Įkraunama...
Įkraunama...

Kokių dovanų laukia Supermamos?

QUOTE(Betse @ 2006 11 20, 00:43)
O aš norėčiau tiesiog gražios šventės su vyru ir dukryte, kuria tikriausiai miegos  thumbup.gif
newyear.gif

thumbup.gif Sveikatos ir santarvės šeimoje 4u.gif ir gal... dar pirmųjų savo karalaitės žingsnelių.... ir dar pirmojo dantuko biggrin.gif
Atsakyti
Tikiuosi kad dvasinius dalykus as sau pati pasidovanosiu, o siaip labai labai noriu telefono samsung D830, nu nerealiai noriu, tikiuosi kad vyras padovanos blush2.gif
Atsakyti
per siuos naujusiuos metus issipildys mano svajone, su vyru vaziuojam i uzsieni pas draugus svesti svenciu, tai geriausia dovana Kaledu ir Naujuju proga - geri draugai, gera kompanija, ir dar toookia kelione thumbup.gif tai buvo mano svajoniu kaledine dovana thumbup.gif ir tebera aisku thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(labutis @ 2006 11 22, 00:17)
Sveikos  4u.gif  prisijungiu prie jusu mielos supermamos, visos cia ziuriu sventiskai nusiteikusios jau, as galvojau kad viena tokia esu, pries menesi laiko pradedu apie kaledas galvoti  biggrin.gif  bet daug ziuriu tokiu, tai labai smagu  biggrin.gif
Mamoms ir teciams siais metais kaledoms dovanosim puodelius su anuku nuotraukom, teveliams su anukes o mamytem su anuko nuotrauka, dar padarysim uzrasa MOCIUTEI  ir SENELIUKUI (taip vaikai vadina senelius), nu kaip dovana tokia kaip ir ne kalediska gausis, bet zinau kad jiems bus super dovanos. Tik dabar dar mastau baltuspuodelius daryti ar tuos magiskus, kur ipylus karsta jie pakeiscia spalva ir tik tada nuotrauka pasirodo, gal kas turite toki magiska puodeli, ar tikrai nuotrauka pasirodo, ar ryski ji? Nes kainos tai dvigubai skiriasi, baltas kainuoja 19 Lt o tas magiskas 39 Lt. Vis galvoju koki geriau rinktis  rolleyes.gif  jei baltas tai nuotrauka jie matysir pasideje tuscia puodeli ant spinteles arba gerdami limonada, o tas magiskas tai siurprizaspirma karta kava geriant. Po to nores nuotrauka pamatyti tai ir kavos persigers  lotuliukas.gif
Tai laukiu pasisakymo is turinciu magiska puodeli  ax.gif  aciu

as savo vyrui esu magiska puodeli dariusi, vestuviu metiniu proga dovanojau, tai jau antrus metus geria is jo kasdien. Ir viskas labai gerai, nuotrauka tokia pat ryski, kokia ir buvo tik puodeli pagaminus. Manau, kad tokia dovana geresne nei eilinis puodelis (zinoma, jei pinigine leidzia). Juolab, kad vyresni zmones nelabai zino apie tokiu puodeliu egzistavima, tai pirma karta pamatysi labai nustebusi zvilgsni:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ragana66: 30 lapkričio 2006 - 22:22
Savo tėvams planuoju padovanoti pakvietimą į kokį spektaklį, ar šiaip kokį renginį, nes seniai jau buvo, o patiems trūksta organizuotumo nueiti mirksiukas.gif ir šiap dar kokią smulkmenelę
Atsakyti
zadu tevams nupirkti po silta ir stora frotini chalata... rolleyes.gif
Atsakyti
Aš savo mamai dovanosiu elektrinį masažuoklį, nes turi bėdų su ataugomis.
Atsakyti
As savo mamai nupirkau vonele masazine kojoms smile.gif ir dar pridesiu juros druskos ir kremuka. Manau thumbup.gif dovana bus.
Atsakyti
mamai dovanosiu kalendorių su anūko nuotraukėlėmis bigsmile.gif
Atsakyti
As tai noreciau keleto nuperkamu dalyku, pvz.: auskariuku- perliuku (kuriuos vyras zadejo padovanoti gimus leliukui...), taip pat buciau nieko pries pasikeisti telefono aparata, arba isigyti nauja rankine.
Atsakyti
mielų, širdyje išnešiotų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(labutis @ 2006 11 22, 00:17)
Sveikos  4u.gif  prisijungiu prie jusu mielos supermamos, visos cia ziuriu sventiskai nusiteikusios jau, as galvojau kad viena tokia esu, pries menesi laiko pradedu apie kaledas galvoti  biggrin.gif  bet daug ziuriu tokiu, tai labai smagu  biggrin.gif
Mamoms ir teciams siais metais kaledoms dovanosim puodelius su anuku nuotraukom, teveliams su anukes o mamytem su anuko nuotrauka, dar padarysim uzrasa MOCIUTEI  ir SENELIUKUI (taip vaikai vadina senelius), nu kaip dovana tokia kaip ir ne kalediska gausis, bet zinau kad jiems bus super dovanos. Tik dabar dar mastau baltuspuodelius daryti ar tuos magiskus, kur ipylus karsta jie pakeiscia spalva ir tik tada nuotrauka pasirodo, gal kas turite toki magiska puodeli, ar tikrai nuotrauka pasirodo, ar ryski ji? Nes kainos tai dvigubai skiriasi, baltas kainuoja 19 Lt o tas magiskas 39 Lt. Vis galvoju koki geriau rinktis  rolleyes.gif  jei baltas tai nuotrauka jie matysir pasideje tuscia puodeli ant spinteles arba gerdami limonada, o tas magiskas tai siurprizaspirma karta kava geriant. Po to nores nuotrauka pamatyti tai ir kavos persigers  lotuliukas.gif
Tai laukiu pasisakymo is turinciu magiska puodeli  ax.gif  aciu

Turiu tokį jau 4 metus - toks pat geras ir spalvos ryškios ir draugai iki šiol nustemba thumbup.gif
Atsakyti