Įkraunama...
Įkraunama...

KT "Belara"

Aš tai tris metus naudojau KP. Paskui keičiau jį į Yasminelle, jau daugiau nei pusmetis vartoju. Dabar vėl ieškau kuo jas pakeisti.. Man nebuvo jokių neigiamų pašalinių poveikių nuo visų šių kontraceptikų, išskyrus vieną, patį blogiausią - visai praradau potraukį mylėtis... verysad.gif na ir nuotaikų kaita kankina. Bandysiu gal ir aš Belara.
Atsakyti
Merginos,kurios gėrėte Belarą ir netiko jos,po kiek laiko atsirado šalutinis poveikis? rolleyes.gif
Atsakyti
Visą laiką gėriau Yasminelle, bet susigundžiau Belara, nes pigesnė, nusivyliau ,pirma savaite labai skaudėdavo galvą, grišiu prie senujų.
Atsakyti
QUOTE(vilmoksas @ 2008 10 28, 17:53)
Visą laiką gėriau Yasminelle, bet susigundžiau Belara, nes pigesnė, nusivyliau ,pirma savaite labai skaudėdavo galvą, grišiu prie senujų.

Aš jau savaitė kaip geriu,bet dar nieko nejaučiu blogo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintarėja @ 2008 10 28, 17:09)
Merginos,kurios gėrėte Belarą ir netiko jos,po kiek laiko atsirado šalutinis poveikis?  rolleyes.gif

Na man negerumai prasidėjo jau po 2tablečių, bet kadangi nesitikėjau, jog kt gali netikti, pamaniau, na, maža ką, gal taip tik bloga savijauta. o po 11d buvau visiškas ligonis doh.gif vat tada ir mečiau jas thumbup.gif
Atsakyti
As norejau paklausti..ar butina pirmaja ,,Belara'' tablete isgerti iskart po kitu kt? Nes as tik kai jau baigesi 7 dienu pertrauka ir isgeriau pirmaja tablete,paskaiciau lapelyje,kad reikia gert be pertraukos...Ar tai reiskia,kad dabar jos bus neveiksmingos g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Lanuska @ 2008 11 10, 14:19)
As norejau paklausti..ar butina pirmaja ,,Belara'' tablete isgerti iskart po kitu kt? Nes as tik kai jau baigesi 7 dienu pertrauka ir isgeriau pirmaja tablete,paskaiciau lapelyje,kad reikia gert be pertraukos...Ar tai reiskia,kad dabar jos bus neveiksmingos  g.gif ?

KAip tai be pertraukos? g.gif Visoms reikia daryti 7dienų pertrauką ar ne? Jau baigiu pirmą pakuotę ir tikrai tinka thumbup.gif clap.gif Tik va labai jau išskyrų buvo daug doh.gif Kad net įklotai neatlaikė,taip lyg mmm būtų buvę,bet kokią savaitę tik tai g.gif O šiaip tai labai tinka,ir spuogai dingo,nežinau ar turi taip greitai įtakos ar ne clap.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintarėja @ 2008 11 10, 18:27)
spuogai dingo,nežinau ar turi taip greitai įtakos ar ne clap.gif

tai pagrindinė priežastis, kodėl aš geriu šias tabletes rolleyes.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(alina @ 2008 11 10, 21:34)
tai pagrindinė priežastis, kodėl aš geriu šias tabletes  rolleyes.gif  thumbup.gif

Aš irgi tik dėl šios priežasties pasiryžau juos gerti rolleyes.gif Ar darei tu 7dienų pertrauką? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gintarėja: 10 lapkričio 2008 - 22:12
QUOTE(Gintarėja @ 2008 11 10, 17:27)
KAip tai be pertraukos?  g.gif  Visoms reikia daryti 7dienų pertrauką ar ne? Jau baigiu pirmą pakuotę ir tikrai tinka  thumbup.gif  clap.gif  Tik va labai jau išskyrų buvo daug  doh.gif  Kad net įklotai neatlaikė,taip lyg mmm būtų buvę,bet kokią savaitę tik tai  g.gif  O šiaip tai labai tinka,ir spuogai dingo,nežinau ar turi taip greitai įtakos ar ne clap.gif

Gal ne taip supratot klausima blush2.gif Geriau ,,Harmoneta'',jos netiko,nusipirkau ,,Belara''..Po paskutines Harmoneto tabletes dariau 7d pertrauka,o tada pradejau gerti ,,Belara''..Tada sugalvojau paskaityti informacini lapeli,ten raso,jog keiciant vienas KT i kitas reikia nedaryti 7d pertraukos,o iskart gerti naujas tabletes...
Atsakyti
Sveikos, na ir as jau isgeriau pirmaji "Belaros" lapeli, ir siaip man patiko, bigsmile.gif veido oda truputeli pagrazejo, tik kad tepliojo pirmas 5 dienas ir krutis, siek tiek tempe, na bet nieko tokio, ir vat man klausimas toksai iskilo... dbr darau 7 dienu pertrauka, ir tik tada pradedeti gerti nauja pakuote ? dalesikim baigiau gerti vkr t.y. pirmadieni, tai ir nauja pakuote pradedu pirmadieni... ar nesupainiojau as cia ko nors ???? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(araniD @ 2008 11 11, 13:41)
Sveikos, na  ir as jau  isgeriau  pirmaji  "Belaros" lapeli, ir siaip  man patiko,  bigsmile.gif  veido oda truputeli  pagrazejo, tik  kad tepliojo  pirmas 5 dienas ir krutis, siek tiek tempe, na bet  nieko  tokio, ir vat  man klausimas toksai  iskilo...  dbr  darau  7 dienu  pertrauka, ir  tik tada pradedeti  gerti nauja pakuote ?  dalesikim baigiau  gerti  vkr t.y. pirmadieni, tai  ir nauja pakuote pradedu pirmadieni... ar nesupainiojau  as cia ko nors ???? doh.gif

Nu tu nesupainiojai..taip ir reikia,tik va as keiciant tabletes padariau pertrauka,kurios nereikejo daryt ir nzn ar dabar veikia man tos tabletes ar ne blink.gif
Atsakyti