QUOTE(Indre_ @ 2007 05 09, 19:15)
Bet dar noreciau paklausti, Berneliu uzeigoj labai skanus buna svojunai tesloje, as bandziau juos daryti, tai kiausas, miltai ir alus, nu nesigavo, visai ne tas, gal zinot kokias normas, ar ne ta as dedu, cia turbut reikai viska labai jau tiksliai sudeti, nes as tai viska is akies dejau ir nieko...
As irgi nesu ju kepusi, bet radau internete:
(Cia is supermamos, radau per google, tema Vakariene)
Jei tai tikra vakarienė (o ne vėlyvi pietūs ), tai užkandžiaujam:
- krabų lazdelės tešloje (aš padarau kaip blynų tešlą, tik tirštesnę, pamirkau ir kepu keptuvėj. Bendradarbė naudoja bemielę sluoksniuotą tešlą ir kepa orkaitėj.)
Labai skanu su majonezu
- kepti svogūnai tešloje - pjaustau svogūnus skrituliukais, ir tokioj pačioj tešloj kepu (kartais druskytės, pipiriukų, arkokių kitų prieskonių pridedu)
O cia kita nuoroda
Svogunu ziedai tesloje
Siaip siulau per www.google.lt paciai pasiieskot, gal kazka idomiau rasi - kaip uzklausa pateik "Svogunu ziedai tesloje" arba "Svogunai tesloje". Patariu su liet raidem pabandyt, kartais daugiau randa, bet gali ir be ju ieskot.
QUOTE(innguta @ 2007 05 09, 20:30)
mergaites, kurios daret torta ,,marsas" ten ta sokoladuka labia smulkiai kaip tarkuota sokolada padaryti ar gabaleliais stambesniais supjaustyt?
gal kvailas klausimas, ale nezinau kaip daryt
As pjausciau tokiais kubeliais (ne per maziausiais), na, gal pupeles dydzio ar truputi didesniais. Bet tikrai tarkuot nereikia