noriu kosmetikos, kvepalu nu labai man patinka gauti pardu cekius, tai isirenki ka nori
ir pati megstu tokias dovanas dovanot...

is vyro noreciau cekiuko i spa centra dviems, su masaziukais ir t.t
o is artimuju, ir mieli kalediniai niekuciai mieli
o is artimuju, ir mieli kalediniai niekuciai mieli

Na mes su vyru dovanosimės gerą kaldrą su pagalvėmis,sūnui dviratį.Artimiesiems ką nors malonaus.Mamoms gal vitaminų gerų net nežinau dar.
O aš norėčiau kelionės....
Is vyro tai noreciau chalatuko uzsimest ant naktiniu, kai ryte po namus bimbineji ar pusrycius darai. tusas koks ne pro sali butu

ai, kai siaip tai norisi daug ko. kaip paklausia - nezinai, ka atsakyt. galvojau ir sumasciau, jog man reikia talpios paposalu dezutes su daug skyreliu. taip ir pasakiau vyrui. sau as pati tokio daikto nepirkciau, bet va, butu tikrai naudinga dovana, nes neturiu kur susidet normaliai papuosalus. jam ir paciam lengviau gal. nes nemegsta isrinkineti dovanu. nebent dar pesigalvosiu 
o is kitu - kas bus, tas tiks. siaip man patinka staigmenos. o ne kai zinai, ka gausi. aisku, isimtis, jeigu labai labai kazko nori, tai, zinoma, kad geriau zinot ir gaut ta. bet jei labai aiskiu noru neturi...
o dazniausiai tai - visos idejos ateina po laiko.
dar butu faina gauti kvepalu
bet zinau, kad negausiu, nes ir taip turiu pakankamai kol kas, o tie norai tai tik is godumo

o is kitu - kas bus, tas tiks. siaip man patinka staigmenos. o ne kai zinai, ka gausi. aisku, isimtis, jeigu labai labai kazko nori, tai, zinoma, kad geriau zinot ir gaut ta. bet jei labai aiskiu noru neturi...

o dazniausiai tai - visos idejos ateina po laiko.
dar butu faina gauti kvepalu

as norec bulviu tarkavimo masinos

aš norėčiau naujo laikrodžio, bet šiemet tai tikrai negausiu, todėl tikiuosi naujausios Lavastes knygos, kvepalų arba bilieto į muzikinį teatrą

O as noreciau dideles panoramines iremintos nuotraukos su apsnigtais kalnais

labai noreciau ko nors tokio isieskoto, atitinkancio mano skoni, gal saliko, gal papuosalo kokio ,kvepalu, fotosesijos su vyru.
ech, as tai noreciau pliusinio zaisliuko meskiuko...
papildytu mano turima ju kolekcija... o ir taip sirdelei butu gera...