Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikas miega kitame kambaryje

Neįsivaizduoju kaip galima vaiką jaunesnį nei 3 metų išgrūsti miegot į kitą kambarį.Juk jie taip greitai užauga,o to laiko kai gali jausti miegančio mažylio kvėpavimą niekada nesugražinsi. Mano mažoji iki šiol dar vis užmiega tik gulėdama ant manęs,nes ji gimė 28 savaičiu ir būnant ligoninėj seselė išimdavo iš inkubatoriaus ir guldydavo man ant krūtinės,darydavo taip vadinamas ''kengūras'',ji taip priprato jaust mamą kad iki šiol migdomės taip,bet nematau čia tragedijos,atvirkščiai,džiaugiuosi,kuo arčiau vaikas jaus mamą,tuo stipresnis bus ryšys visą gyvenimą.Dičkė jau būdama pirmokė dar prašydavo šalia prigult,ir pagulėdavau,galvytę paglostydavau,ir auga labai meili mergaitė,esam geriausios draugės,mama jai yra viskas,žino kad niekada neuždarysiu durų ir nepaliksiu jei jai manes reikės,džiaukitės mažiukais kol galit,negi sunku atsikelt ir perkelt vaiką iš savo lovos į jo lovytę,o jeigu jis naktį paspringtų seilėm kai buvo vienai mano draugei,juk negirdėsit,ir niekada gyvenime sau neatleisit jei kas atsitiks 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
as savo princese iskrausciau 11men i kita kambari ir viskas thumbup.gif ,JI dabar miega dar geriau kai musu nera salia,nebesiblasko ir ismiega visa nakti be maitinimu.
Atsakyti
Apie kita kambari dar negalvoju, nors dukriukui jau 1,7 men. Seip mes vienoj lovoj visi trys miegam smile.gif Noreciau atpratinti, bet.... kiek meginau... bemieges naktys... Jai gerai, diena issimiega, o mums su vyru i darba.... tai kol kas palikau taip. Ir jinai nakti miegodama tarp musu ramiau miega. Gal kai sukaks 2 metukai, pavyks susitarti smile.gif
Atsakyti
As galvoju apie kita kambari,nes kai tik ateini gulti,tai ir po miegu ir i asaras doh.gif ,bet siaip tai norisi dar buti kartu smile.gif Kambari paruosim,bet galvoju kad tik po kokiu 3-5 menesiu,gal bandyciau dabar,bet reikia irengti dar g.gif Ziuresiu kaip vaikiukas jausis ,tada ir bus aisku kartu ar ne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saule_vire @ 2007 07 31, 07:58)
Neįsivaizduoju kaip galima vaiką jaunesnį nei 3 metų išgrūsti miegot į kitą kambarį.Juk jie taip greitai užauga,o to laiko kai gali jausti miegančio mažylio kvėpavimą niekada nesugražinsi. Mano mažoji iki šiol dar vis užmiega tik gulėdama ant manęs,nes ji gimė 28 savaičiu ir būnant ligoninėj seselė išimdavo iš inkubatoriaus ir guldydavo man ant krūtinės,darydavo taip vadinamas ''kengūras'',ji taip priprato jaust mamą kad iki šiol migdomės taip,bet nematau čia tragedijos,atvirkščiai,džiaugiuosi,kuo arčiau vaikas jaus mamą,tuo stipresnis bus ryšys visą gyvenimą.Dičkė jau būdama pirmokė dar prašydavo šalia prigult,ir pagulėdavau,galvytę paglostydavau,ir auga labai meili mergaitė,esam geriausios draugės,mama jai yra viskas,žino kad niekada neuždarysiu durų ir nepaliksiu jei jai manes reikės,džiaukitės mažiukais kol galit,negi sunku atsikelt ir perkelt vaiką iš savo lovos į jo lovytę,o jeigu jis naktį paspringtų seilėm kai buvo vienai mano draugei,juk negirdėsit,ir niekada gyvenime sau neatleisit jei kas atsitiks 4u.gif  4u.gif  4u.gif

wub.gif friends.gif Mano dukrai 2.7, mes miegam vienam kambary, atskirose lovose, mus skiria tik pusmetris. Nors ypatingo demesio naktim jai nebereikia, bet kartais isgirstu "mamyte, duok lianka (ranka)" wub.gif

