Man atrodo, kad tau patogu gyventi jo išlaikomai. Bet tokiu atveju tu nuo jo esi visiškai priklausoma.
Patikėk, nė viena iš mūsų nenori tau blogo, bet kai kitą kartą gausi, žinok už ką.
QUOTE(gintek @ 2008 11 10, 21:05)
tikrai ne, eisim pas psichologa, nes norim issaugot vienas kita ir savo meile. NEBEGU NUO BEDOS PASITAIKIUS PIRMAI PROGAI, JEI BUS ANTRAS KARTAS TADA IR BEGSIU, TIKIU, KAD ISIMCIU BUNA GYVENIME...
Alkoholiku,narkomanu tevai ir taip sako-pasveiks!!!Bet jie neturi pasirinkimo,vaiko ar tevu nepasirinksi,turi su tuo susitaikyti,taip tiesiog maziau skauda(manant,kad pasveiks),bet kaip moteris savo gyvenima aukoja degradui

QUOTE(gintek @ 2008 11 12, 20:43)
na pazada vis dar tesi, o jis ir anksciau mazai gere, tai buvo pirmas kartas ir paskutinis, as tai zinau. Beto nesu islaikoma, ir as cia dirbu ir uzdirbu. NESU KVAILA. neturiu vaiku dar su juo , ir kol kas apie tai negalvoju, tegul laikas parodo savo...
O is kur tu zinai, kad jis anksciau mazai gere, jeigu jus kaip tu rasei tik 3 men. kartu? Pasaku prisekt gali belekiek tokie zmones.
jeigu negailite saves, pagailekite savo vaiku ir iseikite del ju. juk traumuoja juos toks gyvenimas. netiesa, kad neturite, kur iseiti. gerai pagalvojusi, tikrai rastumete iseiti.
QUOTE(innna @ 2008 11 03, 11:03)
Ir mane vakar vel muse...
Skaitau kai kuriu jusu istorijas, ir matau savo...
Vyras kai prisigeria, irgi paleidzia i darba kumscius ir kojas. kai blaivas, auksinis zmogus, bet kai pasiekia isgeres tam tikra kondicija, tai net is akiu matosi, kaip koks zombis, nereaguoja i nieka. Ir jei kazkas buna dar kartu, bando ginti mane, tai irgi gauna i kaulus.
Jis dar priedo labai pavydus, tai jei susisviecia, kad as i kazka netaip paziurejau, viskas...
Viena karta net policija buvau iskvietusi, nuo laiptu nustume, prasikirtau galva, reikejo siuti. Bet nerasiau pareiskimo, tai ir paleido ji prie komisarjato namo.
dar viena karta dauze, smauge, sparde, kol vaikas pabudo, bet ir tai jo nesustabde, kol smegenys paciam i vieta atsistate.
po tokiu "baltu arkliu"priepoliu jis beveik niekad neatsimena, kas buvo tuo metu. Aisku, tada sliauzioja keliais, verkia, atsiprasineja... As kuri laika nesisneku su juo, bet praeina laikas, gyvenimas toliau teka sava vaga,... ir laukiu sekancio karto... Tai anksciau pasitaikydavo 2-3 kartus metuose, o dabar vos ne kas menesi...
dabar siandien sedziu darbe, visi sonai nuspardyti.. Bet ne tiek fiziskai negera, kiek psichologiskai...
Jei tureciau kur iseiti su vaikais, tai jau seniausiai buciau isejus, bet... ner kur mums detis, tai ir kenciu.
Skaitau kai kuriu jusu istorijas, ir matau savo...
Vyras kai prisigeria, irgi paleidzia i darba kumscius ir kojas. kai blaivas, auksinis zmogus, bet kai pasiekia isgeres tam tikra kondicija, tai net is akiu matosi, kaip koks zombis, nereaguoja i nieka. Ir jei kazkas buna dar kartu, bando ginti mane, tai irgi gauna i kaulus.
Jis dar priedo labai pavydus, tai jei susisviecia, kad as i kazka netaip paziurejau, viskas...
Viena karta net policija buvau iskvietusi, nuo laiptu nustume, prasikirtau galva, reikejo siuti. Bet nerasiau pareiskimo, tai ir paleido ji prie komisarjato namo.
dar viena karta dauze, smauge, sparde, kol vaikas pabudo, bet ir tai jo nesustabde, kol smegenys paciam i vieta atsistate.
po tokiu "baltu arkliu"priepoliu jis beveik niekad neatsimena, kas buvo tuo metu. Aisku, tada sliauzioja keliais, verkia, atsiprasineja... As kuri laika nesisneku su juo, bet praeina laikas, gyvenimas toliau teka sava vaga,... ir laukiu sekancio karto... Tai anksciau pasitaikydavo 2-3 kartus metuose, o dabar vos ne kas menesi...
dabar siandien sedziu darbe, visi sonai nuspardyti.. Bet ne tiek fiziskai negera, kiek psichologiskai...
Jei tureciau kur iseiti su vaikais, tai jau seniausiai buciau isejus, bet... ner kur mums detis, tai ir kenciu.
QUOTE(gintek @ 2008 11 03, 16:26)
. labai padaugino ir del sudo prisikabino.plauku puse isrove, i veida tol dave kol jau nuo zemes nebepakilau, smauge kol kratytis pradejau ir jau truko oro, siandien negaliu nieko praryti, gerkle taip skaUDA.atsiprase su dovanom, prisieke daugiau nebegerti ir taip nesielgti. jam atleidau, nes myliu, bet prisiekiau jam ir sau, jei sulauzys sita pazada iseisiu su visam is jo gyvenimo...nz ar gerai pasielgiau, be negeria daugiau, dovanoja vaikiskus batelius, rubelius ir sako musu vaikuciui bus...jis labai jo nori...tikiuosi daugiau sis insidentas nepasikartos.jis prizadejo negert, as prizadejau pamirs tai ir daugiau nebeprimint to ivykio, kad butmem laiminga seima.
Va cia tai baisu...

O jeigu uzmuses butu, tai negyva dabar butu, is posto matosi, kad nedaug tetruko. Smauge, kol pradejo kratytis... baisu

Dar vaikiskus rubelius dovanoja. Tokiems vaikus turetu buti uzdrausta turet. Smurtaus ir pries juos.
As va, ant saviskio del tingejimo pykstu, galvoju susirasiu geresni, bus jam

Manau, pirmą kartą atleisti pajėgios dauguma moterų, deja, esu įsitikinus, antrą kart nedovanočiau, ant karštųjų sukraučiau lagaminą ir visogero.
QUOTE(gintek @ 2008 12 07, 19:49)
na praejo jau pusantro men ir tesia savo pazada,
o kaip sekasi gyventi skaiciuojant dienas nuo vieno suspardymo iki ateity dar busimo kito?
QUOTE(gintek @ 2008 12 07, 17:49)
na praejo jau pusantro men ir tesia savo pazada, viena karta buvo ir tikiu, kad daugiau nebebus. kolkas esame laimingi. atleisti pirma karta tikrai dauguma gali, antra- ne. neatleisiu ir as antro.
Žiūrėk, galbūt antrą kartą nebereikės tau atleisti, kad tik netektų tėvams verkti netekus dukters.