Įkraunama...
Įkraunama...

Kokių dovanų laukia Supermamos?

QUOTE (Vilione @ 2004 11 09, 10:14)

o siaip labai noreciau, kad Kaledu senis atnestu ramybe ir harmonija i mano siela- jauciu, butu didziausia dovana....

pernai buvau sugalvojus toki nora, uzsirasiau ant balto popieriaus lapo ir padejau ant palanges. buvau vienisa kaip pirstas sad.gif .... ir ka...isipilde biggrin.gif tiesa ne is karto:)
o siemet kadangi turiu ramybe dusioj heart.gif tai noreciau gal Mexx kvepaliuku biggrin.gif
Atsakyti
As ir noreciau kvepaliuku, ir jau pasakiau draugui, kad jei sutiks kaledu seni, kad jam perduotu.Tik va, kad dar neissirinkau kokiu labiausiai noreciau... g.gif
Atsakyti
pvz., as noriu siltu slepkiu po namus, nes sala kojos, bei naujos stalines lempos to man tikrai reikia, o kiekvienai moteriai manau patiks cekis sarmoj ar kt., grozio tvirtuvej. aisq "sausas" cekis neidomu, reiktu kokiu sexy apaptiniu ar meskiuko pliusinio, vis sis tas rankose kol apsipirks parduotuvej wink.gif
Atsakyti
O as noriu dvieju juosteliu nestumo teste wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Noriu zodyno, crazy slepkiu, kvepaliuku, kazkokios romantiskos dovaneles is senelio-vyrelio (siaip mes susipazinom per Kaledas smile.gif ). Seimynos seneliu paprasiau vokelio unsure.gif , nes labai taupausi kelionei... Labiausiai noriu sutarimo ir demesio..
Atsakyti
g.gif Oi, aš tai labai norėčiau skaitmeninio fotoaparato. Pati puikiai suvokiu, kad sumelė jo tikrai perdidelė tokiai sventei, bet manau paprašysiu visų attimiausių mano žmonių, jeigu jiems nebus per "žiauru", padovanoti kiek pinigėlų. Pati taip apt ruošiuosi paaukoti nemažą sumelę šiai dovanėlei. tongue.gif Esu iš tų žmonių, kurie mėgsta praktiškas ir reikalingas dovanas, o ne "menkniekius" ir dar beto nieko nevertus. mad.gif g.gif
Atsakyti
Gera tema thumbup.gif . Norėčiau didelės dėžės meilės, kuri būtų perrišta rausvu kaspinu, maišelio kantrybės, dar kokį pakelį supratimo, na ir dar ko nors, ko nepaminėjau, tai būtų staigmena biggrin.gif
Atsakyti
Noriu žemiškesnės dovanėlės:šiltos pižamos. ax.gif Parašiau laišką Kalėdų seniui. biggrin.gif
Daugiau lyg ir nieko netrūksta: meilės turiu, pagalbos sulaukiu iš artimųjų (jos labai retai reikia), kantrybės pritrūkstu per metus kokius 2-3 kartus, tai galvoju, kad nėra labai blogai. smile.gif Vadinasi, trūksta pižamos. mirksiukas.gif
Atsakyti
Norėčiau kad būtų puošnus įpakavimas, o viduje vaikelio darbas, kad ir piešinėlis ar lipdinys.Mano vaikai dažnai bando savo santaupėles eikvoti kažkokiems varganiems pirkinėliams, kad tik mamai būtų gera dovana, tai visada jiems užsimenu, kad jeigu ką nors perkamą nori man dovanoti- tai būtinai šokoladą, bet ypač gražiai supakuoti reikia patiems.
Atsakyti
labai gerai jei yra pomėgis ką nors kolekcionuoti smile.gif
Atsakyti
Gal dovanu ceki masazui ar i sporto kluba g.gif
Atsakyti
kvepalus NAOMI CAMBELL, kuri ju nori biggrin.gif tikiuos nesugalvos ko nors anksciau pasivadanoti sau ir sios serijos. jei turesiu $, tai dar ceki is juvelyrikos parduotuves, ziedui, kurio ji irgi nori smile.gif
ir dar puoduka, kad manojo neimtu tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti