Įkraunama...
Įkraunama...

Paauglys namuose

Ne, nu man infarktas! swoon.gif swoon.gif swoon.gif
Drabuziai surankioti, siuksles ismestos, buteliai isnesti, stalas sutvarkytas, dulkes nuvalytos, grindys issiurbtos. Jis ziuri i mane, laukia mano reakcijos, o as sypsenos paslept negaliu. thumbup.gif
Atsakyti
napagirkit savo vaika, jeims reikia pripazinimo, saunuolis, puiku, o jums smagu, tai tiesiog nuostabu, agl ledai po truputi juda?
Atsakyti
QUOTE(Lukrecij@ @ 2010 03 13, 12:41)
napagirkit savo vaika, jeims reikia pripazinimo, saunuolis, puiku, o jums smagu, tai tiesiog nuostabu, agl ledai po truputi juda?

Pagyriau, zinoma. Labai patiko, tik stengesi to neparodyt. mirksiukas.gif
Tu "ledu" kazkokiu dideliu pas mus ner. Pasioziuoja kartas nuo karto ir tiek. irnesakyk.gif
As prisimenu is savo paauglystes: buvo laikas, kai mamai patikedavau savo paslaptis. Po kiek laiko suzinojau, kad tas mano paslaptis visa giminele sekmingai aptarineja. Turbut nereikia ir sakyt, kaip pasikeite mano poziuris i mama.
Tuo noriu pasakyt, kad netvarkingas kambarys, ar koks atzagarus zodis yra TOKIA SMULKMENA , palyginus su tuo, kai jautiesi isduotas savo tikros motinos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivinycia: 13 kovo 2010 - 13:12
QUOTE(daivinycia @ 2010 03 13, 15:06)
As prisimenu is savo paauglystes: buvo laikas, kai mamai patikedavau savo paslaptis. Po kiek laiko suzinojau, kad tas mano paslaptis visa giminele sekmingai aptarineja. Turbut nereikia ir sakyt, kaip pasikeite mano poziuris i mama.
Tuo noriu pasakyt, kad netvarkingas kambarys, ar koks atzagarus zodis yra TOKIA SMULKMENA , palyginus su tuo, kai jautiesi isduotas savo tikros motinos.

