QUOTE(sopfi @ 2007 05 25, 16:51)
Na, o mano,kaip pamato,ne vienas nieko nesako.Apsimeta,kad is vis vaiko nemate.Iki dabar ne vienas nepaklause,kas jej yra,net vardo ir to,ne.Ir tokia rekcija is pazystamu

Cia nedidelis miestelis,jau tikrai visi zinojo apie ja.Kaip,pas jus,irgi taip regavo? Bravo Viliukui

,kad pucia dudele
Prieš operaciją ir aš ne visiems rodžiau savo mažiuką. Tuo labiau, kad žiema buvo, ir prieš operaciją apsirgt bijojom. Patys artimiausi giminės (tėvai, seserys, broliai, tetos, dėdės) žinoma matė, net negalvojau slėpti savo vaikiuko. Reakcija visų būdavo tokia "Visa tai sutvarkoma". Žinoma, visi širdyje turbūt gailėjo ir pergyveno, bet stengėsi to neparodyti. O draugai visi supratingai sakė, pirma paaugink savo bernužėlį, o tada ir pamatysim. Mieste, kažkaip įkyrių žvilgsnių dar nepastebėjau. Galbūt visuomenė tolerantiškesnė darosi. Bet, kad tiesa pasakius, kai nežinai, tai ir nelabai matosi, kad kažkas truputį kitaip

Aš vis pagalvoju, čia tik nedidelis randelis, kuris laikui bėgant taps beveik nematomas. O gyvenimas kartais tokiais randais išvagoja, kad tikrai žmonėms sunkiau būna... Tuo labiau, kad mūsų vaikučiams viskas pilnai pataisoma
Žioguti, smagu, kad laiką prie jūros gerai praleidot

Nes per šitus karščius mieste, tai tikra tragedija
Na, o mano mergina šeštadienį koncertavo su dainavimo studija. Ant "didžiosios scenos" užlipo pirmą kartą, tai jautėsi tikra žvaigžde

O dar gėlių gavo, tai išvis dabar labai mandra
Sekmadienį buvom visa šeimynėlė į Trakus nuvažiavę. Kadangi buvo lietutis nesenai nulijęs, tai pleže nepabuvom, bet užtat po Užutrakio dvaro parką pasivaikštinėjom. Po lietaus toks gaivus oras buvo, tai atsigavom truputį

Šiandien irgi ruošemės prie ežero važiuoti