Įkraunama...
Įkraunama...

Paauglys namuose

Čia yra tikrai nuostabių ir puikių mamų. 4u.gif
ir visgi manau, jog pasiteisina eilinį kartą ta "teorija", kad baudžiant kažko super super nepasieksi, reikia kalbėti. Paauglys - irgi žmogus. mirksiukas.gif
Atsakyti
Aha.. O paaugliai ypač linkę kalbėtis.. lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nors turbūt sunkiausias ir pavojingiausias, bet man labai patinka šis amžius, gal kad pati jį labai sunkiai išgyvenau ir dabar gerai suprantu ir galiu nekartot savo motinos klaidų ir išvis tiesiog dievinu protingas būtybes o paauglystėj jau proto gerokai padaugėja, na ne protingiem poelgiam, bet šiaip toks minčių brandumas išlenda, fainai tas jau nebevaikas. wub.gif Dabar ir galvoju ir ką jis veikia.. Jau tas motiniškas rūpestis..įmanytum su skėčiu iš paskos lakstyt, o kaip realybėj apsaugot nuo netinkamų draugysčių, blogos draugų įtakos, negerų polinkių?Žiūrėt reikia? Na žiūri ir ką, nors dabar kaip pažiūrėsi kur jis? klbėt? Na kalbi pastoviai, na ir ką vistiek nesiklauso, jei ką nekantriai gi atšaus pats žinau..
Atsakyti
QUOTE(zemec @ 2010 03 14, 10:02)
Vakar iseidama i darba paprasiau,,jeigu turesi laiko-isplauk grindis,, Siandien is pat ryto sako,,pamirsau,, siandien isplausiu. Aisku,kad neisplaus,bet malonu,kad pats prisimine ir prisipazino,kad darbo nepadare! ax.gif

laugh.gif
Kita syki nesakyk "jei turesi laiko". Tiesiai sviesiai - "prasau, isplauk grindis ir nepamirsk" ar pan.
As savajam surasau ant lapo visus dienos darbus. Tada jis turi pries nosi ir negali pasakyt- "pamirsau".
Mano eziukas siandien visa diena "spygliuojasi" ko tai. Nu ir tegu.... Kaip jis pats sako - mama, man irgi "dienos". hihihi.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif geeras supper, fainuolis, mėgstu kai taip pabairuoja, o ir ženklas kad "savas' su neartimu gi taip nepajuokausi.. O aš su tokia įtampa vis galvojau kaži ką jie ten ir bent kur veikia ..su ta d.. Bet eilinį kartą kai grįžo atleido, paklausiau sako gi sakiau kad šašlų norim kept, Bet jau tiesiai ir pasakiau, kad man juokingi tie slėpimai, gi nieko nelendu šiaip žmogiškai įdomu. Nors turbūt faktiškai net priklausytų iki pilnametystės tiksliai žinot kur yra.. Rimtai taip motinos paklausia kur jos vaikas, o ji nežinau.. turbūt iškart praneštų vaikų teisių.. Suprantu aš tą nenorėjimą nieko sakyt tik gal kad manau tai rodant nesat glaudaus ryšio tai kiek jautrokai reguoju...
Patinka man tas mūsų spygliukų epitetas, niu rimtai būtent taip ir yra ax.gif Baisinis pasipūtimas, proto bokštas ir išrankumas lyg galėtų sau tą leist.. Žavingi paaugliukai.. lotuliukas.gif (paklauskit mokytojų lotuliukas.gif )
Atsakyti
Aciu,daivinycia,uz patarima ax.gif ! Tiesiog kartais bandau buti nekategoriska,bet nevisada tai suveikia! Nes tvarkos jo kambaryje nuolat nerasta,o ,,uzsiemes,, kuo nors ,,amzinai,,! Draugai,kompas...Pamokoms ir pagalbai namuose laiko retai ir belieka g.gif Tai ir bandau ir graziuoju,ir piktuoju,,paspausti,, Kartais gaunasi,kartais-ne! doh.gif
Papildyta:
Melynakrauje,tau ko tai naktimis nesimiega? Ziuriu,kokiu cia laiku parasei! bigsmile.gif
Atsakyti
mano sunus buvo sunkus vaikas,darželyje,mokykloje girdejom,kad prie meno,nesuvaldomas,asocialus,bijojau pauglystes,dabar jis 15,keista,bet labai pasikeitė,atsirado pomėgiai,visada turi savo nuomonė,dažnai mane apramina labai protigais argumentais,noriai mokosi,o kiek ašarų buvo išlieta,kieik pasiūlymų susilaikiau iš pedagogų kur nors uždaryti.
Atsakyti
Mes irgi jau darzelyje turejom problemu doh.gif ,o paskui ir mokykloje buvo,,sunkus vaikas,, ,o as per asaras daznai kelio nematydavau! Paskui pasikeite mokykla-dingo ir ten buvusios problemos! Ir nezinau ar isaugo ar kaip cia. Dabar tai spygliuoja,kaip dauguma paaugliuku,bet tai jau ne nera ka lyginti su tuo,kas buvo doh.gif ! Matysim,kaip toliau seksis! ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Melynakrauje @ 2010 03 15, 03:23)
Baisinis pasipūtimas, proto bokštas ir išrankumas

