Įkraunama...
Įkraunama...

Paauglys namuose

QUOTE(Reika @ 2010 04 23, 13:30)
na jei 30m ir vyras su mama gyvena ir uz ji mama gyvena, tai kam vyrukui vargti?

Taigi kad nebevargsta, pabego nuo tokios meiles. lotuliukas.gif Gyvena vienas, tvarkosi kaip pats ismano. Tik va su merginom tai dideliu problemu turi. Tiksliau - jokios merginos. Nei viena neatitiko "reikalavimu". Tuo noriu pasakyt, kad tokia "beribe" motiniska meile atnesa daugiau zalos, negu naudos. Taskas. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivinycia: 23 balandžio 2010 - 14:38
na mano veinas pazistamas, vis dar pas tevelius glaudziasi, gi ten taip patogu,juo pasirupinta...
o tevams gi sunku, baisu,kad vaikelis bus be pusryciu,pietu ar vakarienes
Atsakyti
buvo laikas kai buvau tokia mama is didziosios M. valgyt padaryta, atnesta, nunesta, apsokinta ir tt. nu tokia tiesiog mama is reklamos..
po to del tam tikru aplinkybiu pasikeiciau. dukra (tada buvo pats paauglystes bumas) pasake "dieve, kaip faina kad tu pasikeitei ir pasidarei normali" lotuliukas.gif labai daznai prisimenu sia jos fraze 9ypac tada kai pagalvoju kad per mazai lakstau, per mazai rupinuos ir pan). taip kad moterys, nedusinkim savo meile ir demesiu vaiku-jie puikiai zino kad mes juos mylime ir del ju padarytume viska. jei reiks. leiskime jiems gyventi, klysti ir is tu klaidu mokytis
Atsakyti
QUOTE(wit @ 2010 04 23, 16:35)
buvo laikas kai buvau tokia mama is didziosios M. valgyt padaryta, atnesta, nunesta, apsokinta ir tt. nu tokia tiesiog mama is reklamos..
po to del tam tikru aplinkybiu pasikeiciau. dukra (tada buvo pats paauglystes bumas) pasake "dieve, kaip faina kad tu pasikeitei ir pasidarei normali"  lotuliukas.gif labai daznai prisimenu sia jos fraze 9ypac tada kai pagalvoju kad per mazai lakstau, per mazai rupinuos ir pan). taip kad moterys, nedusinkim savo meile ir demesiu vaiku-jie puikiai zino kad mes juos mylime ir del ju padarytume viska. jei reiks. leiskime jiems gyventi, klysti ir is tu klaidu mokytis

thumbup.gif Neber ka ir bepridurt.
Melynakrauje, tu neuzsigauk, kad mes visos tau "smegenis plaunam". Linkim tau tik gero ir norim padet kiek tik imanoma. oro_buckis.gif
Atsakyti
QUOTE(daivinycia @ 2010 04 23, 17:44)
thumbup.gif  Neber ka ir bepridurt.
Melynakrauje, tu neuzsigauk, kad mes visos tau "smegenis plaunam". Linkim tau tik gero ir norim padet kiek tik imanoma. oro_buckis.gif

Ir visi.
Atsakyti
Melynakrauje, leiskit sūnui išmokt pasirūpinti savim ir kitais ir suprasti, kam to reikia. Ir prisiminkit, kad vaikui reikia ne tik jį mylinčios mamos, bet ir mamos, kuri myli save 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lithium: 23 balandžio 2010 - 17:33
QUOTE(Vasariss @ 2010 04 23, 17:01)

