zadu ir as pradeti vartoti;> pasiskaicius atrodo kad visai neblogos sitos, aisku, kiekvienai skirtingai..
tam puslapi raso, kad receptines belara. tai reikia to recepto ar ne? ar reikia geros vaistininkes ieskot?;D
nes reikia tada pas gydytoja uzsirasyt..
QUOTE(jonceponce @ 2009 01 28, 01:24)
zadu ir as pradeti vartoti;> pasiskaicius atrodo kad visai neblogos sitos, aisku, kiekvienai skirtingai..
tam puslapi raso, kad receptines belara. tai reikia to recepto ar ne? ar reikia geros vaistininkes ieskot?;D
Šiaip tai reikia,bet mano draugė su vyru vaistininkai,tai problemų neturiu ir be recepto įsigyti jas

QUOTE(Gintarėja @ 2009 01 27, 20:00)
Na tai tau tada gerai

As irgi vartoju Belara nu jokiu pasaliniu ir negeru simptomu nejauciu matyt mano organizmui jos tinka
, o informacijos lapeliuose kiek zinau apie visus kontraceptikus taip raso

o as netekau kantrybes su jom. Geriu jau 7 men, bet menesines kaip nenormalios, taip nenormalios. Pagerus 2 savaites pradeda tepliot, beveik kraujuot, tai uztrunka kol pabaigi tabletes, o po poros dienu, kai jau turetu but menesines, tai vel pateplioja. Zodziu normaliu menesiniu taip ir nebuna, bet vis po biski pateplioja. buvo per visa ta laika kokie 2-3 ciklai normalus. Uzkniso jau, mesiu gert sita pakuote baigus. Nors oda po kokiu 3 pakuociu pagrazejo, buvo pradeje spuogai visokie vargint, tai praejo.
QUOTE(agai @ 2009 04 24, 09:01)
o as netekau kantrybes su jom. Geriu jau 7 men, bet menesines kaip nenormalios, taip nenormalios. Pagerus 2 savaites pradeda tepliot, beveik kraujuot, tai uztrunka kol pabaigi tabletes, o po poros dienu, kai jau turetu but menesines, tai vel pateplioja. Zodziu normaliu menesiniu taip ir nebuna, bet vis po biski pateplioja. buvo per visa ta laika kokie 2-3 ciklai normalus. Uzkniso jau, mesiu gert sita pakuote baigus. Nors oda po kokiu 3 pakuociu pagrazejo, buvo pradeje spuogai visokie vargint, tai praejo.
Man pirmą geriant tai tepliojimas ar tai sirgimas buvo,nesamonės,o paskui viskas čiki,praeitą mėn dar buvo kažkas sukvailioję bet dabar jau vėl gerai

Manau kiekvienos skirtingas organizmas ir skirtingai priima bet koki vaistuka matyt tau netiko:(, o man tai pat Belara labai tiko ir sutvarke viduje visa cikla:)
QUOTE(essa.inn @ 2009 04 28, 11:24)
Pamaciau tema apie Belara tai noriu pasigirti kad as taip pat jau pusmeti drauguju su Belara
,nusiskundimu apie si kontraceptika neturiu netgi galiu pasigirti kad sutvarke man odos problemeles va taip 

Ciklas normalus pas tave,nesudurniuoja kartais? Blem dar likę buvo 12 tabletukių ir susirgau

QUOTE(Gintarėja @ 2009 05 24, 18:33)
Ciklas normalus pas tave,nesudurniuoja kartais? Blem dar likę buvo 12 tabletukių ir susirgau
O dabar vat tuoj baigsiu gert ir per pertraukėlę jau nesirgsiu,nelabai suprantu kodėl,jau antrą kartą man taip suklysta 

Gali buti, kad per silpnos KT. Man taip buvo su mercilonu kazkada. Atkreipk demesi i hormonu kieki.
QUOTE(aide @ 2009 05 28, 13:42)
Gali buti, kad per silpnos KT. Man taip buvo su mercilonu kazkada. Atkreipk demesi i hormonu kieki.
O kokiu būdu galima jį stebėti?