oi oi.. ne skaitau o geriu jūsų žodžius

Net neitų viską suminėt tik linkčioju vis. O jau kad plačiai šypsojaus skaitydama kad tvarkos, džiaugiaus lyg maniškis taip

o juokingiausia ikad ir maniškis vakar panašiai miegiot nuėjo

Va ir pabaksnojau save pirštu: "matai, juk viskas su laiku savaime susitvarko, o tu čia stradalini..

Taip taip, žinau nuolat bandau surast ribą tarp pareigų, patarnavimų ir pataikavimų, dėl ligos dabar man labai sunku kartais atskirti tokius dalykus, bet va skaitau ir protinuos, dabar Daivinyčia išvis jau mano pavyzdys

rimtai niu taip faina man jūsų bendravimas ir aš savo visad taip įsivaizdavau ir noriu kad būtų. Beje, ir aš su savo motina esu taip nudegus..žiauriai..po šiai dienai negaliu atleist o ir nebenoriu..tik stengiuos dabar žiūrėt pozityviai, kad man praėjo, o užtat aš savo vaikui to nepadarysiu.. Apie sėklytes vėl baisiai noris teisintis, kad svarbiausia jo sveikata o taip radau vienintelį būdą jam "įdėti" vitaminų, tik atsinešu ir sau kad mažiau panašu būtų į lepinimą, bet taip nebedarau, tik nuplovus padedu šalia, tipo kai norės suvalgys, kartais taip ir būna. dar vienas dalykas jis pas mane nerealus estetas, jei mant to pačio obuolio bus mažiausia dėmelė- nevalgys, maistas pasirodys negražiai jau susibritkinęs nevalgys.. Na vėl beveik sauprantu,pati prie meno ir pedantė, bet kartais taip užknisa toks beribis išsip.. kad kaip sakai lėkštę ant galvos suverst norisi, dar biauru kai nulat rodo jog su manim tokia neišmanėle jam kantrybės trūksta, net niekad neatsakys nei ką angliškas žodis reiškia, o šiaip tai TAIP jis labai labai neblogas, ką reiškia vien geros dūšios prigimtis, ir protingas nerealiai, dar prieš kelis metus mane pačią paprotindavo, gėdinau save, kad su netikusiu draugu draugauju, kad net vaikas už mane protingesnis tiesą mato.. Na nu sakau, man pasisekė kad jį turiu

..
Lukrec..labai ačiū už tą pasakymą..beje jis jau mane yra išgelbėjęs.. gaila kad likau ne kaip reik,bijau kad nesugebėsiu jam atiduot ir atsidėkot kiek jis vertas..
Mamytės, mas jėga!

Neįsivaizduojat kaip man gera kad pagaliau galiu pasidalint didžiausiais mano rūpesčiais su tai suprantančiom

nes tik gūžiaus nuo to visuotinio"kaip išauklėjo taip turi"..gi stengies iš kailio neries, va ir gaunas kad persistengimas blogiau už nedažiūrėjimą.. Bet pažiūrėkitb kaaip gera dalintis patirtim, be jokių smerkimų ir pašaipų

todėl kad tą patį jaučiam išgyvenam