Įkraunama...
Įkraunama...

Paauglys namuose

QUOTE(Melynakrauje @ 2010 03 13, 16:58)
biggrin.gif  kad visad eidama paklausiu ką nupirkt, visad girdžiu nežinau, tai laužau galvą kas jam ponui gali tikt perku gaminu savo fantazija, o paskui išmetu,

karsta.gif
NUSTOK PATAIKAUT IR GALVA LAUZYT, KAS JAM TIKS IR KAS NE!!!!! Kai isalks- prarys viska!
Reiskia, ne taip jau blogai gyvenat, jei leidi sau tokia prabanga- maista lauk metyt. Ir del ko? Del vaiko kaprizu....
Oi moteriske, man rodos, kad tu su savim pacia daugiau problemu turi, negu kad su paaugliu...... mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivinycia: 13 kovo 2010 - 17:15
Taip aš turiu problemų ir labai rimtų..deje, man gaila mano vaiko kad taip su motina nepasisekė, jis to nenusipelno, sako, kad aš nekaltas kad tau taip, bet ligos gi ir aš nesirinkau,ne dėl mano kaltės.. Ai.. tiek to.. Tai va tame ir reikalas, kad siutas ima ir pataikaut visai nesinori, bet tame ir šokas, kad kai nepatinka parom nevalgo, aš ir taip maniau, kad išalkęs viską valgys, nė velnio, ne.. dabar susiimu ir tyliu kai ir parą nevalgo, bet nemanau kad tai gerai.. O!prisiminiau taigi aš tokia ypač vaikas buvau, jei neskanu nevalgysiu nė už ką nesvarbu kiek laiko..
Atsakyti
QUOTE(Melynakrauje @ 2010 03 13, 17:23)
deje, man gaila mano vaiko kad taip su motina nepasisekė, jis to nenusipelno....

Nu kas cia per mintys?????? .... blink.gif
Tu esi tokia, kokia esi. Ir vaikas tave TOKIA myli. ISIDEK TAI GALVA IR BAIK VEJUS KALBET !!! Negalima saves taip nuvertint, nesvarbu kas buvo.Tu ligos nepasirinkai.

Atsakyti
QUOTE(Melynakrauje @ 2010 03 13, 19:23)

Nesijaudinkit,teisingai sako.
Viskas gerai!
Svarbu Jūsų vaikas TURI mamą. 4u.gif
Atsakyti
wub.gif Ačiū!! Nors kartais atrodo kad tik maišau jam kad geriau manęs jam nebūtų, bet žinau kad tai tik nervų nesamonė.. Ačiukas 4u.gif PS(Dar prieš 3m buvau gigantas..)
Dar vienas dalykas man n laiko neduoda ramybės, nors jau nebėra svarbu ir buvo senokaiir niekam nieko nepasakiau , bet kolkas neradau pritarimo, dūšioj liko ir vis apmastau , gal tikrai esu neteisi.. tik vis nedrįstu paklaust. Buvo taip, seneliai jam nupirko kompiuterį ir aš likau nepatenkinta kad tai padarė su manim nepasiterę. Mano argumantai: aš nepirkau jam jo ne todėl kad neišgalėjau tada būčiau galėjus, bet nepirkau samoningai, nes bijojau žalos jam (juk buvo vaikas ir išvis kompai senieji tikrai kenksmingi ypač augančiam) ir priklausomybės nuo kompiuterio(neklydau) žinojau kad tuomet vyktų nuolatiniai barniai kiek galima prie jo sėdėt ir ką veikt.Galop jis stovės mano namuose, man reikės už jį mokėti, kovoti su vaiku kad nepamirštu visko kito ir t.t. galop tai bus rimtas daiktas mano namuose kuriuo aš ir galbūt norėsiu pasinaudot, bet ar turėsiu teisę, nes tai Jo asmeninė dovana ir kiek aš galėsiu čia reguliuot ar galėsiu reikšt teises?..
Tik nemuškit! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Melynakrauje @ 2010 03 13, 17:56)
seneliai jam nupirko kompiuterį ir aš likau nepatenkinta kad tai padarė su manim nepasiterę.  aš ir galbūt norėsiu pasinaudot, bet ar turėsiu teisę, nes tai Jo asmeninė dovana ir kiek aš galėsiu čia reguliuot ar galėsiu reikšt teises?..
Tik nemuškit! biggrin.gif

