Mažoji irgi dabar miega vienam kambary irgi nematau problemos
O mūsų dičkis vienam kambary miegojo iki pat 6m
ir nemačiau tragedijos.
Dičkis iškraustytas buvo į atskirą kambarį tik tada kai atsirado sesė
Ir jokių problemų nematau
Sveikutes,
man irgi atrodo- kad vaikyste - ne taip ilgai trunka, ir jei gulint salimais savo lovyteje-tame paciame kambaryje niekas niekam netrukdo, tai man net malonu nakti isgirsti besiverciancia ar knarkiancia mergaite.. mums jau virs metu, turi savo kambari, bet man labai patogu- kai vyrui, ryte isejus i darba- ji pabunda ir ateina is savo valdu pas mane ir zadina buciuodama...
O ir vakare patogu- kaip prie vyro greitai uzmiega, atejus i kambari- tenka tik perkelti ja i savo lovyte.. manau- bent 3 men dar tikrai jos neiskraustysiu.. bet tik ne iki 3 metu..
man irgi atrodo- kad vaikyste - ne taip ilgai trunka, ir jei gulint salimais savo lovyteje-tame paciame kambaryje niekas niekam netrukdo, tai man net malonu nakti isgirsti besiverciancia ar knarkiancia mergaite.. mums jau virs metu, turi savo kambari, bet man labai patogu- kai vyrui, ryte isejus i darba- ji pabunda ir ateina is savo valdu pas mane ir zadina buciuodama...
Aš tai savo mažąją paliksiu miegoti viename kambaryje su broliu,kai pradės ilgiau miegoti rytais ar bent kai galės atsibudus pati ateiti pas mane.
Atskirai pradejo miegoti nuo 3 metu tiek vienas tiek kitas.
as jau planuoju nuo kokiu 2-3 m miegos jau kitam kambary
Mūsiškė užmiega savo lovytėje,o naktį ateina pas mus.Tai net nežinau kaip būtų kaip perkeltumėm?
Mano vaikas nuo 8 menesiu miega savo kambaryje.
Mes tai meginos atskirame kambaryje miegame nuo 4 mėnesių.
ir esu patenkinta. Nes televizorius kai leiukas paaugo pradėjo trukdyti, blaškydavosi vaikiukas. Visada išgirsdavau kai vartosi, nori valgyti ir pan. Žodžiu problemų nebuvo
ir labai savarankiškkas vyrukas pasidaręs
kai nori miego sako einu i savo lova.
Įpratome tarp kitko ir eiti anksti miegoti kai niekas netrukdo.
maniskis dar gyvena su mumis,bet mes jam esam visai nereikalingi,tik trugdom
tad nusprendziau po pirmijo gimtadinio gaminsim kambari ir kraustysim atskira...vistiek po vakarienes nunesu i lovyte ir palieku,pats uzmiega,ryte vel velai keliasi,musu jau nebuna kambari...tai jis ne nejaucia ar mes ateinam ar ne...
Mes jau ir planuojam ,kad ji jau pratintūsi miegoti savo kambaryje.Tai gal jau nuo kitos savaitės,taip ir padarysim
Aš Armanduką iškrausčiau į jo kambarį berods 7mėnesių.. Gal kas pasakys, kad per anksti, bet tapo nebeįmanoma miegoti, kai nuo kiekvieno mano judesio vaikiukas imdavo budintis (nors miegojo savo lovelėj).
Tai vakare visad užmigdom ir nešam į lovytę, įdedu žaisliukų porą, tai kai atsikelia tai jau girdim
barškina
Tai vakare visad užmigdom ir nešam į lovytę, įdedu žaisliukų porą, tai kai atsikelia tai jau girdim
mes pries savaite isbugdenom dukra i savo kambari, nes pasidare nebeimanoma
kai tik einam gult, atsibunda, jei as nakti einu i tulika, atsibunda. tada reikia persikelti i lova ir per muistymasi (nes per pora sav visi iltiniai islindo) nepamiegam visi.
diena savo kambari ji miega jau senai.
bet jeigu sirgtu, atsikelciau i lova
kai tik einam gult, atsibunda, jei as nakti einu i tulika, atsibunda. tada reikia persikelti i lova ir per muistymasi (nes per pora sav visi iltiniai islindo) nepamiegam visi.
diena savo kambari ji miega jau senai.
bet jeigu sirgtu, atsikelciau i lova