Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikas miega kitame kambaryje

as savo dukryte iskrausciau i kita kambari 9 men.Ir tikrai didele palaima buvo,kai ji ismiegodavo visa nakti be prabudimu. O siaip cia kiekvienos mamytes reikalas ir tik ji zino ir suprana kada mazyli galima atitolinti nuo saves.
Atsakyti
kiekvienu reikalas kaip migdyt smile.gif vieni kartu savo lovoj migdo, kiti - atskiram kambary smile.gif
as tai migdau tam paciam kambary. jei tureciau galimybe - migdyciau kitam - irengciau vaikui atskira kambari vaikiska smile.gif bet ner galimybiu kolkas. buna kad nakti ar paryciais kelias pavalgyt. tokiu atveju pasiemu, pamaitinu ant ranku arba savo lovoj, uzmiega, as uzmiegu kartais, o kai pabundu, arba jei neuzmiegu - is karto - nunesu i jo lovyte.
as pvz labiau neissimiegu jei vaikas su manim lovoj kartu miega sad.gif
Atsakyti
aš bijočiau migdyt kitam kambary, nes mano nuomone tai nesaugu. vaikas gali pvz atpilti ir paspringti, arba susižeisti, arba sumastyt lipt iš lovytės ir nukrist žemyn galva blink.gif ir t.t. žodžiu, visokių aš čia baisių scenarijų prisigalvočiau, jei migdyčiau kitam kambary. vyresnėlį į kitą kambary iškėlėm kai buvo 3,5 m ir tai iki pat mokyklos kartais paryčiais atsliūkindavo į mūsų lovą prisiglaust wub.gif . o mažylis iš vakaro miega savo lovytėj mūsų miegamąjam, o naktį pabudusį oersikeliu pas save ir miegam kartu toliau, nes man taip daug patogiau žindyt. net pati neprasibundu normaliai. vaikas susiranda pienuką ir tiek wub.gif , miegam abu toliau. o ir tėtukas mėgsta mažių apsikabint, priglaust naktį. manau, kol žindysiu, taip ir miegosim visi kartu, o vėliau pratinsiu prie lovytės. o į atskirą kambarį iškelsim kokių 3 m.
Atsakyti
As tai manau, kad savaja dukryte iskraustysiu i jos kambariuka, kai jau prades vaikscioti, kad jei ka galetu pati pas mus atbegti thumbup.gif O kol kas miega savo loveleje salia musu wub.gif Man labai patogu : pramerki aki ir matai, kas darosi. Jei reikia soskes, tai tik ranka reikia istiesti drinks_cheers.gif As kaip tik negaleciau ramiai miegoti, jei vaikas kitam kambary butu, pastoviai lakstyciau ziureti doh.gif
Na, gal veliau dar nuomone pasikeis, juk mums dar tik 5 menesiai wub.gif
Atsakyti
Na mes planuojam dukrytes pirmojo gimtadienio proga irengt jos kambari ir iskraustyt smile.gif manau jau laikas pratintis but savarankiskai mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes pirmaja savo dukryte iskraustem tik suejus 4 metukams, beabejo butume tai padare anksciau, taciau nebuvo irengtas kambarys. Iprato mazoji kartu miegoti, tai ir laksto kiekviena naktele pas mus biggrin.gif . Mazajasis manau iki 1 - eriu metuku miegos musu kambaryje, ne delto, kad reikia keltis nakti, nes mes ismiegame nuo 1 men. visa nakti thumbup.gif , bet del vaiko psichologines busenos, juk mes vaikuti po sirdele nesiojam visus 9 men., bendraujam su juo, o vos kudikeliui sulaukus keliu menesiu isnesti i kita kambari, manau nera gerai, tegu kudikeliui susiformuoja saugumo jausmas, gal tokiu atveju ir psichologiskai bus gyvenime stipresnis smile.gif
Atsakyti
jeigu tik turetumem galimybe, mazyle tikrai migdyciau atskiram kambary...
Atsakyti
Vyresnėlį migdžiau atsirai nuo 3 mėnesių, jaunėlį taip pat labai norėčiau, bet neįrengtas jo kambarys, todėl jis miega savo lovytėje mūsų miegamajame smile.gif aš tik už tai kad vaikai miegotų naktį atskirai, vaiką myluoju ir juo džiaugiuosi dieną, tada ir galima maitinti gulint lovoje ir ant rankų palaikyti blush2.gif
Atsakyti
manau, visos teisios wink.gif
cia jau kaip paciai mamai geriau.
as ir is tu kur nuo kiekvieno pirstelejimo pabundu doh.gif tai sunkoka smile.gif
Atsakyti
mes planuojam vaikuti metu laiko iskelti is musu miegamojo(jei pavyks nes vaikas neturi savo kambario) ax.gif kolkas as bijociau kad jis vienas miegotu,nes dar tik 2 men,vis paziuriu ar kvepuoja,ar nesalta ir pan. blink.gif pas mus i lova jis ateina retais atvejais,nes bijau kad paskui kas biski ir ropos pas tevus ir nei vienas neismiegosim. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mikki @ 2007 09 11, 14:32)
nes bijau kad paskui kas biski ir ropos pas tevus ir nei vienas neismiegosim. biggrin.gif

aha, maniškis nuo 3 mėnesių savo kambaryje miegojo vienas, užtat dabar paryčiais kas naktį į mūsų lovą ateina, taigi kai jam reikės tai jis ir ateis blink.gif anksčiau išnešdavau į jo lovą, o dabar jau nusibodo - jai jam taip reikalinga mama, tai tegul ateina blush2.gif o juokingiausia, kai paryčiais mažylį tenka maitinti, tai tėčiu jau ir vietos trūksta, tenka jam kartais į vyresnelio lovą eiti miegoti lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano abu vaikučiai miega nuo metukų atskirai... Jokių protesto akcijų nebuvo. Tikriausiai mažei fainiau, nes visgi miega ne viena, šalia brolio lova - tik iš vakaro, kai pasakom "labanakt", dūksta abu truputį. Čia irgi pliusas - pagaliau atsisakėm paskutinio papo, nes padūkt brolio lovoj prieš miegą ir pabendrauti su tėčiu yra smagiau, nei čepsėti pienelį kol įmigs. Galiu pasakyti, kad kai pagaliau jie iškeliavo į savo kambarį, tikrai atsipūčiau. Galim ir televizorių įsijungt, ir kompiuterį, ramiai pasėdėt su vyru... Ir geriau miegot pradėjo mažoji smile.gif .
Atsakyti