Įkraunama...
Įkraunama...

Kokių dovanų laukia Supermamos?

noriu kosmetikos, kvepalu nu labai man patinka gauti pardu cekius, tai isirenki ka nori ax.gif ir pati megstu tokias dovanas dovanot...
Atsakyti
is vyro noreciau cekiuko i spa centra dviems, su masaziukais ir t.t
o is artimuju, ir mieli kalediniai niekuciai mieli wub.gif
Atsakyti
Na mes su vyru dovanosimės gerą kaldrą su pagalvėmis,sūnui dviratį.Artimiesiems ką nors malonaus.Mamoms gal vitaminų gerų net nežinau dar.
Atsakyti
O aš norėčiau kelionės....
Atsakyti
Is vyro tai noreciau chalatuko uzsimest ant naktiniu, kai ryte po namus bimbineji ar pusrycius darai. tusas koks ne pro sali butu ax.gif
Atsakyti
Tušo, ilgo pakabučio su grandinėle ir t.t be galo biggrin.gif
Atsakyti
ai, kai siaip tai norisi daug ko. kaip paklausia - nezinai, ka atsakyt. galvojau ir sumasciau, jog man reikia talpios paposalu dezutes su daug skyreliu. taip ir pasakiau vyrui. sau as pati tokio daikto nepirkciau, bet va, butu tikrai naudinga dovana, nes neturiu kur susidet normaliai papuosalus. jam ir paciam lengviau gal. nes nemegsta isrinkineti dovanu. nebent dar pesigalvosiu biggrin.gif
o is kitu - kas bus, tas tiks. siaip man patinka staigmenos. o ne kai zinai, ka gausi. aisku, isimtis, jeigu labai labai kazko nori, tai, zinoma, kad geriau zinot ir gaut ta. bet jei labai aiskiu noru neturi...smile.gif
o dazniausiai tai - visos idejos ateina po laiko.
dar butu faina gauti kvepalu rolleyes.gif bet zinau, kad negausiu, nes ir taip turiu pakankamai kol kas, o tie norai tai tik is godumo doh.gif
Atsakyti
as norec bulviu tarkavimo masinos lotuliukas.gif essen.gif
Atsakyti
aš norėčiau naujo laikrodžio, bet šiemet tai tikrai negausiu, todėl tikiuosi naujausios Lavastes knygos, kvepalų arba bilieto į muzikinį teatrą cool.gif
Atsakyti
O as noreciau dideles panoramines iremintos nuotraukos su apsnigtais kalnais wub.gif
Atsakyti
labai noreciau ko nors tokio isieskoto, atitinkancio mano skoni, gal saliko, gal papuosalo kokio ,kvepalu, fotosesijos su vyru.
Atsakyti
ech, as tai noreciau pliusinio zaisliuko meskiuko... blush2.gif ax.gif papildytu mano turima ju kolekcija... o ir taip sirdelei butu gera... rolleyes.gif
Atsakyti