Na,o maniskis nei mazas zaislus tvarke,nei dabar tvarkosi

! Kambary pastovi netvarka! Pvz pries kelias dienas piese-tai vanduo su neisplautu sepeteliu dar tebestovi

! Prie pamoku reikia varu varyti,nes visai ju neruostu,tvarkytis-taip pat su pykciais! O bandymu buta ivairiu-tik jie arba suveikdavo trumpam arba visai neveikdavo. Labai liudna

Kad ir siandien -isvaziavo i varzybas ,i kita miesta-paprasiau,kad nuvykes paskambintu ar sms parasytu,kad saugiai nuvyko. Kur tau-nei zodelio! Gali cia mamka nervuotis kiek tik nori-jam dzin! Kiek vyro prasiau,kad su juo pakalbetu apie tai,bet jis turi ,,svarbesniu,, uzsiemimu-tai guleti pries telika ir jam visai neidomu kur tas vaikas buna ir ka jis veikia. O as ir darbe budama skambineju ir klausineju ar pamokas paruosei,ar kambari tvarkei ir t.t. Nors tuo metu buna tevas namie-jis jo visiskai nekontroliuoja,o be kontroles su mano sunaiteliu-palaida bala...Na,issiliejau cia as,bet siandien vel esu nusivylusi sunum-negi sunku nors zodi pasakyti-juk zino,kad man tai rupi ir buvo zadejes! Nebezinau,kaip su juo kalbetis,o dar sunkiau,kai palaikymo namie neturiu