Įkraunama...
Įkraunama...

Kokių dovanų laukia Supermamos?

Labai norėčiau receptų knygos, dailios prijuostės, kvepalų. smile.gif
Atsakyti
Net nezinau ko noreciau siemet g.gif
labai patinka grazus saliai, tai galima man juos dovanoti kiekviena proga, dekupazuoti daiktai, rankines, peceptu knygos arba kulinariniu zurnalu prenumerata 4u.gif
labai apsidziaugciau radusi tokias/tokia dovana po eglute bigsmile.gif
Atsakyti
o as gavoju, galvoju, ir nieko gero nesugalvoju. megstu praktiskas dovanas, tokias, kuriu man reikia. bet jei kam is artimuju pasakai ko nori, tai jau kaip ir ne staigmena buna, o taip jos noretusi...
tikriausiai didziausia staigmena butu is mylimo vyro, tai kokia kelione, ar bent savaitgalis Palangoje. bet gaila, kad mano vyras to tikrai nesugalvotu doh.gif . jis jau greiciau nupirktu kokius kvepalus, kuriu as nelabai naudoju. blush2.gif
Atsakyti
o as noreciau cekio i gera kosmetikos parduotuve smile.gif
Atsakyti
hmmmm, manau, Beatos naujos knygos, kosmetikos cekio ir papuosalu smile.gif va, kaip nekukliai ax.gif
Atsakyti
Kuo daugiau dovanu,tuo smagesnes sventes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2010 11 23, 19:24)
Oi, temutė privertė susimąstyt...
Nieko nenoriu - depresuoju šioj vietoj  verysad.gif  - pajamos sumažėjo per pus (na, nebuvo jos kosminės, bet jau dabar... doh.gif ) Bet nieko, išgyvensim. Tik kad nesinori nieko.
O gal... Visai norėčiau tokios piestos prieskoniams trinti. Na, nebaisiai man ji reikalinga, bet kartais praverstų. Bet ji man tokiu jaukumu dvelkia... net nežinau, kaip pasakyt... Tarsi iš senų raganų virtuvių - man ji "kvepia" burtais ir gerąja magija...  ax.gif
Žinoma, džiaugčiaus kokia nors kelione į šiltus kraštus. Gerais kvepalais. O jei dar pamąstyčiau, kiek visko reikia praktiško - Kalėdų senelis nusišautų  lotuliukas.gif

Tai va, mano dukra, kad nenervintų kalėdų senio sunkiu maišu, tai prašo burtų lazdelės... g.gif
Atsakyti
Persigalvojau, ko noreciau biggrin.gif . Butu gerai naujas fotoaparatas, virtuvines svarstykles, na ir be abejo knyyygos biggrin.gif
Atsakyti
Noreciau grazios kambarines geles, kvepalu (ju niekada nebuna per daug smile.gif ), fotosesijos.. Bet svarbiausia, ko noriu, tai staigmenos ax.gif
Atsakyti
noreciau staigmenos is savo antrosios puses... o tai jau per daznai zinom ka gausim blush2.gif
Atsakyti
O aš jau sugalvojau, ko norėčiau šiais metais! biggrin.gif Jau net ir pradėjau užsiprašinėt blush2.gif . Bet šios mano sugalvotos dovanos tokios pakankamai praktiškos, kad galėčiau naudotis ir džiaugtis.
MB jau paprašiau, kad padovanotų man plaukų garbiniuotuvą biggrin.gif . Nežinau, kaip jis ten išties vadinas, bet jo funkcija - sugarbanoti plaukus cool.gif . Tiesintuvą jau turiu, be to, mano plaukai pakankamai tiesūs, noris pasikeist, tai visai įdomu, kaip atrodysiu garbanotais plaukais thumbup.gif .
O tėvų sakiau prašysiu arba Dormeo pagalvės, kadangi esu bandžius ant jos miegot, lbai patiko, arba dbr ką tik dar sumąsčiau, kad visai norėčiau party Alias žaidimo mirksiukas.gif . Labai naudingas dalykas draugų kompanijoje! Tik kažin, kaip čia dbr reik išsirinkt g.gif .
Žinau, jog nelabai įdomu, kad pati susigalvoju dovanas ir užsiprašau jų, bet geriau taip nei paskiau gaut kokį nenaudojamą ar man nereikalingą daiktą rolleyes.gif . Bent jausiuos laiminga gavus šiuos daiktus bigsmile.gif .
Atsakyti
man didziausia dovana butu diena "Ramybės" blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti