Aš norėčiau dovanų : stiklinės pjaustymo lentelės, tarkos, kepimo skardos, lygintuvo.
Cekio i knygyna
Muzikinio cd,
Zurnalo prenumeratos,
Svelnaus didziulio vonios ranksluoscio,
Is didesniu tai keliones ir telefono,
Pinigeliai irgi tiktu (taupau brangiam daiktui
)

Muzikinio cd,
Zurnalo prenumeratos,
Svelnaus didziulio vonios ranksluoscio,
Is didesniu tai keliones ir telefono,
Pinigeliai irgi tiktu (taupau brangiam daiktui

QUOTE(dowiliuxe @ 2010 11 07, 15:34)
Aš norėčiau dovanų : stiklinės pjaustymo lentelės, tarkos, kepimo skardos, lygintuvo.
O man čia ne dovanos, čia būtinybė.

Dovanos, mano manymu, savęs palepinimas, tai ko per metus galbūt nelabai sau leidi. Aš suprantu, kad praktiškumas yra geras dalykas ir pati laikau save gana praktiška, namuose nėra nei vieno nenaudojamo daikto, nemėgstu apsikrauti nereiklaingais daiktais, bet buities reikmenys ilgainiui nebeatrodo kaip dovana, nes jie tik primena buitį, kasdienybę (maisto ruoša, tvarkymas), o su metais norisi kažko itin moteriško, patenkinti savo pomėgius (hobius) atgaivinti kūną ir sielą, o ne papildyti rutiną, kuri ir taip neišvengiama.
Na, pvz. reikia man ir šiltų kojinių, bet jas pirksiu bet kokiu atveju, nes žiema artėja, bet ar tai dovana?

QUOTE(baltė @ 2010 11 08, 12:47)
O man čia ne dovanos, čia būtinybė.
Dovanos, mano manymu, savęs palepinimas, tai ko per metus galbūt nelabai sau leidi. Aš suprantu, kad praktiškumas yra geras dalykas ir pati laikau save gana praktiška, namuose nėra nei vieno nenaudojamo daikto, nemėgstu apsikrauti nereiklaingais daiktais, bet buities reikmenys ilgainiui nebeatrodo kaip dovana, nes jie tik primena buitį, kasdienybę (maisto ruoša, tvarkymas), o su metais norisi kažko itin moteriško, patenkinti savo pomėgius (hobius) atgaivinti kūną ir sielą, o ne papildyti rutiną, kuri ir taip neišvengiama.
Na, pvz. reikia man ir šiltų kojinių, bet jas pirksiu bet kokiu atveju, nes žiema artėja, bet ar tai dovana?

Pati neprisiruosiu buitiniu dalyku nusipirkti tai cia butu kaip ir dovana nebloga, nes seip ko man reikia tai as ir nusiperku

Pasireiksiu ir as su savo norais
. Su vyru per kaledas perkames/dovanojames kelione. Siais metais laukiu fotoaparato. Na o is kitu... Man nepatinka praktiskos dovanos
, viska ko man reikia as galiu isigyti pati, o kaip rase viena mamyte, nemegstu apsikraut nereikalingasi daiktais. Niekada nenoriu izeisti dovanojanciuju, nes ir pati dovanoju materelias dovanas, bet pati labiausiai vertinu tokias, kaip gero vyno buteli, iskepta pyraga, namu gamybos torta arba, kaip esu gavusi is vienu draugu, filma is nuotrauku apie musu kelione su jais
, na dievinu tokias dovanas, man tai sentimentalu, asmeniska ir jautru iki begalybes.

Šiemet labai laukiu "Mezgimo zonos" dovanų kupono, kad galėčiau įsigyti siūliukų išsvajotam megztiniui
Būčiau laiminga gavus ir kokį kuponą į kosmetikos prekių parduotuvę, nes jau šis bei tas ne iš būtiniausių dalykų baigiasi, o šiemet pinigėlių jiems įsigyti gali ir nebeatsirasti. Čekio norėčiau būtent todėl, kad galėčiau išsirinkti pati, pvz. šešėlių spalvas...
O paskutiniu metu su dovanomis iš draugų apturėjau tokių neįdomių situacijų, sakau žmogui, kad jau turiu dušo želė ir muilo kokiems dvejiems metams, o spėkit ką gaunu gimtadieniui... arba prašau kokybiškos kepimo formos ir nieko daugiau, o gaunu tokią, kur tik gėles tinkama sodinti, nes ji tokia uždaroma, o uždarymas po pirmo "atsegimo" nebeužsidaro, tai paskui ir pradedi žmogus norėti čekių...