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
biggrin.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif wub.gif
Na aš tiesiog pelėda naktim geriau būna ir šiaip su sveikata nelabai,..
Tu matai.. o mum kaip tik nuo mažens, o tiksliau jau nuo kūdikystės viskas buvo tiesiog idealiai, pradinėse išvis auklėtojos numylėtinis buvo, na jis išties realiai fainuolis, tai ne tik kad man kaip motinai taip atrodo, oi nujaučių bus mergaičių ašarų.. ax.gif užtat ir stengiuos mokyt kad jautrus supratingas būtų kitiems, tikėkimės mano norai nors kažkiek rezultatų paliko, gal nebus pats blogiausias vyras.. Jaučiu jum keista, turbūt nelabai kuri augindama sūnų galvoja kad tik jis geras marčiai būtu.. biggrin.gif
Tai va matau visos vėl tvirtinat mano raminimamsi, kad dažniausiai tereikia laiko ir viskas savaime į vietas atsistoja, matyt tiesiog mum reikia mažiau nervuotis anksčiau laiko, galop kaip matom visi visiškai vienodai netvarko kambarių, pasipūtę ir išdidūs. Bet man labai palengvėjo kai sužinojau kad ne aš viena prie kompo viską sunešu, bijojau būt patarnautoja, paskui pati išdidumą vaizduoju lotuliukas.gif neskubu kai arbatos paprašo. Prisiminiau kažko reikėjo su kompu nežinojau, o jis kietas, sakau pažiūrėk, kaip čia ?.. Tai kad užsiraukė, kad būtum normaliai paprašius, sakytum prašau... Blin, nu pats tai man niekad nėra pasakęs "prašau" schmoll.gif tik nemokėjau tinkamai tada šitą pavyzdį jam pakišt.. O šiaip tai tikrai galėtų daugiau padėt, rodos smagu turėtų būt kitą pmokyt pats protingas jauties, ale va mat kantrybės nėra.. (lyg pati kitokia biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(Melynakrauje @ 2010 03 15, 10:35)
Jaučiu jum keista, turbūt nelabai kuri augindama sūnų galvoja kad tik jis geras marčiai būtu..  biggrin.gif

As visada uz moteris! Labai teisingai galvoji, Melynakrauje!
pioneers.gif

p.s. ka, kunigaiksciu gimines esi, kad MELYNAKRAUJE? blush2.gif
Atsakyti
Va čia tai dėkui už pritarimą, aš ir linkus į solidarumą.
PS taip ir maniau kafd šito klausimo sulauksiu ax.gif , Ną visų pirma tai registruojantis šimtai sugalvotų vardų jau buvo tai šis pirmas nesikartojantis, o šiaip tai vos vos žydrumo smile.gif yra ax.gif tik nuo dvarponių..ir tai nedidelių.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Melynakrauje @ 2010 03 15, 12:55)
o šiaip tai vos vos žydrumo smile.gif yra  ax.gif

swoon.gif
zydrumo!............. ar zinai moterie, kas zydrumas yra? laugh.gif
Atsakyti