Įkraunama...
Įkraunama...

Smurtaujantis vyras

o man buvo pasakes, jei negausi normaliu dekretiniu, as taves ir vaiko neislaikysiu blink.gif Tai jei as nedirbus buciau, senai butu mane pats ismetes blink.gif Po ispuoliu as pastebedavau budavo silkinis kuri laika, kol vel neisijausdavo i vaidmeni ir praeidavo atgailavimo laikotarpis.
Atsakyti
QUOTE(gintek @ 2008 11 09, 00:15)
saunuole, o manes nebeisleido ta diena kai turejai isskristi i lt, db auskinis, nz ka daryti ir ko laukti, cia gyvenu kaip rojuje, nieko netruksta, dirbti nereikia, viska turiu ko noriu, db grizt i lt ir dirbt uz 900lt ir nuomai atiduoti 500lt, neisivaizduoju tokio gyvenimo sad.gif...jau nebeliecia manes jis, tikiuosi ir nelies smile.gif

Tai ką su grandine prirakinęs laikė? g.gif
Taip ir rašyk - nenorėjau sikrtis su juo.
Kai kitą kartą tave trankys, prisimink, kad pati to norėjai.
Atsakyti
QUOTE(gintek @ 2008 11 08, 23:15)
cia gyvenu kaip rojuje,

blink.gif tocnai kontuzyta jau sleep.gif
Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2008 11 09, 10:58)
blink.gif tocnai kontuzyta jau  sleep.gif

Turbut gerai smegeneles atitranke, kad taip merginai stogas pavaziavo doh.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2008 11 06, 12:02)
cia tipo nuo manojo turi omeny  biggrin.gif
ne,purto nuo situ paistalu kur skaiciau  doh.gif

bigsmile.gif axa, sakau būtų į temą jei tave TB purtytų laugh.gif

QUOTE(egliosha @ 2008 11 06, 18:34)
nereikia uzsipulti, zmogus paklause ar gali isvaryti dieda is JO buto, ar tai teisiskai imanoma

va atsakymas i tema biggrin.gif

unsure.gif o kas užsipuolė? jau ir paklaust nebegalima? doh.gif

QUOTE(moncego @ 2008 11 06, 23:35)
jo as tik siaip paklausiau kaip isvaromas vyras is jo paties buto ir tiek, o jus mane uzsipuolet. man jau tas nebeaktualu, as pati isejau  bigsmile.gif

blink.gif jūs matote tai ką norite matyt, niekas jūsų nepuolė schmoll.gif

QUOTE(gintek @ 2008 11 08, 23:15)
saunuole, o manes nebeisleido ta diena kai turejai isskristi i lt, db auskinis, nz ka daryti ir ko laukti, cia gyvenu kaip rojuje, nieko netruksta, dirbti nereikia, viska turiu ko noriu, db grizt i lt ir dirbt uz 900lt ir nuomai atiduoti 500lt, neisivaizduoju tokio gyvenimo sad.gif...jau nebeliecia manes jis, tikiuosi ir nelies smile.gif

cool.gif na ir tikėkis...tikiuos ne iki sekančio karto umn.gif

QUOTE(Afroditte @ 2008 11 09, 10:58)
blink.gif tocnai kontuzyta jau  sleep.gif

drinks_cheers.gif jei bogu...
Atsakyti
nz ka reiskai tocnai konuzyta, mat esu lietuve ir rusiskai nei bum bum. tik olandiskai ir angliskai...na man gerai, o jus galvokit kaip norit...
Atsakyti
turbut nieko baisiau ir negali buti, kaip smurtaujantis ir pijokaujantis vyras g.gif
Atsakyti
nera nieko baisiau...na maniskis tikrai pasitaise, nebegeria, pazada tesi:)ziuresim kaip bus.eisim pas psichologa, norim islikt kartu, nes mylim vienas kita.
Atsakyti
QUOTE(gintek @ 2008 11 03, 15:26)
mane vakr nakti talze taip prisigeres mano vaikinas, kad galvojau iseisiu anapilin. mes vos 3men kartu, bet pirma karta jis toks, jokiu egresijos pozymiu pries tai nebuvo. labai padaugino ir del sudo prisikabino.plauku puse isrove, i veida tol dave kol jau nuo zemes nebepakilau, smauge kol kratytis pradejau ir jau truko oro,

Nu jo. Kaip rusai sako: jei muša, vadinasi tikrai myli.
Papildyta:
QUOTE(gintek @ 2008 11 10, 16:12)
norim islikt kartu, nes mylim vienas kita.

Jums gal tikrai smegenis išmušė su visam?
Atsakyti
tikrai ne, eisim pas psichologa, nes norim issaugot vienas kita ir savo meile. NEBEGU NUO BEDOS PASITAIKIUS PIRMAI PROGAI, JEI BUS ANTRAS KARTAS TADA IR BEGSIU, TIKIU, KAD ISIMCIU BUNA GYVENIME...
Atsakyti
QUOTE(gintek @ 2008 11 10, 20:05)
JEI BUS ANTRAS KARTAS TADA IR BEGSIU,

Tikrai bus. Reta kuri galėtų pasigirti smurtaujančiu mylimuoju, praėjus vos 3 mėnesiams bendrystės...
Atsakyti
na pasikartosiu- jei bus, tada ir begsiu...bet aciu uz palaikyma.
Atsakyti