Įkraunama...
Įkraunama...

KT "Belara"

zadu ir as pradeti vartoti;> pasiskaicius atrodo kad visai neblogos sitos, aisku, kiekvienai skirtingai..

tam puslapi raso, kad receptines belara. tai reikia to recepto ar ne? ar reikia geros vaistininkes ieskot?;D
nes reikia tada pas gydytoja uzsirasyt..
Atsakyti
QUOTE(jonceponce @ 2009 01 28, 01:24)
zadu ir as pradeti vartoti;> pasiskaicius atrodo kad visai neblogos sitos, aisku, kiekvienai skirtingai..

tam puslapi raso, kad receptines belara. tai reikia to recepto ar ne? ar reikia geros vaistininkes ieskot?;D
nes reikia tada pas gydytoja uzsirasyt..

Šiaip tai reikia,bet mano draugė su vyru vaistininkai,tai problemų neturiu ir be recepto įsigyti jas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintarėja @ 2009 01 27, 20:00)
O aš žinok niekada beveik neužsigeriu,visada eidama miegot nuryju ir vsio  biggrin.gif

Na tai tau tada gerai biggrin.gif o man vat visad tenka eit i virtuve ir uzsigert ax.gif nors gal reiks susimastyt apie mineralinio buteliuka prie lovos biggrin.gif
Atsakyti
o as su belara draugavau keleta metu smile.gif man tai super, daugiau nieko negaliu pasakyt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pasiklydau: 24 kovo 2009 - 13:36
As irgi vartoju Belara nu jokiu pasaliniu ir negeru simptomu nejauciu matyt mano organizmui jos tinka clap.gif , o informacijos lapeliuose kiek zinau apie visus kontraceptikus taip raso rolleyes.gif
Atsakyti
o as netekau kantrybes su jom. Geriu jau 7 men, bet menesines kaip nenormalios, taip nenormalios. Pagerus 2 savaites pradeda tepliot, beveik kraujuot, tai uztrunka kol pabaigi tabletes, o po poros dienu, kai jau turetu but menesines, tai vel pateplioja. Zodziu normaliu menesiniu taip ir nebuna, bet vis po biski pateplioja. buvo per visa ta laika kokie 2-3 ciklai normalus. Uzkniso jau, mesiu gert sita pakuote baigus. Nors oda po kokiu 3 pakuociu pagrazejo, buvo pradeje spuogai visokie vargint, tai praejo.
Atsakyti
QUOTE(agai @ 2009 04 24, 09:01)
o as netekau kantrybes su jom. Geriu jau 7 men, bet menesines kaip nenormalios, taip nenormalios. Pagerus 2 savaites pradeda tepliot, beveik kraujuot, tai uztrunka kol pabaigi tabletes, o po poros dienu, kai jau turetu but menesines, tai vel pateplioja. Zodziu normaliu menesiniu taip ir nebuna, bet vis po biski pateplioja. buvo per visa ta laika kokie 2-3 ciklai normalus. Uzkniso jau, mesiu gert sita pakuote baigus. Nors oda po kokiu 3 pakuociu pagrazejo, buvo pradeje spuogai visokie vargint, tai praejo.

Man pirmą geriant tai tepliojimas ar tai sirgimas buvo,nesamonės,o paskui viskas čiki,praeitą mėn dar buvo kažkas sukvailioję bet dabar jau vėl gerai smile.gif MAn tai jos labai patinka vien dėl to,kad jokių šalutinių nebuvo thumbup.gif Nors oda šiek tiek pafgražėjo,bet ne kažkas kaip tikėjausi schmoll.gif
Atsakyti
Manau kiekvienos skirtingas organizmas ir skirtingai priima bet koki vaistuka matyt tau netiko:(, o man tai pat Belara labai tiko ir sutvarke viduje visa cikla:)
Atsakyti
Pamaciau tema apie Belara tai noriu pasigirti kad as taip pat jau pusmeti drauguju su Belara rolleyes.gif ,nusiskundimu apie si kontraceptika neturiu netgi galiu pasigirti kad sutvarke man odos problemeles va taip thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(essa.inn @ 2009 04 28, 11:24)
Pamaciau tema apie Belara tai noriu pasigirti kad as taip pat jau pusmeti drauguju su Belara rolleyes.gif ,nusiskundimu apie si kontraceptika neturiu netgi galiu pasigirti kad sutvarke man odos problemeles va taip thumbup.gif

Ciklas normalus pas tave,nesudurniuoja kartais? Blem dar likę buvo 12 tabletukių ir susirgau doh.gif O dabar vat tuoj baigsiu gert ir per pertraukėlę jau nesirgsiu,nelabai suprantu kodėl,jau antrą kartą man taip suklysta unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintarėja @ 2009 05 24, 18:33)
Ciklas normalus pas tave,nesudurniuoja kartais? Blem dar likę buvo 12 tabletukių ir susirgau  doh.gif  O dabar vat tuoj baigsiu gert ir per pertraukėlę jau nesirgsiu,nelabai suprantu kodėl,jau antrą kartą man taip suklysta  unsure.gif

Gali buti, kad per silpnos KT. Man taip buvo su mercilonu kazkada. Atkreipk demesi i hormonu kieki.

Atsakyti
QUOTE(aide @ 2009 05 28, 13:42)
Gali buti, kad per silpnos KT. Man taip buvo su mercilonu kazkada. Atkreipk demesi i hormonu kieki.

O kokiu būdu galima jį stebėti? blush2.gif
Atsakyti