Įkraunama...
Įkraunama...

Paskutinis mados klyksmas forume!

Na, kaip nors reikia prisiversti, nors rašau be klaidų, bet labai pamėgau "švepluoti"...na, sunkoka sunkoka, bet jei jau mados klyksmas, tad tegyvuoja ą č ę ė į š ų ū Ž 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vlastimila: 22 kovo 2008 - 11:08
Sakyčiau labai šaunu, kad lietuviškos raidelės forume atranda sau vietą thumbup.gif
Nes jau pastebėjau,kad daugiau pasėdėjus forumuose, švepluot pradedu ir rašydama rimtus raštus g.gif
Vadinasi pradėsim rašyt madingai thumbup.gif t.y. LIETUVIŠKAI biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tingiu @ 2008 03 22, 12:48)
Sakyčiau labai šaunu, kad lietuviškos raidelės forume atranda sau vietą  thumbup.gif
Nes jau pastebėjau,kad daugiau pasėdėjus forumuose, švepluot pradedu ir rašydama rimtus raštus  g.gif
Vadinasi pradėsim rašyt madingai  thumbup.gif  t.y. LIETUVIŠKAI  biggrin.gif

Tai ką ir norėjau pasakyt-reik parašyt kokį darbą ir chana 4u.gif
Atsakyti
O man jau nebesigauna parašyt be lietuviškų raidžių doh.gif jei nėr įjungto šrifto, tai tada su skaičiais pripilu lotuliukas.gif Ir nesvarbu forumas, ar Skype, ar dar kur doh.gif
Atsakyti
Pas mane,tai beda klavetura buvo aplieta ir skaiciai neveikia,tai vyras vietoj lietuvisku raidziu skaicius padare rolleyes.gif bet keisim klavetura,tai ir as prie jusu prisijungsiu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiuardese @ 2008 03 22, 14:18)
O man jau nebesigauna parašyt be lietuviškų raidžių  doh.gif  jei nėr įjungto šrifto, tai tada su skaičiais pripilu  lotuliukas.gif Ir nesvarbu forumas, ar Skype, ar dar kur  doh.gif

sveikintina išties 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiuardese @ 2008 03 22, 13:18)
O man jau nebesigauna parašyt be lietuviškų raidžių  doh.gif  jei nėr įjungto šrifto, tai tada su skaičiais pripilu  lotuliukas.gif Ir nesvarbu forumas, ar Skype, ar dar kur  doh.gif

man tas pats. ypač pas sesę atvažiavus, tada skaičiais varau lotuliukas.gif
Atsakyti
Jaučiu, reikia prisiversti kažkaip...bet kaip sunku ax.gif Įpročiai formuojasi 40 dienu...
Atsakyti
QUOTE(Vlastimila @ 2008 03 23, 20:02)
Jaučiu, reikia prisiversti kažkaip...bet kaip sunku ax.gif Įpročiai formuojasi 40 dienu...

tai pradėkit nuo šiandien, o įpusėjus pavasariui jau džiaugsitės rezultatu mirksiukas.gif Man gal kiek daugiau nei savaitės prireikė save drausmint ir vis prisimint apie tai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rita* @ 2008 03 23, 21:11)
tai pradėkit nuo šiandien, o įpusėjus pavasariui jau džiaugsitės rezultatu mirksiukas.gif Man gal kiek daugiau nei savaitės prireikė save drausmint ir vis prisimint apie tai smile.gif

Jau pradėjau, bet žiūriu, kad "dienu" vistiek be nosinės parašiau. Nors pas mane nėra lietuviškų raidžių, nieko-atsimenu kur jas rast, bet kažkodėl savaime persimeta iš lietuvių kalbos anglų kalba, ko gero dėl to ir pradėjau "švepluot"-nes rašai rašai, o kai pakeli akis jau skaičių prirašyta biggrin.gif
Atsakyti
Pas mane ant klaviaturos nera lietuvisku raidziu.....

Ne ant klaviatūros turi buti lituviškos raides tongue.gif
Papildyta:
Na va ir pati vieną raidę praleidau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Geguzele @ 2008 03 24, 09:45)
Pas mane ant klaviaturos nera lietuvisku raidziu.....
Ne ant klaviatūros turi buti lituviškos raides  tongue.gif
Papildyta:
Na va ir pati vieną raidę praleidau verysad.gif

Tai paredaguok, ir šiaip parašius žinutę patikrink, spausk "peržiūrėti žinutę" mirksiukas.gif
Atsakyti