Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas po gimdymo, cezario

po gimdymo geriausias sportas su vaikeliu, o ne i sporto kluba lekti. daugiau laiko su mazium praleisti, nesioti, kilnoti, daryti atsispaudimus pasiguldzius ji po nosim ir t.t.
ir vaikscioti su vezimu daug, jei nesalta. be to maitinimas krutimi - geriausia dieta smile.gif
Atsakyti
o as nesutinku su nuomone, kad maitinimas - dieta schmoll.gif, juk ne visoms taip, kitoms kaip tik auga arba bent nekrenta svoris, o spec sportavimas tai ir tam tikru probleminiu vietu padailinimas ir pailsejimas, prasiblaskymas, kad ir kaip myli savo maziuka, reikia kazkiek ir pailseti, skirti laiko sau fitness3.gif na cia bent mano nuomone ax.gif
Atsakyti
mankstintis reikia. o pradet galima jau pirmomis dienomis jei viskas gerai. aisku, ne svorius kilnot, bet presui ir kojom yra pilna geru pratimu, kuriuos galima atlikti namie.
Atsakyti
O ka daryti ,kad strijos susitrauktu po gimdymo? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamyte-Julia @ 2008 09 23, 17:55)
O ka daryti ,kad strijos susitrauktu po  gimdymo?  ax.gif

na nemanau kad strijos susitrauks, jos tik issvieses laikui begant g.gif
Atsakyti
QUOTE(mute-liutuke @ 2008 11 14, 17:35)
na nemanau kad strijos susitrauks, jos tik issvieses laikui begant g.gif

jos tik isvieses ir nebelabai matysis, o dingt tai nedings..
as tai jau kaip ir zadu nuo kitos savaites pradet sportuot 4u.gif
Atsakyti
sportavau po gimdymo pirmus du menesiukus namie,bet db jau nebeturiu laiko wink.gif
Atsakyti
sportavau ir as, bet istampyto pilvo neiseina pamazinti doh.gif nors i diena padarau 300 atsilenkimu ir jokios naudos verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jjurgitas: 16 lapkričio 2008 - 14:41
Na as tai niekaip negaliu prisiruost...nors jau lb noriu
Atsakyti
QUOTE(Riste @ 2007 04 02, 14:54)
Mano trenerė įspejo, kad po gimdymo nepulčiau treniruoti pilvo preso, liepė palaukti bent 6 savaites- kol gimda traukiasi ir pilvo siena atsistatinėja. Dėl kitų kūno dalių nežinau, bet rankos manau treniruojasi mažiuką bekilnojant:)

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mano gydytoja nepatare daryti jokiu raumenu pilvo presui stiprinti iki 6men po Cezario. Bet ji rekomendavo daug vaikscioti, galiu begioti. Svarbiausia - jokiu pratimu pilvui, juk reikia laiko randui sugyti. Geriau jau pakenteti tuos puse metu, negu issaukti kokias komplikacijas
Atsakyti
Mamytes, gal kas zinot Kaune sporto kluba, kad butu vaiku kambarys?

Mano maziuke labai gera, tai galciau palikt ir pasportuot blush2.gif
Atsakyti