Įkraunama...
Įkraunama...

Smurtaujantis vyras

NESKAICIUOJU AS DIENU smile.gif tikrai aciu visoms uz palaikyma, bet viskas tik grazeja ir grazeja, isgeriam kartu alaus, nematau jokiu agresijos pozymiu, pasikalbejom kaip zmogus su zmogum, viskas yra gerai. ir zinau, kad bus gerai.
Papildyta:
http://video.google....164291444052003

paziurekit ir jus su vyru kam buvo blogi santykiai, ir jums tas filmas pades wink.gif
Atsakyti
QUOTE(gintek @ 2008 12 08, 13:17)

http://video.google....164291444052003

paziurekit ir jus su vyru kam buvo blogi santykiai, ir jums tas filmas pades wink.gif

blink.gif pažiūrėjau...na ir? nesupratau kaip tas filmas gali padėti blink.gif
Atsakyti
Cia ne vien apie seima, cia aplamai, kad gyvenime sektusi smile.gif jei neisigilinai tai ir nesupratai, tik neisizeisk :)man tas filmas pakeite santykius ir viska, pradejo tik sektis ir laimes sypsotis, o jei esi pesimistas gyvenime, tai zinoma, tau niekas nepatiks ir niekas nerupes smile.gif
Atsakyti
drauge turi suprast, kad taip but negali. nesvarbu - finansiskai priklausoma, meile ar dar koks velnias...
Atsakyti
ne draugei gyventi su mano vyru :)turiu 2drauges, ir abi patare placiai pasikalbeti apie tai, pasvarstyti ir atleisti, jei tai nepasikalrtos smile.gif taip ir padariau, ir manau tai buvo pirmas ir paskutinis kartas smile.gifo jei jau atsitiks antras kartas tai tikrai bus paskutinis, ta sakiau ir vyrui, jei dar prilies pirstu ta pati vakara iseisiu pas kaimynus, draugus ar kur. prisieke musu meile ir ateitimi, savo seima, kad to daugiau nebus, nes mane myli.pamirsau viska, jau nemazai laiko praejo ir viskas tik gereja. tikiu, kad buna paskutinis kartas. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gintek @ 2008 12 09, 21:38)
tikiu, kad buna paskutinis kartas. smile.gif

taip,buna.tik gaila,kad buna taip,jog tas paskutinis kartas nusinesa bet kokius sveikatos likucius.taciau kol kas ne apie tai.gerai,kad tu gerai jautiesi.gerai,kad vyras gerai jauciasi.bet visgi ar nekilo klausimas,kodel jis taip elgesi?vat kokios priezastys buvo tokiam smurtui?tiesiog siaip?atsitiktinai?supyko?juk tokiam poelgiui yra priezastis ir vien del to,kad dabar tu atleidai,ta priezastis dar niekur nedingo,tikrai tikrai.dabar visa tai tiesiog prislopinta.taciau niekur nedingsta.kaip nedings faktas,kad jis tave sumuse,taip nedings priezastys,kodel jis emesi tokiu veiksmu,kodel jis sau leido taip elgtis.supranti?ir butent todel yra labai naturalu kalbeti apie galima antra smurto protruki.
man taves tai negaila,na,dabar tau jau ir nebereikia kitu gailescio ar uzuojautos.man tik butu gaila,jei smurtaujancioje seimoje gimtu ir augtu vaikas.dar vienas nuskriaustas vaikas,ateiti skriausiantis kitus...tai labai tikiuosi,jog turesi pakankamai blaivaus proto,neuztemdyto jokiais "mes vienas kita laaaaabai mylim",ir bent jau artimiausiu metu nepastosi.
Atsakyti
na tikrai turiu proto ir dar apie tai net negalvoju, nespjaunu i vandeni, zinau, kad smegenys auksciau uz sirdi jei bus antras. na o priezastis buvo ta, kad abu prisigerem viskio, o nuo viskio vaziuoja stogas, as prikalbejau jam nesamoniu, kad ji paliksiu, grisiu pas kita , o jis gere gere, kol as pati akis draskiau ir gavau i lempa smile.gif db jau juokinga, bet nenoriu prisiminti nieko, daugiau negeriame viskio, ir viskas gerai, zinau, kad negalima kaltinti alkoholio, bet nera taip, kad esu akla ir alpstu is meiles jam, pagyvensim pamatysim ...aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gintek @ 2008 12 10, 16:18)
o jis gere gere, kol as pati akis draskiau ir gavau i lempa smile.gif db jau juokinga

man tai visai nejuokinga...ir nematau is ko juoktis kai dubasina kitus unsure.gif ...jei jums juokinga-gal visdelto pasekmes smurto yra unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(gintek @ 2008 12 09, 18:10)
Cia ne vien apie seima, cia aplamai, kad gyvenime sektusi smile.gif jei neisigilinai tai ir nesupratai, tik neisizeisk :)man tas filmas pakeite santykius ir viska, pradejo tik sektis ir laimes sypsotis, o jei esi pesimistas gyvenime, tai zinoma, tau niekas nepatiks ir niekas nerupes smile.gif

doh.gif o varge, kvepia Kašpirovskiu-pažiūrėjau ir viskas stebuklingai stojo į savo vietas. Abra kadabra. cool.gif trūksta žodžių...
Aš esu realistė ir man daug kas patinka bei rūpi, ir tam tikrai nereikia jokio filmuko smile.gif

QUOTE(gintek @ 2008 12 10, 15:18)
na o priezastis buvo ta, kad abu prisigerem viskio, o nuo viskio vaziuoja stogas, as prikalbejau jam nesamoniu, kad ji paliksiu, grisiu pas kita , o jis gere gere, kol as pati akis draskiau ir gavau i lempa smile.gif db jau juokinga

blink.gif taip, statistinis engiamos moters posakis: Aš pati kalta doh.gif . Taip, tu dėl visko kalta: jau vakar buvai kalta, esi kalta šiandien ir rytoj pati būsi kalta jei jis tave toliau lups. Ir juokis, kol gali, kol dar dantų neišdaužė...nes paskui sakysi, išdaužė, nes iš jo juokiausi cool.gif ....
Sėkmės, tau jos prireiks 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Danielė23: 10 gruodžio 2008 - 17:13
na kol kas sekasi kuo puikiausiai, tikiu, kad tai buvo paskutinis kartas ir busime laimingi smile.gif pesimistiskas moteris palieku cia, uzeisiu po pusmecio pasigiri, kad mums iskas gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gintek @ 2008 12 10, 18:25)
na kol kas sekasi kuo puikiausiai, tikiu, kad tai buvo paskutinis kartas ir busime laimingi smile.gif pesimistiskas moteris palieku cia, uzeisiu po pusmecio pasigiri, kad mums iskas gerai smile.gif

Nu nu optimiste, po antro rankos pakėlimo irgi jo nepaliksi, jau jaučiu, po kiekvieno karto sau sakysi "tai paskutinis kartas", deja bus n kartų, o tu lauksi kol jis pasikeis doh.gif
Atsakyti
as visad sakiau ,niekada nenusileist tokiems brudams schmoll.gif
jei pries mane keltu ranka tai as tikrai nesedeciau ,duociau atgal ,kaip bebutu bet NUSILEIST NEGALIMA schmoll.gif
IR JEI KARTA PAKELE RANKA TAI KELS KEKVIENA KART ! doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristalinee: 26 gruodžio 2008 - 09:12