o man buvo pasakes, jei negausi normaliu dekretiniu, as taves ir vaiko neislaikysiu
Tai jei as nedirbus buciau, senai butu mane pats ismetes
Po ispuoliu as pastebedavau budavo silkinis kuri laika, kol vel neisijausdavo i vaidmeni ir praeidavo atgailavimo laikotarpis.
QUOTE(gintek @ 2008 11 09, 00:15)
saunuole, o manes nebeisleido ta diena kai turejai isskristi i lt, db auskinis, nz ka daryti ir ko laukti, cia gyvenu kaip rojuje, nieko netruksta, dirbti nereikia, viska turiu ko noriu, db grizt i lt ir dirbt uz 900lt ir nuomai atiduoti 500lt, neisivaizduoju tokio gyvenimo
...jau nebeliecia manes jis, tikiuosi ir nelies 
Tai ką su grandine prirakinęs laikė?
Taip ir rašyk - nenorėjau sikrtis su juo.
Kai kitą kartą tave trankys, prisimink, kad pati to norėjai.
QUOTE(gintek @ 2008 11 08, 23:15)
cia gyvenu kaip rojuje,
QUOTE(Afroditte @ 2008 11 09, 10:58)
Turbut gerai smegeneles atitranke, kad taip merginai stogas pavaziavo
QUOTE(Afroditte @ 2008 11 06, 12:02)
QUOTE(egliosha @ 2008 11 06, 18:34)
nereikia uzsipulti, zmogus paklause ar gali isvaryti dieda is JO buto, ar tai teisiskai imanoma
va atsakymas i tema
va atsakymas i tema
QUOTE(moncego @ 2008 11 06, 23:35)
jo as tik siaip paklausiau kaip isvaromas vyras is jo paties buto ir tiek, o jus mane uzsipuolet. man jau tas nebeaktualu, as pati isejau 
QUOTE(gintek @ 2008 11 08, 23:15)
saunuole, o manes nebeisleido ta diena kai turejai isskristi i lt, db auskinis, nz ka daryti ir ko laukti, cia gyvenu kaip rojuje, nieko netruksta, dirbti nereikia, viska turiu ko noriu, db grizt i lt ir dirbt uz 900lt ir nuomai atiduoti 500lt, neisivaizduoju tokio gyvenimo
...jau nebeliecia manes jis, tikiuosi ir nelies 
QUOTE(Afroditte @ 2008 11 09, 10:58)
turbut nieko baisiau ir negali buti, kaip smurtaujantis ir pijokaujantis vyras
QUOTE(gintek @ 2008 11 03, 15:26)
mane vakr nakti talze taip prisigeres mano vaikinas, kad galvojau iseisiu anapilin. mes vos 3men kartu, bet pirma karta jis toks, jokiu egresijos pozymiu pries tai nebuvo. labai padaugino ir del sudo prisikabino.plauku puse isrove, i veida tol dave kol jau nuo zemes nebepakilau, smauge kol kratytis pradejau ir jau truko oro,
Nu jo. Kaip rusai sako: jei muša, vadinasi tikrai myli.
Papildyta:
QUOTE(gintek @ 2008 11 10, 16:12)
norim islikt kartu, nes mylim vienas kita.
Jums gal tikrai smegenis išmušė su visam?
QUOTE(gintek @ 2008 11 10, 20:05)
JEI BUS ANTRAS KARTAS TADA IR BEGSIU,
Tikrai bus. Reta kuri galėtų pasigirti smurtaujančiu mylimuoju, praėjus vos 3 mėnesiams bendrystės...