi krize-tai abejoju ar siemet sulauksiu geru (ar tiksliau brangiu) dovanu..
O siaip labai apsidziaugciau gavusi gera knyga; dailes reikmenu; kvepalu..ir t.t. tongue.gif
Atsakyti
as laukiu bet ko isskirus, brangioji as kaip visada pinigais. nekenciu pinigu verysad.gif noriu dovanos doh.gif
Atsakyti
Suzadetuviu ziedo noreciau.. biggrin.gif Ar siaip kazko labai mielo ir apgalvoto, o ne paskutine minute parnesto. Kazkaip niekad nesu gavus tokios dovanos, kad labai patiktu..bet gal ateis i mano kiema svente siemet? ax.gif
Atsakyti
O as uzsiprasiau laikroduko. Dar printeri noreciau gauti lotuliukas.gif
Atsakyti
bet ką iš agent provoucator smile.gif
Atsakyti
Mano norai kaip visada begaliniai .. biggrin.gif
po eglute nenuliūsčiau radusi :
rankinį laikroduką
rankinę
gerus kvepalus
veidrodinį fotoaparatą
naują mobiliuką