Įkraunama...
Įkraunama...

Kokių dovanų laukia Supermamos?

norėčiau auksinių auskariukų ax.gif
Atsakyti
o aš gavau : kalėdinį puodelį, oriflame kvepaliukus kurių kogero niekada nepanaudosiu, rėmelį nuotraukai su užlipdyta kaina(brangus, bet deja toks kičinis kad su visa dėžute padėjau į spintą)saldainių ir mandarinų.ai, dar tiesa vieną labai įdomią dovanėlę - dėžutėje popierinėje įdėti tokie trys daikčiukai, net nežinau kaip apibūdinti - lyg į išsiuvinėtas servetėles suvynioti kažkoki kvapai ir kiekviena persmeigta smeigtuku. labai įdomus daigčiukas, gal patarsite, kaip jį kuo racionaliau panaudoti? šiandieną susitinkam kavagėrio su draugėmis tai manau gausiu pora mažyčių mielų suvenyrų. o labiausiai iš kalėdų senio laukių dovanos apie kurią nežinočiau iš anksto. nes jau kogero pradedų įsitaisyti išankstinės dovanos sindromą. prieš mėnesį buvo gimtadienis. gavau daug vertingų dovanų, bet visos buvo iš anksto ir su mano žinia. o taip norėtųsi iš antros pusės gauti ką nors netikėto... tai dabar kai tip prabyla - ko norėtum kalėdom, paskubu visiem užrėkti - SIURPRIZO thumbup.gif
Atsakyti
Noriu gero fotoaparato (nebus staigmenos, bet gausiu ko noriu, nes mb nori padovanoti gerą dovaną Kalėdų ir apvalaus gimtadienio proga... smile.gif
Atsakyti
Sveikos wink_3.gif
viena dovana jau gavau santa2.gif nuo vyro odines striukes norejau tai padovanojo dar zinau kad zieda gausiu,nuo mamos tai pat galvoju kad gausiu zieda auksini wub.gif nuo seses kosmetikos wub.gif
lauksiu ir daugiau dovanu newyear.gif megalol.gif santa2.gif
Atsakyti
aš savąjį MB tikriausiai išmesčiau iš namų su visa eglute, jeigu man čekį padovanotų doh.gif būčiau be galo nusivylusi (nors jei draugai - neprieštaraučiau biggrin.gif ).. juk taip miela gauti dovaną, kuri rinkta specialiai tau su rūpesčiu ir džiaugsmu.. rolleyes.gif smile.gif nors iš kitos pusės bent jau iš praktikos kiek esu gavus papuošalų.. na tikriauisai tik porą galiu nešioti lotuliukas.gif kiti ne itin mano skonio lotuliukas.gif bet juk svarbiausia geri ketinimai mirksiukas.gif o norint tokių dovanų ir neišmesti pinigų, geriau jau patampyti pora savaičių vyrą po parduotuves ir įklat: tas - gražu, tas- ne, tas - patinka, o tas baisus ir t.t. biggrin.gif ir pan. biggrin.gif bet koks vyras leistųsi tokioms kankynėms..?
bet pats gražiausias dalykas, kai vyras atkreipia dėmesį ir nustebina thumbup.gif .. na juk motreys visada ko nors nori mirksiukas.gif . kosmetikos, kvepalų, apatinių, chalatuko, auskarų, batų .... bet juk ne visada išeina (o kartais ir neįmanoma) viską nusipirkti.. ir gauti dovanų tai, ko labai labai troškai - nuostabus jausmas. ne tik materialia prasme, bet jog tavasis žino tavo svajones.. wub.gif
linksmų švenčių visiems! mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mooney: 23 gruodžio 2008 - 16:30
O ka aš gausiu iš Kalėdo Senelio net nenumanau. Mama pasake kad dovana man labai patiks ax.gif O vyras tikriausiai padovanos dovanų čekį. biggrin.gif
O mano vaikai gaus daug žaislų ,vyresnėlis knygų ir daaaug saldumynų newyear.gif clap_1.gif
Atsakyti
na, o as uzmaciau ka gausiu nuo MB. kaip ir dauguma vyru, maniskis nemoka nuslepti dovanos biggrin.gif . taigi, gausiu dovanu ceki, is apatinio trikotazo parduotuves. as vis pro virtinas eidama uzmetu aki, kas jose yra, todel jis tikriausiai sugalvojo, kad man reikia kazko tongue.gif . aisku, nelabai ko reikia, bet juk tokiu dalyku niekad per daug nebuna. na metiniu proga buvau kai ko uzsiprasiusi, tai kad jis maziau sau galva suktu, tikriausiai ir vel ta ideja "pasieme" ax.gif . nors geriau butu, kad jis pats ka is ten isrinktu, nes praita karta nenusivyliau jo skoniu thumbup.gif
Atsakyti
Nieko prieš dovanų čekius neturiu, jei pvz. mėnesį zyziu kaip noriu masažo ar šiaip kokios procedūros, tai apsidžiaugčiau spa dovanų čekiu. Esu gavusi Triumph apatinių parduotuvės dovanų čekį, tai labai smagu... thumbup.gif Aišku, jei čekis Maximos ar Akropolio tai neįdomu, bet jei kosmetikos ar konkrečios parduotuvės, tai jau žinai, kad vyras žino ko nori, bet leidžia iš gausybės išsirinkti -iausia daiktą. Šiaip SB skoniu pasitikiu, ne kartą gavau trokštamų papuošalų ir kvepalų, nors net nenumaniau, kad gausiu... manau, kad dovanos turi būti įvairios, vienais metais čekis, kitais gali būti ir bilietai į koncertą ir t.t. biggrin.gif
Atsakyti
o as gavau nuo MB kvepalus,versace bright crystal...esu laaabai patenkinta,tokie skanus wub.gif wub.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Gal aš čia ne visai į temą, bet šiemet labai laukiu ne kažkokių materialių dovanų, o tiesiog noriu gerų įdomių sėkmingų ir labai laimingų metų - tai man būtų pati nuostabiausia Kalėdų Senelio dovana mirksiukas.gif
Atsakyti
as tai labaisuia noreciau keliones i spa centra 4u.gif
Atsakyti
Man kasmet galėtų dovanot tą pačią dovaną - kūno masažą biggrin.gif
Atsakyti