Del dovanos niekas neprivalo su tavim tartis. Siais laikais kompiuteris yra iprastas dalykas, jokia prabanga. Kaip ir masina. Del naudojimosi- susitart visada galima. Reguliuot ir teises reikst nepatartina. Tik graziuoju.
Ar nebus taip, kad tu saulele perdaug viska reguliuot nori? g.gif
Nesimusu ir nesibaru, tik savo nuomone issakau..... biggrin.gif
Atsakyti
Va va viskas toliau krypsta kad tai aš neteisi.. ak..(tai pamiršo dar neto abonimentą 10metų padovanot.. (Tss tss aš čia tik truputi paironizavau ale savigynos sumetimais biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ) Na aš pati galvoju kad gal per daug viską kontroliuot noriu, tiesiog nelaimės taaip išmušė iš vėžių ir jau gyvenu baimėm nežinodama ko dar tikėtis, tai nesamoningai stengiuos bent žinot situaciją.. ir šiaip jaučiu didelę atsakomybę, ta prasme jei tik kas ne taip tai aš kalta būsiu(ir jei ką auklėjime pražiūrėjau).. O tai jau TIK gražiuoju! čia išvis mano esminė gyvenimo filosofija, bet moku tai aš, tai gal logiška kad dalelė yra ir mano teisių? ir maniau kad bent miegot pavaryt dar tiesiog būtina..be to visad pabrėžiu, kad tai reikalinga Jo sveikatai,kad ir smegenys gerai dirbtų ir savijauta gera būtu..net prisiskaitinėjau kiek tokiam amžiuj priklauso miegoti ir pasirodo jam trūksta daugaiu nei trečdalio..Stengiuosi nekišti savo nuomonės daugiau remtis moksliniais faktais, nors ir čia neužsiciklinu visad būna daaug nuolaidų ax.gif Keistai nuskambės bet jau gal ir norėčiau kad jis ko iš manęs norėtų..
Atsakyti
As visai nenoriu taves apkaltint, ar pasakyt, kad neteisi esi. Baik tu. Aisku, kad esi gera mama ir rupiniesi vaiku, kaip ir visos, gal net labiau uz kitas. Tik nematau as pas judu kazkokiu rimtu problemu. Nu sedi jis prie kompo, daug kas sedi. As irgi va megstu pasedet. Nu nelabai valgo, nu ir ka? Sveikas, gyvas, judrus. Nu per mazai miega, o gal jam tiek uztenka. Maza ka ten knygose raso.....
Sakyk saulyte, kad darytum, jei tavo paaugliukas per naktis su draugais slaistytusi, gertu, rukytu, narkotikus vartotu, su mergom duotus, i mokykla nevaiksciotu, meluotu, vogtu, masinas nuvarinetu? Kas tada butu? Juk ir tokiu paaugliu yra, ir nemazai, ir is geru seimu.... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivinycia: 13 kovo 2010 - 21:55
Ne ne aš čia dėl to savo išdrįsimo nepasitenkinimą rodyt dovana.. Ale tai užsispyrus vistiek pašonėj mintį laikau, kad vistiek galėjo su manim pasitart, juoba kad sutariam gerai..
Oi tai ačiukas už rūpestingą mamą.. vis pliusiuką užsidėsiu biggrin.gif Tai va tai va, matyt dėl to ir taip viską apie jį žinot noriu ,nes kai žinai kad taip aplinkui daros, tai iš tos didelės baimės ir nežinai ko imtis, bet matau kad nedurnas, sakau jau vien nerūkymas man toookį pasididžiavimą kelia, ir rodo kad turi savo galvą ant pečių thumbup.gif . Faktas kad išvis jokių rimtų problemų nėr, aišku kaip visur noris kažko dar geriau, bet esmė nebloga, gal tik didžiausia mano baimė kad ik mokytis eitų..čia jaučiu žiaurią kaltę kad per mažai prie knygų mažesnį variau, reikėjo kartu sėdėt, gal būt pripratęs, nes dabar gal treti metai nėr namų darbų ruošęs.. O, staiga suvokiau kad net nemačiau pažymių knygelės.. visai per tas tragedijas aiškus protas dingo.. gal net bijau paprašyt, tiksliau ką netaip pamatyt nes neturėsiu jėgų ko imtis.. o gal ir netikiu kad tai gali ką pakeisti, kaži kiek jau tan joje tiesos.. Bet turbū vistiek reikia susiimti ir susirūpint...?.. Prisiminiau kad buvo nusiskundimų iš mokytojų, asmeniškai skambino.. Bet tarp mūsų, tai kadangi taip išėjo, kad jis mokosi pas tas pačias kur mane mokė ir aš gerai žinau, tai tiesiog negaliu ant jo pykt, taip iš reikalo pamoralizavau, bet vos ne akį merkdama, išvis