drinks_cheers.gif zinau ka tai reiskia,pati patyriau tai ir nors stengiuosi visais tiketi, patikejau ir mama, deja lb klydau, ji isdavineja kasdien ir po kelis kartus, skuba visko aptarinet su aplinkiniais, anksciau buvau as, dabar to objektas yra mano sunus, o jis kvailiukas nesupranta, vis aiskinasi su ja, bet kuprota tik grabas gali islygint,ji nepasikeis, o man dabar uz vaika darosi skaudu
Atsakyti
oi oi.. ne skaitau o geriu jūsų žodžius drinks_cheers.gif Net neitų viską suminėt tik linkčioju vis. O jau kad plačiai šypsojaus skaitydama kad tvarkos, džiaugiaus lyg maniškis taip biggrin.gif o juokingiausia ikad ir maniškis vakar panašiai miegiot nuėjo biggrin.gif Va ir pabaksnojau save pirštu: "matai, juk viskas su laiku savaime susitvarko, o tu čia stradalini.. biggrin.gif Taip taip, žinau nuolat bandau surast ribą tarp pareigų, patarnavimų ir pataikavimų, dėl ligos dabar man labai sunku kartais atskirti tokius dalykus, bet va skaitau ir protinuos, dabar Daivinyčia išvis jau mano pavyzdys biggrin.gif rimtai niu taip faina man jūsų bendravimas ir aš savo visad taip įsivaizdavau ir noriu kad būtų. Beje, ir aš su savo motina esu taip nudegus..žiauriai..po šiai dienai negaliu atleist o ir nebenoriu..tik stengiuos dabar žiūrėt pozityviai, kad man praėjo, o užtat aš savo vaikui to nepadarysiu.. Apie sėklytes vėl baisiai noris teisintis, kad svarbiausia jo sveikata o taip radau vienintelį būdą jam "įdėti" vitaminų, tik atsinešu ir sau kad mažiau panašu būtų į lepinimą, bet taip nebedarau, tik nuplovus padedu šalia, tipo kai norės suvalgys, kartais taip ir būna. dar vienas dalykas jis pas mane nerealus estetas, jei mant to pačio obuolio bus mažiausia dėmelė- nevalgys, maistas pasirodys negražiai jau susibritkinęs nevalgys.. Na vėl beveik sauprantu,pati prie meno ir pedantė, bet kartais taip užknisa toks beribis išsip.. kad kaip sakai lėkštę ant galvos suverst norisi, dar biauru kai nulat rodo jog su manim tokia neišmanėle jam kantrybės trūksta, net niekad neatsakys nei ką angliškas žodis reiškia, o šiaip tai TAIP jis labai labai neblogas, ką reiškia vien geros dūšios prigimtis, ir protingas nerealiai, dar prieš kelis metus mane pačią paprotindavo, gėdinau save, kad su netikusiu draugu draugauju, kad net vaikas už mane protingesnis tiesą mato.. Na nu sakau, man pasisekė kad jį turiu wub.gif ..
Lukrec..labai ačiū už tą pasakymą..beje jis jau mane yra išgelbėjęs.. gaila kad likau ne kaip reik,bijau kad nesugebėsiu jam atiduot ir atsidėkot kiek jis vertas..
Mamytės, mas jėga! thumbup.gif drinks_cheers.gif biggrin.gif Neįsivaizduojat kaip man gera kad pagaliau galiu pasidalint didžiausiais mano rūpesčiais su tai suprantančiom wub.gif nes tik gūžiaus nuo to visuotinio"kaip išauklėjo taip turi"..gi stengies iš kailio neries, va ir gaunas kad persistengimas blogiau už nedažiūrėjimą.. Bet pažiūrėkitb kaaip gera dalintis patirtim, be jokių smerkimų ir pašaipų wub.gif todėl kad tą patį jaučiam išgyvenam drinks_cheers.gif
Atsakyti
4u.gif
daug kas priklauso nuo auklejimo ir sventai esu isitikinusi kad tie auklejimo vaisiai pasimatys ju jaunystes marazmui praeje, auklejimas svarbu, bet nereikia painiot paauglystes kvailysciu, paauglai juk nenuspejami ir nesulaikom, gali grandinem surakint, bet jie ka nores ta padarys ir joks loginis mastymas nepades schmoll.gif , o kas prikaisioja auklejima tie yra patys pamirse savo paauglyste, o jei vaikas yra aukletas dorai, sie principai nepasimirsta, jie gali susipainioti savo jausmuose, bet jei vaikas mokintas nevogt jis to ir nedarys, nors jie lb daznai gudrauja noredami ka nors turet, taciau mano vaikas viena kart parejes, pasake, aisku takart jis buvo isgeres, mama jei tu nebutum manes mokinusi taip, ar zinai kur as buciau, as nei pats nezinau, zinai kiek draugu man siulo mandresni telefona, laikrodi ir visokius kitus niekus, taciau tu mane mokinai kitaip ir man tai nera svarbu, va tada man buvo gera, daznai prisimenu jo ta pasakyma, o tada as jau buvau bankrutavus ir jam ipratusiam turet viska kas nauja, blatna ir navatna suprantu kiek reikejo pastanguatsisakyti pagundu, pats su MB dirbo, nusipirko ir laikrodi ir kitu dalyku ir telefona isitaise ir t.t. smagu kai matai kad tos vertybes isliko jo sirdy, o kad dabar nesimokina, nedirba ar ko kito nedaro, aisku sunku i visa tai ziureti, vien todel kad mums rupi musu vaikai ir tai manau visu svarbiausia, o visa kita su laiku praeis, kai prismenu kokia as buvau pasiutus paaugle, tai jam jo nuodemes su sypsena atleidziu ir matau kad mano auklejimas dave vaisius, o kas nori tas gali kalbet apie auklejima, bet kiekvienas tegul paziuri i savei savo vaikus i savo seima ir tik tada prikaisioja auklejima mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Melynakrauje @ 2010 03 13, 14:58)
kad svarbiausia jo sveikata, o taip radau vienintelį būdą jam "įdėti" vitaminų, gi stengies iš kailio neries,

Skaiciau tavo mintis ir sypsojaus irgi labai placiai. biggrin.gif
A ka, tavo vaikas serga kuom nors?
Pamatytum mano "dziuveseli". Kaulai ir skura. biggrin.gif
Zinai, pasakysiu, as asmeniskai VISISKAI IS KAILIO NESINERIU IR NESISTENGIU! Ko gero atvirksciai, galeciau ir daugiau. Kai pasiziuriu i kai kurias pazystamas mamas ir save palyginu...... blush-anim-cl.gif g.gif
Ale kad man taip gerai, ir mano vaikam, ko gero irgi..... tongue.gif
mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Lukrecij@ @ 2010 03 13, 15:22)
4u.gif
daug kas priklauso nuo auklejimo ir sventai esu isitikinusi kad tie auklejimo vaisiai pasimatys ju jaunystes marazmui praeje, auklejimas svarbu, bet nereikia painiot paauglystes kvailysciu, paauglai juk nenuspejami ir nesulaikom, gali grandinem surakint, bet jie ka nores ta padarys ir joks loginis mastymas nepades schmoll.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Net ir akivaizdziai matydamas balta, paauglys vistiek tvirtins, kad tai juoda. Nu juk as irgi taip dariau. laugh.gif Ir nors tu man kuola ant galvos tashyk. laugh.gif
Atsakyti
tai jau tikrai, kur balta jiems juoda, bet jei su mazais vaikais kartais nusileisdavom iki ju amziaus, kodel nepadaryti to dabar?
as kartais nusileidziu iki to kad zargoniskai kaip jie pradedu kalbet, nors daug kam nepritariu bet nepriekaaistauju, kausau ka jis kalba, na reikia ismones, bet merginos cia pasibedavojus tikrai daugiau ryzto yra, supranti kad esi ne vienas
Atsakyti
QUOTE(Lukrecij@ @ 2010 03 13, 15:51)
tai jau tikrai, kur balta jiems juoda, bet jei su mazais vaikais kartais nusileisdavom iki ju amziaus, kodel nepadaryti to dabar?