blush2.gif nu tikrai, kaip as cia taip....... sorry...... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivinycia: 23 balandžio 2010 - 17:40
Aš labai atsiprašau, tikrai nemokėjau parašyti, nesugebėjau teisingai išsireikšti, ir sudariau kardinaliai neteisingą įspūdį, štai kokia gaunasi manipuliacija, vadinas pabrėžiau visai ne tuos dalykus.. Perskaitau ir ilgai galvoju, tiesiog su savo problemom nemoku nė padaryt pakreipt kur reikia, juk tikriausiai tai turbūt aš tikiuosi iš jo pagalbos... Net prisiminiau, kaip parvažiuojant iš ligoninės linksmai paklausiau arpaauginsi dabar mane? Jis sakė nea.. buvau pamiršus kaip klausdavo telefonu ką dar šiandien ligoninėj išmokau daryti.. o dabar viskas liko praeity ir sveikatos problemos rimtos jau kitos, kurių išoriškai nebesimato.. Užkliuvo : kodėl D. tas paryškintas sak atrodė teisinimasis? man tai aiškiausias skaudžiai skambantis jo pareiškimas: čia tavo bėdos kad tu turi problemų, aš dėl to nekaltas, pati jas spręsk.. Jūs labai labai šaunūs žmonės ir labai teisingai ir protingai kalbat, tikrai su jumis sutinku, tik labai gaila kad mano situacijai netinka (nes nemokėjau teisingai parodyt situaciją).. na gana, juk tema ne apie mane, Aš atėjau čia (ir neapsirikau) norėdama geriau suprasti tokio amžiaus(šių laikų) žmogiukus, ir labai dėkinga už jaunų žmonių pasisakymus 4u.gif
Atsakyti
mano poziuris i jusu sunu:
1. jis nenori jums padeti, nepades,kol gireztai nepaprasysit
2. jis bijo jusu problemu,ligos, jis ju vengia ir vengs...kaip sakant jis geriau jauciasi nieko nepastebedams
3. jus toliau juo rupinates,nors dabar jum turetu buti sava sveikata svarbesne
4. nezinau ar blogai supratau, bet jei jus dabar numirsit pagalvokit ar jis sugebes pastovet ant koju,kas juo pasirupins, jei priims giminaitis, tas tikrai nesokines apie toki, o jei vaikas jau mamos negerbia,kaip gerbs globeja?o negerbemas globejas greit gali i gatve ismesti...(as vistiek optimiste, nors jau dabar apgalvoju visokias iseitis kas pasirupintu mano vaiku ir ar mano vaikas sugebetu pasirupinti savimi, man paguoda tik ta,kad maniskis nors ir beveik 4m,bet bent jau kiausinienes moka issikepti)...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Reika: 23 balandžio 2010 - 20:08
Va ir mano požiūris toks, kaip Reika. vaiką reikia mylėti, bet auginti kaip tos pasakos pelenę - prie visų darbų, net ir juodžiausių ar nemaloniausių spausti. Jis turi viską išmokti tada, kai aš esu šalia ir galiu patarti, parodyti, paaiškinti. Iki jis suaugs, jau bus susiformavę įpročiai ir įgūdžiai ir bet kokioj situacijoj jis nesijaus beviltiškas, nemokantis ar nesuprantantis. Nesu tvarkiusi vaiko žaislų nuo tada, kai jis vaikščioti pradėjo. Ir dabar, kai jam 15-a, net nekyla tokie klausimai, kodėl jis turi savo daiktus susitvarkyt. Valgyt gamina taip, kad kitas ir 25-ių sulaukęs net nesvajoja. Namus tvarkom pakaitom - viena savaitė mano, kita jo. Ir grindis plauna, ir klozetą bei vonią šveičia, ir šaldytuvą valo. Į parduotuvę siųsti pradėjau nuo kokių 4 metų. Žinoma, parduotuvė buvo vos už kelių žingsnių ir parnešdavo tada jis duonos ar pieno, bet palaipsniui perėjo prie to, kad gali suplanuoti pirkinius visai savaitei.
Gal kas mane išvadins bjauria ir nemylinčia mama, bet aš bent esu rami, klad mano vaikas visada galės pasirūpinti savimi.
Atsakyti
Na,o maniskis nei mazas zaislus tvarke,nei dabar tvarkosi doh.gif ! Kambary pastovi netvarka! Pvz pries kelias dienas piese-tai vanduo su neisplautu sepeteliu dar tebestovi doh.gif ! Prie pamoku reikia varu varyti,nes visai ju neruostu,tvarkytis-taip pat su pykciais! O bandymu buta ivairiu-tik jie arba suveikdavo trumpam arba visai neveikdavo. Labai liudna unsure.gif Kad ir siandien -isvaziavo i varzybas ,i kita miesta-paprasiau,kad nuvykes paskambintu ar sms parasytu,kad saugiai nuvyko. Kur tau-nei zodelio! Gali cia mamka nervuotis kiek tik nori-jam dzin! Kiek vyro prasiau,kad su juo pakalbetu apie tai,bet jis turi ,,svarbesniu,, uzsiemimu-tai guleti pries telika ir jam visai neidomu kur tas vaikas buna ir ka jis veikia. O as ir darbe budama skambineju ir klausineju ar pamokas paruosei,ar kambari tvarkei ir t.t. Nors tuo metu buna tevas namie-jis jo visiskai nekontroliuoja,o be kontroles su mano sunaiteliu-palaida bala...Na,issiliejau cia as,bet siandien vel esu nusivylusi sunum-negi sunku nors zodi pasakyti-juk zino,kad man tai rupi ir buvo zadejes! Nebezinau,kaip su juo kalbetis,o dar sunkiau,kai palaikymo namie neturiu schmoll.gif
Atsakyti
[ Nebezinau,kaip su juo kalbetis,o dar sunkiau,kai palaikymo namie neturiu schmoll.gif
[/quote]

jo, kaip kurioje seimoje: vieniems vyrams nusispjaut ant vaiku, kiti islenda tik parekauti ir nuleisti gaza... O mums mamoms visi tie rupesciai ir gula ant peciu... Zinai as irgi taip dariau: skambinedavau, klausinedavau, prasydavau, kad ataskaitas man pateiktu, taciau kai viena karta jo paklausiau, kaip man elgtis: ar skambinti tau ar galiu tavim pasitiketi - jis atsake, kad jeigu bus reikalas, pats gi ir paskambins. O del tu varzybu tai bereikalo pyksti, juk isvaziavo ne vienas, su visa komanda, vadinasi jeigu kas atsitiks - tikrai atsiras kas paskambina. Gal tiesiog ji uzkniso tavo kontrole, jis nori buti pats uz save atsakingas - atsipalaiduok, skirk laiko sau, nutempk vyra nuo TV ir iseik su juo kur nors. Galbut tavo vaikas kai pajus, kad tu tolsti nuo jo, pats nores prie taves priarteti. O vaikais nusivilti negalima - jie tai jauciai ir nemato prasmes tada stengtis rolleyes.gif
Atsakyti