Būčiau laiminga gavus ir kokį kuponą į kosmetikos prekių parduotuvę, nes jau šis bei tas ne iš būtiniausių dalykų baigiasi, o šiemet pinigėlių jiems įsigyti gali ir nebeatsirasti. Čekio norėčiau būtent todėl, kad galėčiau išsirinkti pati, pvz. šešėlių spalvas...
O paskutiniu metu su dovanomis iš draugų apturėjau tokių neįdomių situacijų, sakau žmogui, kad jau turiu dušo želė ir muilo kokiems dvejiems metams, o spėkit ką gaunu gimtadieniui... arba prašau kokybiškos kepimo formos ir nieko daugiau, o gaunu tokią, kur tik gėles tinkama sodinti, nes ji tokia uždaroma, o uždarymas po pirmo "atsegimo" nebeužsidaro, tai paskui ir pradedi žmogus norėti čekių...

Knygu, pinigines, geru kvepaliuku, koju padams kaukes (bet ja turbut iki kaledu isigysiu pati). Gal gero sampuno su balzamu..na visokios duzo zeles, losjonai, kuno sviestai man taip pat patiktu..nenoreciau tik prastu kvepalu ir dezodoranto...
QUOTE(Desire*~> @ 2010 10 12, 16:11)
Aš daug ko norėčiau
*Fotoaparato NIKON D3000
*Sidabrinės apyrankės
*Įdomios knygos (arba kokio čekio į knygyną)
nesikuklinu su dovanom

*Fotoaparato NIKON D3000
*Sidabrinės apyrankės
*Įdomios knygos (arba kokio čekio į knygyną)
nesikuklinu su dovanom

Papildau savo sąrašiuką:
* Kūno priežiūros priemonių (druskos į vonią, pienelio, šveitiklio, pemzos, ...)
* Ilgo spalvoto šaliko

Norėčiau:
*kvepalų
*receptų knygos
pradžiai sugalvojau tik tiek
*kvepalų
*receptų knygos
pradžiai sugalvojau tik tiek
Oi, temutė privertė susimąstyt...
Nieko nenoriu - depresuoju šioj vietoj
- pajamos sumažėjo per pus (na, nebuvo jos kosminės, bet jau dabar...
) Bet nieko, išgyvensim. Tik kad nesinori nieko.
O gal... Visai norėčiau tokios piestos prieskoniams trinti. Na, nebaisiai man ji reikalinga, bet kartais praverstų. Bet ji man tokiu jaukumu dvelkia... net nežinau, kaip pasakyt... Tarsi iš senų raganų virtuvių - man ji "kvepia" burtais ir gerąja magija...
Žinoma, džiaugčiaus kokia nors kelione į šiltus kraštus. Gerais kvepalais. O jei dar pamąstyčiau, kiek visko reikia praktiško - Kalėdų senelis nusišautų
Nieko nenoriu - depresuoju šioj vietoj

O gal... Visai norėčiau tokios piestos prieskoniams trinti. Na, nebaisiai man ji reikalinga, bet kartais praverstų. Bet ji man tokiu jaukumu dvelkia... net nežinau, kaip pasakyt... Tarsi iš senų raganų virtuvių - man ji "kvepia" burtais ir gerąja magija...

Žinoma, džiaugčiaus kokia nors kelione į šiltus kraštus. Gerais kvepalais. O jei dar pamąstyčiau, kiek visko reikia praktiško - Kalėdų senelis nusišautų

Man patinka visos dovanos, svarbu, kad tik nebūtų dulkių surinktuvai lentynoj
Anais metais labai patiko draugės dovana. Padarė pati pakabuką man ir paskrudino maišiuką migdolų, kažkaip karamelizavo. Na, pasaka, tokia šilta ir jauki dovana
O šiaip net nežinau, ko norėčiau. Gal gerų kvepalų ar tinkamų kosmetikos priemonių, šilto apkloto