atvirai ir draugiškai pakalbam, sakau žinau aš ją, suprantu, bet tipo na suprask ir tu ją, įsivaizduok ką tu darytum, žinai, man taip nedera kalbėt, suprantu tave, nu bet vistiek, nu prilaikyk tu tokią pagarbą ant akių, nes pačiam nekas bus, jei ant tavęs akies neturės.. O, pasirodo išskaičiavimų mokau biggrin.gif Pykstu ypač ant tos mokytojos, nes ničnieko nemoko, vien tik unorai kažkokie kažkokios moralės reikalavimai, o pamoka, dalykas, jookio dėstymo mokymo, manęs nemokė ir mano vaikas jos dalyke Visiškai neapsišvietęs.. Cha, geras, o žinot koks jo gudručio argumentas kai ko rodos visiems žinomo nežino? Sako o kas man iš to kad žinosiu.. biggrin.gif kas man pasikeis biggrin.gif Nors nesutinku, bet vistiek patinka kad logiškai masto.
Šakės staiga susigriebiau kad aš viešai diskutuoju.. Rupke tai ar aš ne panašiai kaip su Daivin kad su motina per giminę?.. Kažkaip negera pasidarė, o jį juk kitaip elgis mokau.. o pati.. fui
Atsakyti
O ko pati naktim nemiegi? biggrin.gif
As neruosiau kartu su vaikais pamoku. Stengdavaus padet, aisku, jei ko paklausdavo. Bet....Pavyzdziui, gyvenime nesupratau geometrijos, nu nesupratau ir gana! Tai ka gali vaikui aiskint, jei pats fool.gif (as pati esu muzikante). Nu neprireike man tokiu mokslu, kaip fizika, matematika, chemija. Pinigus suskaiciuot moku, zinau, kad negalim lyst i vonia, ijungta fena pasiemus, zinau snapso formule ir man gana. laugh.gif blush2.gif
Del pazymiu knygeles man siek tiek geriau negu tau. Vokietijoj ju nera.laugh.gif
Mano sese sededavo valandu valandas su savo vaiku, ruosdavo pamokas. Kaip ji sake- "antra karta baigiau vidurine mokykla". Kale jam nabagui i galva, kad reik butinai karjera daryt. Nu padare jis karjera, tikrai puikia,ir ka? Dabar vyrukui virs 30, sesuo dejuoja, kad laikas butu "marcia parvest", kad anuku noretu- o jam nieko nereikia, nei seimos, nei vaiku.
As savo vaikams palikau pasirinkimo laisve. Skustis tikrai negaliu. Didysis dirba banke, maziukas irgi nezada "su mazai" pasitenkint. Apie Cambridge ir Oxfordo universitetus svajoja. lotuliukas.gif Sako, mama, bet ten juk labai brangu. thumbup.gif
Vaikus uzsiauginau viena, visiskai viena. Vyras kol buvo salia- nepadejo, o issiskyrus- tai ir akiu nerode.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivinycia: 14 kovo 2010 - 08:52
Oi,mamos,jus saunuoles! Kiek protingu patarimu cia randu! thumbup.gif Ir mano spyglys nebeatrodo toks spygliuotas! Vakar iseidama i darba paprasiau,,jeigu turesi laiko-isplauk grindis,, Siandien is pat ryto sako,,pamirsau,, siandien isplausiu. Aisku,kad neisplaus,bet malonu,kad pats prisimine ir prisipazino,kad darbo nepadare! ax.gif
Atsakyti
Aha Zemec tikrai fainai.
Daivic, ot susiuntu aš ant tokių tėvų, bet kokiu atveju dau didžiulis Respeckt! esu visiškai įsitikinus kad tokiom mamom priklauso rimti apdovanojimai ordinai ar pan smile.gif išvis širdy džiaugiuos kad taip gerai klostos, pasikelk juk tavo dėka thumbup.gif
Aaa į paniką puoliau, taip ir maniau kad prisiprašysiu, va paprašė čiriko, pasijuokiau oho naglas, išbėgo į kiemą su draugais, na ir gerai jau ir pats sako kad geriau nei prie kompo sėdėt, paskui girdžiu įbėgo sukrebždėjo ir vėl trinkt durys, pasižiūriu duoną pasiėmęs. na juk aišku kokios pirmos mintys.. Šakės išsigandau turbūt labiau kad jaučiuos nemokanti kaip tokioj situacijoj elgtis, tas prisikabinimas ir moralizavimas.. Sakykit ką norit apie visas laisves bet vistiek labai reik žiūrėt dėl to gal dabar labiausiai ir reikia prilaikyt.. Liga tiek iš manęs atėmė, anksčiau man tai nebūtų problema lengvai su viskuo susidoročiau.. Sėdžiu visa kaip žvėriukas išsigandus, žinaui kad čia dar nieko tipo baisaus sakysit, bet bet.. manau yra ir suprantančių..
Atsakyti