Mes manau, kai lauksim sesutes ar broliuko, tada spresim sia dilema. 4u.gif
Atsakyti
Musu 5 mete turi savo kambari nuo 2.5 metu, rinkosi ir baldus ir uzuolaidas viska pati, bet iki siol miega musu kambary, kartais "issikrausto" i savo kambari "visam laikui", bet po 2-3 naktu grizta atgal, nes jai liudna... Verst jos nesinori, tai laukiam kada pati nuspres. ax.gif
Atsakyti
Musu vaikinas miega vienas kambaryje nuo 1.5 metu. Vakarais paskaitome pasakas, o po to jau pats vienas uzmiega. O ryte atsibeldzia pas mus i lova dar pasivartyti. biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos mamos,
kitoje temoje uzsivede diskusija apie tai, ar gerai leisti keliu menesiu kudikiui miegoti atskirame kambaryje..
Mes, pvz, savo 5men sunu migdom atskirame kambaryje. Priezastis - kai miegodavo savo lovelej salia musu lovos, as negaledavau atsipalaiduot ir pailset nakti - sokinedavau pagal kiekviena pasivertima ar pastenejima.. O dabar pastenejimu ar pasivertimu negirdziu, bet kai verkia ar pradeda niurzgeti, girdziu ir nueinu pas ji. Abu geriau pailsim (nes vaikas irgi pabunda nakti kai tikrai nori valgyt ar skauda ka, o ne nuo pieno kvepo salia smile.gif)

Kitos mamos sako, kad atsiradus vaikui seimoje, teveliai turetu kuriam laikui (porai metu) pamirsti savo poilsi ir nenesti vaiko miegot i kita kambari vien tik del savo interesu.

Dar yra nuomone, kad nesaugu palikti viena kudiki nakciai, nes gali atpilti ir uzdusti ir pan.

Tai gal mes tikrai labai nerupestingi??...

Kaip jus migdote savo mazylius ir ka apie visa tai manote?
Atsakyti
aš bijotau savo maziuka palikti miegot kitame kambaryje. Kolkas net nera tokiu planu kad mazgis miegotu vienas, nes neimanoma, kadangi valgom naktimis. O jei pradetau begioti is vieno kambario i kita maitinti tai tada tikrai nepailsetau.
Atsakyti
QUOTE(daisi @ 2007 09 10, 23:13)
aš bijotau savo maziuka palikti miegot kitame kambaryje. Kolkas net nera tokiu planu kad mazgis miegotu vienas, nes neimanoma, kadangi valgom naktimis. O jei pradetau begioti is vieno kambario i kita maitinti tai tada tikrai nepailsetau.

maniskis irgi nakti valgo MP pora kartu, tai as ji pasiimu, sededama pamaitinu ir vel ikeliu i jo lovyte miegoti toliau..
aisku, tai ne visada gaunasi, dazniausiai po pirmo maitinimo visi trys liekam miegoti musu lovoj, nes arba as patingiu sededama maitinti smile.gif, arba pamaitintas mazius savo lovytej nebenori miegot smile.gif

bet net jei ir taip atsitinka, vis tiek as geriau pailsiu kol jis pirma miegeli miega savo lovytej kitam kambary nei kad jis miegotu salia musu lovos...
Atsakyti
QUOTE(Tess @ 2007 09 10, 22:58)
Kaip jus migdote savo mazylius ir ka apie visa tai manote?

manau, kad tai kiekvienos sheimos reikalas.
ash., pvz., absoliuchiai neishsimiegochiau, jei guldychiau kudiki atskirai - man per sunku kilnotis nakti ji maitinti, tikrinti, ar nesushales ir tt. miegam kartu meiliai apsikabine - jis gali bet kada pavalgyti, o ash galiu juo pasirupinti neishlipdama ish shilto guolio wub.gif
Atsakyti
As tai tik uz-jei vaikas miega vienas.Ir pati migdyciau,tik mano zuikis pamiega loveleje kelias valandas,o tada tenka pasiimt pas save. doh.gif Pati tai tikrai nepailsiu schmoll.gif
Atsakyti