Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikas miega kitame kambaryje

O mūsų dičkis vienam kambary miegojo iki pat 6m biggrin.gif ir nemačiau tragedijos.
Mažoji irgi dabar miega vienam kambary irgi nematau problemos biggrin.gif Dičkis iškraustytas buvo į atskirą kambarį tik tada kai atsirado sesė biggrin.gif Ir jokių problemų nematau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valedy: 13 liepos 2007 - 11:58
Sveikutes,
man irgi atrodo- kad vaikyste - ne taip ilgai trunka, ir jei gulint salimais savo lovyteje-tame paciame kambaryje niekas niekam netrukdo, tai man net malonu nakti isgirsti besiverciancia ar knarkiancia mergaite.. mums jau virs metu, turi savo kambari, bet man labai patogu- kai vyrui, ryte isejus i darba- ji pabunda ir ateina is savo valdu pas mane ir zadina buciuodama... wub.gif O ir vakare patogu- kaip prie vyro greitai uzmiega, atejus i kambari- tenka tik perkelti ja i savo lovyte.. manau- bent 3 men dar tikrai jos neiskraustysiu.. bet tik ne iki 3 metu.. blink.gif
Atsakyti
Aš tai savo mažąją paliksiu miegoti viename kambaryje su broliu,kai pradės ilgiau miegoti rytais ar bent kai galės atsibudus pati ateiti pas mane.
Atsakyti
Atskirai pradejo miegoti nuo 3 metu tiek vienas tiek kitas.
Atsakyti
as jau planuoju nuo kokiu 2-3 m miegos jau kitam kambary smile.gif
Atsakyti
Mūsiškė užmiega savo lovytėje,o naktį ateina pas mus.Tai net nežinau kaip būtų kaip perkeltumėm?
Atsakyti
Mano vaikas nuo 8 menesiu miega savo kambaryje.
Atsakyti
Mes tai meginos atskirame kambaryje miegame nuo 4 mėnesių. bigsmile.gif ir esu patenkinta. Nes televizorius kai leiukas paaugo pradėjo trukdyti, blaškydavosi vaikiukas. Visada išgirsdavau kai vartosi, nori valgyti ir pan. Žodžiu problemų nebuvo rolleyes.gif ir labai savarankiškkas vyrukas pasidaręs thumbup.gif kai nori miego sako einu i savo lova. beee.gif Įpratome tarp kitko ir eiti anksti miegoti kai niekas netrukdo.
Atsakyti
maniskis dar gyvena su mumis,bet mes jam esam visai nereikalingi,tik trugdom doh.gif tad nusprendziau po pirmijo gimtadinio gaminsim kambari ir kraustysim atskira...vistiek po vakarienes nunesu i lovyte ir palieku,pats uzmiega,ryte vel velai keliasi,musu jau nebuna kambari...tai jis ne nejaucia ar mes ateinam ar ne...
Atsakyti
Mes jau ir planuojam ,kad ji jau pratintūsi miegoti savo kambaryje.Tai gal jau nuo kitos savaitės,taip ir padarysim mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš Armanduką iškrausčiau į jo kambarį berods 7mėnesių.. Gal kas pasakys, kad per anksti, bet tapo nebeįmanoma miegoti, kai nuo kiekvieno mano judesio vaikiukas imdavo budintis (nors miegojo savo lovelėj).

Tai vakare visad užmigdom ir nešam į lovytę, įdedu žaisliukų porą, tai kai atsikelia tai jau girdim bigsmile.gif barškina
Atsakyti
mes pries savaite isbugdenom dukra i savo kambari, nes pasidare nebeimanoma doh.gif
kai tik einam gult, atsibunda, jei as nakti einu i tulika, atsibunda. tada reikia persikelti i lova ir per muistymasi (nes per pora sav visi iltiniai islindo) nepamiegam visi.
diena savo kambari ji miega jau senai.
bet jeigu sirgtu, atsikelciau i lova ax.gif
Atsakyti