Na aš tiesiog pelėda naktim geriau būna ir šiaip su sveikata nelabai,..
Tu matai.. o mum kaip tik nuo mažens, o tiksliau jau nuo kūdikystės viskas buvo tiesiog idealiai, pradinėse išvis auklėtojos numylėtinis buvo, na jis išties realiai fainuolis, tai ne tik kad man kaip motinai taip atrodo, oi nujaučių bus mergaičių ašarų..

užtat ir stengiuos mokyt kad jautrus supratingas būtų kitiems, tikėkimės mano norai nors kažkiek rezultatų paliko, gal nebus pats blogiausias vyras.. Jaučiu jum keista, turbūt nelabai kuri augindama sūnų galvoja kad tik jis geras marčiai būtu..
Tai va matau visos vėl tvirtinat mano raminimamsi, kad dažniausiai tereikia laiko ir viskas savaime į vietas atsistoja, matyt tiesiog mum reikia mažiau nervuotis anksčiau laiko, galop kaip matom visi visiškai vienodai netvarko kambarių, pasipūtę ir išdidūs. Bet man labai palengvėjo kai sužinojau kad ne aš viena prie kompo viską sunešu, bijojau būt patarnautoja, paskui pati išdidumą vaizduoju

neskubu kai arbatos paprašo. Prisiminiau kažko reikėjo su kompu nežinojau, o jis kietas, sakau pažiūrėk, kaip čia ?.. Tai kad užsiraukė, kad būtum normaliai paprašius, sakytum prašau... Blin, nu pats tai man niekad nėra pasakęs "prašau"

tik nemokėjau tinkamai tada šitą pavyzdį jam pakišt.. O šiaip tai tikrai galėtų daugiau padėt, rodos smagu turėtų būt kitą pmokyt pats protingas jauties, ale va mat kantrybės nėra.. (lyg pati kitokia

)