Ne ne aš čia dėl to savo išdrįsimo nepasitenkinimą rodyt dovana.. Ale tai užsispyrus vistiek pašonėj mintį laikau, kad vistiek galėjo su manim pasitart, juoba kad sutariam gerai..
Oi tai ačiukas už rūpestingą mamą.. vis pliusiuką užsidėsiu

Tai va tai va, matyt dėl to ir taip viską apie jį žinot noriu ,nes kai žinai kad taip aplinkui daros, tai iš tos didelės baimės ir nežinai ko imtis, bet matau kad nedurnas, sakau jau vien nerūkymas man toookį pasididžiavimą kelia, ir rodo kad turi savo galvą ant pečių

. Faktas kad išvis jokių rimtų problemų nėr, aišku kaip visur noris kažko dar geriau, bet esmė nebloga, gal tik didžiausia mano baimė kad ik mokytis eitų..čia jaučiu žiaurią kaltę kad per mažai prie knygų mažesnį variau, reikėjo kartu sėdėt, gal būt pripratęs, nes dabar gal treti metai nėr namų darbų ruošęs.. O, staiga suvokiau kad net nemačiau pažymių knygelės.. visai per tas tragedijas aiškus protas dingo.. gal net bijau paprašyt, tiksliau ką netaip pamatyt nes neturėsiu jėgų ko imtis.. o gal ir netikiu kad tai gali ką pakeisti, kaži kiek jau tan joje tiesos.. Bet turbū vistiek reikia susiimti ir susirūpint...?.. Prisiminiau kad buvo nusiskundimų iš mokytojų, asmeniškai skambino.. Bet tarp mūsų, tai kadangi taip išėjo, kad jis mokosi pas tas pačias kur mane mokė ir aš gerai žinau, tai tiesiog negaliu ant jo pykt, taip iš reikalo pamoralizavau, bet vos ne akį merkdama, išvis atvirai ir draugiškai pakalbam, sakau žinau aš ją, suprantu, bet tipo na suprask ir tu ją, įsivaizduok ką tu darytum, žinai, man taip nedera kalbėt, suprantu tave, nu bet vistiek, nu prilaikyk tu tokią pagarbą ant akių, nes pačiam nekas bus, jei ant tavęs akies neturės.. O, pasirodo išskaičiavimų mokau

Pykstu ypač ant tos mokytojos, nes ničnieko nemoko, vien tik unorai kažkokie kažkokios moralės reikalavimai, o pamoka, dalykas, jookio dėstymo mokymo, manęs nemokė ir mano vaikas jos dalyke Visiškai neapsišvietęs.. Cha, geras, o žinot koks jo gudručio argumentas kai ko rodos visiems žinomo nežino? Sako o kas man iš to kad žinosiu..

kas man pasikeis

Nors nesutinku, bet vistiek patinka kad logiškai masto.
Šakės staiga susigriebiau kad aš viešai diskutuoju.. Rupke tai ar aš ne panašiai kaip su Daivin kad su motina per giminę?.. Kažkaip negera pasidarė, o jį juk kitaip elgis mokau.. o pati.. fui