Įkraunama...
Įkraunama...

KT "Belara"

QUOTE(araniD @ 2008 11 11, 14:41)
Sveikos, na  ir as jau  isgeriau  pirmaji  "Belaros" lapeli, ir siaip  man patiko,  bigsmile.gif  veido oda truputeli  pagrazejo, tik  kad tepliojo  pirmas 5 dienas ir krutis, siek tiek tempe, na bet  nieko  tokio, ir vat  man klausimas toksai  iskilo...  dbr  darau  7 dienu  pertrauka, ir  tik tada pradedeti  gerti nauja pakuote ?  dalesikim baigiau  gerti  vkr t.y. pirmadieni, tai  ir nauja pakuote pradedu pirmadieni... ar nesupainiojau  as cia ko nors ???? doh.gif

Man atrodo,kad taip,nes aš baigiu antradienį,tai kitą antradienį poradėsiu gerti kitą pakuotę,taip? rolleyes.gif

QUOTE(Lanuska @ 2008 11 11, 19:24)
Nu tu nesupainiojai..taip ir reikia,tik va as keiciant tabletes padariau pertrauka,kurios nereikejo daryt ir nzn ar dabar veikia man tos tabletes ar ne  blink.gif

Nemanau,kad neveiksminga,bet vis dėl to pasikonsultuok su gydytoja rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintarėja @ 2008 11 11, 19:46)
Man atrodo,kad taip,nes aš baigiu antradienį,tai kitą antradienį poradėsiu gerti kitą pakuotę,taip?  rolleyes.gif

g.gif aš visada geriu PO septynių dienų, t.y. jeigu baigiau gerti pirmadienį, kitą pradedu antradienį unsure.gif
Atsakyti
Kaprizinga,jų turi būti visose vaistinėse man atrodo mirksiukas.gif Aš viską perku pas draugę,tai man receptų nereikia cool.gif Bet skaičiau internete,tai buvo parašytas nereceptinis ,va čia rolleyes.gif
QUOTE(alina @ 2008 11 12, 08:32)
g.gif  aš visada geriu PO septynių dienų, t.y. jeigu baigiau gerti pirmadienį, kitą pradedu antradienį  unsure.gif

g.gif o gydytoja man sakė,jeigu jau pradėjai gerti tą dieną,tai visada tą ir gersi,na jeigu pirmadienį pradėjai,tai visada pirmadieniai ir išeis. Jaučiu reikės pasiskambinti ir paklausti,nes jau susivėliau doh.gif
Atsakyti
Atrasykite kas galite kuo skubiau ax.gif Ar normalu kad per ta 7 dienu pertrauka normalus kraujavimas taip ir neprasidejo.Na toks tik tepliojimas vos vos.Anksciau lygtais buvo daugiau g.gif Naudoju jau 5 men. O gal doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kordelija @ 2008 11 19, 18:57)
Atrasykite kas galite kuo skubiau ax.gif  Ar normalu kad per ta 7 dienu pertrauka normalus kraujavimas taip ir neprasidejo.Na toks tik tepliojimas vos vos.Anksciau lygtais buvo daugiau g.gif  Naudoju jau 5 men. O gal doh.gif  doh.gif  doh.gif

Žinok ir man tas pats,tik šiek tiek kraujingų išskyrų pasirodė bet labai labai nedaug,nors skausmai buvo kaip visada pirmą dieną,šiandien jau pradėsiu antrą pakuotę,tai taip ir nežinau ar normalu čia ar ne,nes man į sirgimą panašu buvo vidurį naudojimo tablečių unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kordelija @ 2008 11 19, 20:57)
Atrasykite kas galite kuo skubiau ax.gif  Ar normalu kad per ta 7 dienu pertrauka normalus kraujavimas taip ir neprasidejo.Na toks tik tepliojimas vos vos.Anksciau lygtais buvo daugiau g.gif  Naudoju jau 5 men. O gal doh.gif  doh.gif  doh.gif

QUOTE(Gintarėja @ 2008 11 19, 21:12)
Žinok ir man tas pats,tik šiek tiek kraujingų išskyrų pasirodė bet labai labai nedaug,nors skausmai buvo kaip visada pirmą dieną,šiandien jau pradėsiu antrą pakuotę,tai taip ir nežinau ar normalu čia ar ne,nes man į sirgimą panašu buvo vidurį naudojimo tablečių  unsure.gif

As manau,kad tai normalu man irgi kartais buna maziau,o kartais daugiau...bet vistiek ne tiek daug kaip pradedant naudoti KT...O siaip gali uzeiti i bet kokia vaistine ir pasiklausti vaistininko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kordelija @ 2008 11 19, 17:57)

Gali ..man buvo taip kai geriau ,,Harmonet'' maniau,kad jau nescia esu,nes tris menesius mmm buvo tokios,kad ju net mmm nepavadinsi biggrin.gif
Atsakyti
Tai va,užėjau pasigirti,kad pradėsiu jau 4pakuotę bigsmile.gif Viskas puiku,jokių šalutinių poveikių,mmm susireguliavo,veidukas pagražėjo thumbup.gif Labai patenkinta aš jomis thumbup.gif
Atsakyti
Pirma menesi jauciau baisu salutini poveiki - galva skaudedavo, nuotaika buvo lb prasta, beveik depresija, tepe gana gausiai, tarsi visa menesi menesines but buve.

Na bet istveriau ir antra menesi jau siu salutiniu nebejauciau. O oda atrodo pagrazejusi. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Runy @ 2009 01 15, 12:28)
Pirma menesi jauciau baisu salutini poveiki - galva skaudedavo, nuotaika buvo lb prasta, beveik depresija, tepe gana gausiai, tarsi visa menesi menesines but buve.

Na bet istveriau ir antra menesi jau siu salutiniu nebejauciau. O oda atrodo pagrazejusi. smile.gif

Nu pirmą mėn man irgi tepliojo daug,bet daugiau jokių šalutinių,ir tris mėn sirgau nenormaliai,bele kada unsure.gif O dabar va baigiau trečia ir jau viskas normaliai,o veidas labai pagražėjo thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, as taip pat galeciau tik teigiamai atsiliept apie belara, jas vartoju jau pusantru metu. Ir joks salutinis poveikis neatsirado isskyrus pora kartu kai normaliai neuzgeriau vandeniu, tai tada rytais pykino doh.gif , bet tik tuos kelis kartus. Daugiau tokiu klaidu nebedarau ax.gif Taip kad ir nusiskundimu daugiau tikrai neturiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ziemuziuke @ 2009 01 27, 16:55)
Sveikos, as taip pat galeciau tik teigiamai atsiliept apie belara, jas vartoju jau pusantru metu. Ir joks salutinis poveikis neatsirado isskyrus pora kartu kai normaliai neuzgeriau vandeniu, tai tada rytais pykino  doh.gif , bet tik tuos kelis kartus. Daugiau tokiu klaidu nebedarau ax.gif Taip kad ir nusiskundimu daugiau tikrai neturiu thumbup.gif

O aš žinok niekada beveik neužsigeriu,visada eidama miegot nuryju ir vsio biggrin.gif
Atsakyti