Įkraunama...
Įkraunama...

KT "Belara"

na, manoji man aiškino, kad adaptacinis periodas yra 3 mėnesiai, o kai atlėkiau kartą pas ją panikoj, kad teplioja ne į temą, tai ji bent jau iš manęs nepasijuokė biggrin.gif Nuramino, pasakė, kad niekis, praeis, viskas normalizuosis - taip viskas ir buvo smile.gif

beje, labai nustebo, kad man Belara labai tiko ir patiko smile.gif O kiek iki tol buvo adaptuojamasi, bandoma...

šiaip tai vistiek KT yra KT, tai ne ekologiškas medus. Realu, kad pasireikš koks nors šalutinis padarinys, bet bent man tokių poveikių nepalyginamai mažiau, nei su kitais.

toms, kas geria pirmus mėnesius, patariu neskubėti jų nurašyti, nes jau pradžia kelio nueita, su kitais KT vėl nuo tų pačių nesąmonių reiks startuoti doh.gif
Atsakyti
na va, išgėriau vakar ir aš pirmąją tabletę ax.gif kol kas viskas ok, tik mmm dingo g.gif

paskaičius anotaciją net plaukai piestu atsistojo, na bet žiūrėsiu kaip čia bus, gal gyvensiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(alina @ 2008 06 09, 17:12)
na va, išgėriau vakar ir aš pirmąją tabletę  ax.gif  kol kas viskas ok, tik mmm dingo  g.gif

paskaičius anotaciją net plaukai piestu atsistojo, na bet žiūrėsiu kaip čia bus, gal gyvensiu lotuliukas.gif

visų hormoninių vaistų anotacijos žiaurios, nes hormonai labai daug įvairių funkcijų organizme atlieka ir menkiausias jų lygio pakitimas gali žiaurių pasekmių turėti. Bet dauguma tų pasekmių, kai jau ir taip kažkoks sutrikimas yra (kraujagyslių, kepenų ir pan.). Pvz. aš paveldėjau iš mamos žemą spaudimą ir migrenas, tai jaučiasi nedidelis paūmėjimas, kai pradėjau gerti KT, bet ir taip aš tuos negalavimus turėjau...
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Geriu KT Belara jau beveik puse metu ir man jos puikiai tinka 4u.gif Jokiu salutiniu poveikiu nepajauciau, nei beria, nei svoris auga ir lytinis potraukis nesumazejo. O nuotaiku kaita... Na nereikia visos bedos ant KT suversti, juk vis del to moteros esam cool.gif Taigi man jos puikiai tinka thumbup.gif Bet, aisku, kiekvienam organizmui skirtingai...
Atsakyti
siuo metu geriu yarina, bet jos man brangokos. susidomejau belara. ar labai skiriasi siu tableciu sudetis nuo yarinos? ar jos nestiprios?
Atsakyti
Pries savaite pradejau gerti - labai itakojo nuotaikas, kaip ragana vaikstau, pikta ir nelaiminga, keisti berimai ant rankos, kojos manau irgi nuo tu roziniu mazyliu:D vienakart galva skaudejo, bet gal cia siaip nuo karscio, aisku teplioja, kaip ir nuo visu kitu... siaip jau tikejausi malonesniu rezultatu... schmoll.gif
Atsakyti
Belara geriu 5 men.
Pastebejau stai ka
Pliusai: pagrazejo oda (ne tokia spoguota), ir plaukuotumas sumazejo smile.gif
Menesines trumpos 3-4 dienos, ne daug kraujo
Minusai: skausmingos men pirmas dienas sad.gif sumazejes potraukis
Bet visumoj normaliai

aisku, be ju butu geriau 4u.gif
Atsakyti
Labas. Geriu belara 11d., bet net nežinau, jau vakar skambinau gydytojai ir galvojau mest jas, nes kiek besu gėrus kt, nei nuo vienų taip blogai nebuvo. Pradžioj pradėjo siaubingai pykinti, net naktį nubudau, galvojau, teks eit vemt. Paskui silpna darės, o dabar jau kokios 5 d kaip galva svaigsta, kol guliu dar dar, betgi negulėsiu nuolat. Dar ne viskas, kaip pradėjau sirgt, taip ir nebaigiu, tai sumoj, jau 11d sergu. Aišku nedaug, bet net tepliojimų nebūdavo nuo anksčiau naudotų kt. Tai nežinau ar gersiu dar vieną tabletę.....
Ir dar, pati pasiūliau daktarei , kad šias rašytų, pasiskaičiau, kad visom labai tinka........
vat taip 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,aš irgi apsišviečiau apie bolerą,nes jas norėčiau gerti dėl spuoguotumo unsure.gif Visokiausių atsiliepimų pasiskaičiau,išbandysiu ir pažiūrėsiu kaip bus man. Anksčiau gėrusi esu,bet netiko,tai galima sakyti kaip pirmą kartą naudosiu blush2.gif
Atsakyti
laba noriu paklausti ar geros tos dabletes ar ne nes perskaiciau daug nuomoniu apie tas tabletes tai nzn ar bereika juos wartoti ar keisti?prasau patarkit verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(zemaituke @ 2008 10 01, 16:17)
laba noriu paklausti ar geros tos dabletes ar ne nes perskaiciau daug nuomoniu apie tas tabletes tai nzn ar bereika juos wartoti ar keisti?prasau patarkit verysad.gif

nebuna nei geru nei blogu tableciu, buna tik konkreciam zmogui arba tinkancios arba ne mirksiukas.gif Jei jautiesi gerai, keisti tikrai nereikia 4u.gif
Atsakyti
As irgi naudojau Belara tai man buvo kosmaras ir pykino ir svoris priaugo...priaugo todel,kad daug valgiau...man to niekada nebuvo o geriant tas tabletes net parduotuveje normaliai negalejau praeiti taip viskas kvepejo,net norfos kepta vistiena kuri man visada smirdi doh.gif Dabar jau 5 men geriu jazminele ir jomis esu patenkinta menstruacijos normalios jokio pykinimo ir valgymo priepuoliu lotuliukas.gif vienintelis minusas,kad menstruaciju metu lb skauda krutine 4u.gif
Atsakyti