Įkraunama...
Įkraunama...

Kokių dovanų laukia Supermamos?

QUOTE(-Linda- @ 2005 12 08, 22:18)
Tai va, nors čekis gal kam neatrodo gera dovana, bet... Jai taip reikia akytes išsitirt ir naujus akinukus įsigyt  ax.gif  Bet vis tarp nėra laiko- nėra geriems akiniams/stiklams pinigų... Didžiąją dalį išlaidų nusprendžiau kaip kalėdinę dovaną padengti- šiaip pinigų juk neims  ax.gif
Dar kažką mielo- kokią knygą turbūt...

thumbup.gif Čia priklauso koks čekis ir kur. Aš pvz. esu akiniuotė, ir jau ilgą laiką reikėjo keisti akinius, bet tai tas , tai anas ir vis atidėdavau. Dovanų čekių labai nemėgstu, ypač su galiojimo datom, nes amžinai pražioplinu. blush2.gif Ir šiaip, paskui perki bele pirkt. Bet kai gavau dovanų čekį į optikos saloną, nerealiai laiminga buvau wub.gif Apskritai, net pati būčiau nesugalvojus, kad noriu tokios dovanos, tai dar laimingesnė buvau, kad turiu tokius supratingus draugus wub.gif
Atsakyti
HELP! liko savaite, o as nezinau, a padovanot savo mamytei... turiu susitaupiusi 80 lt(tai daug, ypac turint omeny, kad man vos 14 metu... smile.gif )ir vat dabar galvoju, nesugalvoju ka pirkti...grandineles kokios ji nori, kainuoja 180 lt, o su tevu susideti nesinori... bet kartu bijau nupirkt koki s...
Atsakyti
Mano mama tai svaigsta dėl visokių puodų, bliūdų ir kitokių indų, dar ir pati užsiminė, kad ruošiasi puodus pirkt, tai bėgsiu puodo kokio pirkt, tuo labiau, kad ji nori paprasčiausio, ne kokio zeptrio, o prieš kelis metus dovanojau kalėdines dėžutes biriems produktams, tai tada lyg ir suraukus nosį buvo, bet dabar naudoja ir džiaugiasi, kad patogu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(reveka @ 2005 12 18, 21:57)
HELP! liko savaite, o as nezinau, a padovanot savo mamytei... turiu susitaupiusi 80 lt(tai daug, ypac turint omeny, kad man vos 14 metu... smile.gif )ir vat dabar galvoju, nesugalvoju ka pirkti...grandineles kokios ji nori, kainuoja 180 lt, o su tevu susideti nesinori... bet kartu bijau nupirkt koki s...

Tai tikrai yra nemaža suma, už ją tikrai gali nupirkti gerą dovaną, bet svarbiausia - atsimink, kad mamai arčiausiai prie širdies ne super brangi dovana, o nuoširdi, iš visos visos dukrytės širdelės!... wub.gif wub.gif Taip kad ir už mažesnę sumą gali nupirkti super dovanėlę! thumbup.gif O dėl tavo minėtos grandinėlės - tai jeigu auksinė, tai gali būti, kad brangiai kainuoja, o jei sidabrinę, tai labai gražią galima gauti ir žymiai pigiau. mirksiukas.gif Jeigu vis dėlto labai nori mamai būtent šią dovaną padovanoti, ir tėtis dar neturi nupirkęs dovanos - kodėl gi ne susidėjus kartu?? mirksiukas.gif drinks_cheers.gif Aš visada sakau, kad jau geriau tai, ko žmogus labai nori arba manai kad jam tikrai reikalinga, negu kokia "pintikliūška", kurią padės į kampą ir net neprisimins kad turi!... g.gif Pamąstyk! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(reveka @ 2005 12 18, 20:57)

Manau ibero parduotuvėje tirai surastu gražių papuošalų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rug_gele @ 2006 11 02, 23:12)
Labas vakarelis ar jau laukiate newyear.gif  000054.gif

Laukiu!Laukiu!Laukiu! bigsmile.gif Norėčiau gauti šiltą storą chalatą,sidabrinį auskariuką į bambą,gerų kvepalų,naujų auskarų ir t.t. Mano norams nėra ribų biggrin.gif
Atsakyti
o aš norėčiau pinigų biggrin.gif ne sau, o kitiems, na kad dovanų pripirkt galėčiau clap_1.gif
Atsakyti
Noriu ramybes,
noriu silumos,
noriu dziaugsmo,
noriu laimes,
noriu sekmes,
noriu daugybes mazu ir laimingu akimirksniu,
noriu svajoti,
noriu dideliu pusniu sniego,
noriu Kaledines atmosferos,
noriu noreti... ax.gif
Atsakyti
Ne visada didelės dovanos yra nuoširdžios. Noriu kažko mielo, nediduko, nuoširdaus ir kad tai liktų atminty ilgam bigsmile.gif
Atsakyti
o man geriausia dovana bus is uzsienio gryzes ant kaledu draugas... biggrin.gif
Atsakyti
Aš noriu kvepalų, šilto chalato ir šiltos pižamos biggrin.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Mnao mintyse buvo viskas ka parašė leo11.Tik dar pridėčiau ax.gif dvieju testo juostelių. wub.gif
Atsakyti