thumbup.gif
Juk zymiai paprasciau nusileist (aisku, sveiko proto ribose), negu su savo amzinais moralais ikyret. Atsimenu kaip man sakydavo - "o kai as tavo metu buvau"...... Oi kaip as to nekenciau!!!! aggressive.gif Tai ka, ir man reikia zasiuku pulka susirast ir ganyt? laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivinycia: 13 kovo 2010 - 16:18
wub.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif .. Mano ir iš sausųjų.. Va ir noriu kad ir liktų sveikas..Ale va vistik rūpi sau sako tu man dažniau duok valgyt (Nesvarbu kad NĖ KARTO! nesu išgavus KĄĄ), nes aiškinau apie ale sveiką mitybą, kad dažniau rteik biggrin.gif o nori gi svorio priaugt. Nieko nesakau, bet be 40 jis nepriaugs, jo tėvas toks, atsimenu ir proteiną lakdavo, svoris neauga, na prigimtis greitos apytakos, aš ir nestorulė, bet svarbu va jau požymis savim rūpinimosi, vadinas kaip ir raminaus ateis ir higienos laikas manau.. o rūbų jau dabar tik vieną firmą pripažįsta, gerai kad tėvas padeda nuveža nuperka.. tik nesuprantu koks jo tikslas slėpt nesakyt kur ta parduotuvė? juokinga, turbūt pats nežino kodėl slepia, ale nepriklausomybė matyt tokia.. biggrin.gif
O dėl kalbos tai netyčia savaime sušneku, tai tiieek velnių pasikraunu, sako žmoniškai lietuviškai kalbėk! Prieš bėdas sveika labai kieta buvau, net pagalvodavau kad nelengva tokią "krūtą" motiną turėt, buvau autoritetas, gal todėl ir kilo mintis apie Edipo kompleksą..biggrin.gif Čia jau galiu nosį riest kad mano patriotinis auklėjimas vaisių davė thumbup.gif O ką jūs į tai kad jaučiau pareigą auklėt taip, kad užaugtų geras vyras, rta prasme savo žmonai ir šeimai? Nes supratau, kad užuot keikus vyrus pati dabar turiu progą parodyt kaip reikia išauklėti ir paruošti vyrą šeimai.. Ale kaip?.. ax.gif
Atsakyti
biggrin.gif
As tavo vietoj leisciau ir jam paciam valgyt PASIIMT. Kodel "duok man dazniau"? Ka, ranku neturi ponulis? Va, "nedaviau" vakar nieko, tai maniskis pats kazka essen.gif daresi. Makaronus, ar ka...... biggrin.gif
Nu ale tu ir smalsi, viska nori zinot. nono.gif mirksiukas.gif Vaziuoja jis su tevu rubu pirkt, ir tegu. Cia ju maza vyriska paslaptis. Ot tos moteriskes, viska jom reik kontroliuot, zinot..... biggrin.gif
Tik neuzsigauk, as cia nepiktai...... ax.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivinycia: 13 kovo 2010 - 16:51
biggrin.gif Supratau juokiuos drinks_cheers.gif Tai kad kai tik dviese gyvenam ir sunkiai, tai nėra kad maisto visur prikrauta, pasimk ką nori, nėr reikalo nei pripirkt nei prigamint Tik turiu pasiteisinimą, kad visad eidama paklausiu ką nupirkt, visad girdžiu nežinau, tai laužau galvą kas jam ponui gali tikt perku gaminu savo fantazija, o paskui išmetu, va aną kart nupirkau faršo padariau mėsainius(gi svaigsta Mc'domnaldais) ir ką, laikiau laikiau šaldytuve ir vėl išmest, ragavau skonis tikrai geras, bet kaip jis sako"tai TAU skanu" žinoma jo liežuvis kitas, bet aš buvau įsitikinus kad kai labai skanu tai būna valgai ir nenorėdamas, o su šituo jis kategoriškai nesutinka.. Žodžiu laikaus stengiuos galutinai neįsivaryt komplekso kad nemoku gamint(ničnieks kas pas mane buvęs su tuo nesutiktų) ir siuntu kad na kaip negali pasakyt ką valgytų !? kiek mes ubagai galim maistą mėtyt..
Atsakyti