Įkraunama...
Įkraunama...

Skanaus! - 9

mergaites, kurios daret torta ,,marsas" ten ta sokoladuka labia smulkiai kaip tarkuota sokolada padaryti ar gabaleliais stambesniais supjaustyt? g.gif
gal kvailas klausimas, ale nezinau kaip daryt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Indre_ @ 2007 05 09, 19:15)
Bet dar noreciau paklausti, Berneliu uzeigoj labai skanus buna svojunai tesloje, as bandziau juos daryti, tai kiausas, miltai ir alus, nu nesigavo, visai ne tas, gal zinot kokias normas, ar ne ta as dedu, cia turbut reikai viska labai jau tiksliai sudeti, nes as tai viska is akies dejau ir nieko...  schmoll.gif


As irgi nesu ju kepusi, bet radau internete:
(Cia is supermamos, radau per google, tema Vakariene)
Jei tai tikra vakarienė (o ne vėlyvi pietūs ), tai užkandžiaujam:
- krabų lazdelės tešloje (aš padarau kaip blynų tešlą, tik tirštesnę, pamirkau ir kepu keptuvėj. Bendradarbė naudoja bemielę sluoksniuotą tešlą ir kepa orkaitėj.)
Labai skanu su majonezu
- kepti svogūnai tešloje - pjaustau svogūnus skrituliukais, ir tokioj pačioj tešloj kepu (kartais druskytės, pipiriukų, arkokių kitų prieskonių pridedu)

O cia kita nuoroda Svogunu ziedai tesloje

Siaip siulau per www.google.lt paciai pasiieskot, gal kazka idomiau rasi - kaip uzklausa pateik "Svogunu ziedai tesloje" arba "Svogunai tesloje". Patariu su liet raidem pabandyt, kartais daugiau randa, bet gali ir be ju ieskot.


QUOTE(innguta @ 2007 05 09, 20:30)
mergaites, kurios daret torta ,,marsas" ten ta sokoladuka labia smulkiai kaip tarkuota sokolada padaryti ar gabaleliais stambesniais supjaustyt? g.gif
gal kvailas klausimas, ale nezinau kaip daryt  doh.gif


As pjausciau tokiais kubeliais (ne per maziausiais), na, gal pupeles dydzio ar truputi didesniais. Bet tikrai tarkuot nereikia
Atsakyti
Taip užsimaniau tų baltų kukulių ax.gif ,bet kaži ar galima blenderiu sumalt vištieną g.gif
Atsakyti
QUOTE(pince @ 2007 05 09, 20:50)
Taip užsimaniau tų baltų kukulių ax.gif ,bet kaži ar galima blenderiu sumalt vištieną g.gif


Turbut galima, nes as kombainu kapoju, tai blenderis gi panasiai veikia.
Atsakyti
innguta, ir aš, kaip Katu, pjausčiau maždaug pupelės dydžio gabaliukais smile.gif

Katu 4u.gif

pince, tikrai susimals, na nebent blenderis nedidelis - bet vis tiek mėgink, tik dėk po nedaug mėsos gabaliukų smile.gif
Atsakyti
Sonatina, lenkiuosi tau aciuks.gif
Gal zinai kokias salotas su rukyta lasisa? ax.gif
Atsakyti
Vakar užsinorėjau kažko naujo, tai prisiminiau Sonatiną ir jos visą krūvą dar nebandytų receptų. bigsmile.gif
Vakar gaminau "Kiaulieną korėjietiškai" ax.gif . Viskas gavosi labai skaniai. Tik prisipjausčiau kažkaip labai daug svogūnų (pjausčiau smulkiai, o ne žiedais) ir baisiai bijojau, kad nesigaus, nes valgyti reikės tik juos, bet gavosi atvirkščiai. Svogūnai beveik ištirpo ir iš jų gavosi toks kaip padažiukas. Tai išvada tokia, kad kuo svogūnų daugiau, tuo skaniau thumbup.gif .

Sonatinai ačiū eilinį kartą 4u.gif .
Atsakyti
O aš šiandien pagaminau žuvį, troškintą grietinėlėje 4u.gif 4u.gif 4u.gif Labai skanu ir labai paprasta, tik aš pipirų padauginau, tai valgau ir pučiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
reziumė iš mano išbandytų 3 tortų -
be pataisytos figūros 4u.gif labiausiai patiko bisvitinis tortas su varškės kremu, minkštutis, lengvutis. Žodžiu labai labai.
kartojasi bėdos su žele sustingimu (jos buvo ir citrininiam) bet aš kažkaip manau dėl mano šaldytuvo - senukas... nes, citrininį tortą vežiau draugų vaišinti, tai liko kažkiek, kai atsiėmiau formą - sakė sustingo puikiausiai g.gif per naktį...
varškės tortas su avietėm/braškėm ir mango išėjo puikiai, bet buvo mažiausiai skanus biggrin.gif ... žodžiu kepsiu bisvitinį tik žele dėsiu x3kart daugiau smile.gif

Atsakyti
[quote=Sonatina,2007 05 07, 11:23]

Nertera, o kokį pudingą kremui naudojai? Gal kartais tą, kurį reikia virti - tuomet kremas nesigauna toks, koks turi būti... O užpilui kokį sviestą naudojai? Ta prasme, kokio riebumo? Gal kartais dėjai kokį tepų riebalų mišinį, todėl taip ir gavosi? unsure.gif

Ne, naudojau dr.Oetker tortu krema. Ir sviesta normalu, ne tepu riebalu misini. Riebumo nepamenu, bet visada ji perku kepiniams. Labai skanus tortas, tai galvoju pabandyti su grietines standikliu arba zelatina krema sustandinti. Kaip manai? Nes kremas kaip ledai - kol laikiau saldiklyje, buvo standus, kai tik pastatydavau i saldytuva, iskart suminkstedavo g.gif
Atsakyti
Vakar pirmą kartą kepiau keksiukus su Nutela. Na, pirmas blynas buvo prisvilęs, nes keksiukai kažkaip susmego. Bet vistiek labai skanu buvo thumbup.gif
Šiandien prisispausdinau krūvą vištienos receptukų, ką nors mėginsiu vakarienei gaminti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RamuneR: 11 gegužės 2007 - 13:29
Sokoladinius pyragaicius su nutella pavadinciau "katastrofa pagal nighttingale". Kvapas skanus, skonio - dar nezinau, nes tik is orkaites istraukti, o apie nuotykius einu i beviltiska virtuveje rasyti, nes cia geda blush2.gif rolleyes.gif
Atsakyti