Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmas, antras, trečias gimdymas -

QUOTE(Auges @ 2007 03 30, 13:36)
Turbūt antras ne tiek lengviau, kiek griečiau.
Iš forumo mamų patirties būtent toks įspūdis ir susidaro.
Antras gimdymas vyksta daug greičiau, bet tuo pačiu ir skausmingiau, nes kaklelis greičiau atsidarinėja smile.gif

Man pirmas buvo ilgiau ir skaudejo tai tikrai,truko apie 6val.nuo uzregistravimo,ir man truputi kirpo,o antras vyko siek tiek greiciau,apie 4val,bet tikrai ne maziau skaudejo,be to plysau siek tiek,bet nedaug,bet kai siuvo,tikrai skaudejo, unsure.gif ,bet kai pamatai savo leliuka wub.gif ,visi skausmai pasimirsta.
Atsakyti
pirmas gimdymas: dukryt4 4.110kg, kirpo, 5domu kaip bus su antra panele. doh.gif
Atsakyti
Neseniai pagimdžiau antrąjį sūnų. Viskas vyko daug greičiau nei pirmąjį kartą, bet ir skaudėjo labiau. Gal todėl, jog antrasis gimė didelis (4400 g). Pirmąjį išstūmiau labai lengvai, o su antru teko pavargti. Tik parkirpus vaikelis pasirodė.
Atsakyti
su pirmu 17 valandu prasikankinau,o su dukryte tai g.gif su paciais pirmaisiais sarmiais sudejus isejo gal kokios 5 valandos.su abiem nevartojau jokiu nuskausminamuju
Atsakyti
Mano antras gimdymas labai skyrėsi nuo pimojo. Per pirmąjį gimdymą buvo atliktas cezaris. Kaklelis buvo atsidaręs tik 2cm, bet skausmai man nežmoniški buvo. O antrą kart pati pasigimdžiau ir vis laukiau to nežmoniško skausmo, bet gerai, kad jis nebuvo labai didelis ir iškenčiau be visokių epidūrų thumbup.gif
Atsakyti
pirma dukrute 16val su didziulem dozem skatinamuju,o po ju tai skausmelis biggrin.gif zodziais neaprasysi,antra dukrele- na nuo pat pirmu maudimu gal 10val,o gmdymo namuose tik3val ir su epidurine nejautra,nors saremius silpnus jutau visa laik.antras kartas daug lengvesnis.dar spejau pajuokaut ir pasijuokt ant gimdymo stalo kad per greit cia viskas vyksta thumbup.gif
Atsakyti
pirmas truko 10val., buvo sunku, antras 4val. buvo greitai ir labai lengvai, pagimdzius pirmi zodziai- galiu tuoj pat kita gimdyt, na o su treciu greitai bet sunkokai, nors visus naturaliai, be jokiu komplikaciju ir plysimu.Mano atveju lengviausia buvo gimdyt smulkiausia vaika.
Atsakyti
na skaitinejuosi tokias temeles,nes ir man tas aktualu... ax.gif cia daugelis raso,kad su antru dar labiau skauda...kai prisimenu pirmojo skausmus,tai oi oi,ar begali labiau skaudeti doh.gif bet cia galbut delto,kad skatino ax.gif
Atsakyti
Ir greitesnis ir lengvesnis smile.gif . Nelaukiau kol negalėsiu iškęst, pasiprašiau epidūro blush2.gif . O jis daro stebuklus thumbup.gif
Atsakyti
Manęs irgi laukia antras gimdymas. labiausiai suglumino tas, kad jis daug kam buvo skaudesnis. Jo.....atrodo, ar dar įmanoma skaudžiau nei, kad buvo pirmą kartą.
Atsakyti
As dar tik karta gimdziau ax.gif 37sav tai dukryte nedidele buvo 3090g , bet kirpo , nes kitaip nuuuu niekaip neisperejau blush2.gif . Bet as dziaugiuosi , kad kirpo ax.gif , nes kai susiuvo blush2.gif tai man atrodo ten db viskas graziau nei buvo thumbup.gif
Atsakyti
Iš trijų gimdymų antras buvo lengviausias. smile.gif
Gal todėl, kad trečias vaikas buvo gerokai didesnis...
Atsakyti