Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnio vaiko žindymas

QUOTE(Natuke @ 2007 11 25, 21:24)
Mamos, kurios laukėsi ir maitino - ar nebuvo taip, kad vaikas reikalavo kruties dažniau, negu įprastai, dažniau pabusdavo pienuko nakčiai?

Jei gerai pamenu, tai būtent taip ir buvo 4u.gif Dukra dar labiau prašė MP, tiesiog neatsitraukė nuo manęs ax.gif Vaikai gudrūs, jie greitai supranta, kad jų gyvenimas pasikeis ax.gif Jie jaučia, kad mama nestuke.gif Na man taip atrodo 4u.gif
Atsakyti
Natuke, iš tiesų? smile.gif
Knygos rašo, kad pienuko sumažėja nėštumo metu. Tai gali įtakoti dažnumą...
Atsakyti
QUOTE(Raideles @ 2007 11 01, 16:27)
Jau turiu ir skaitau knygą "Mothering your nursing toddler".
thumbup.gif 

super thumbup.gif ir aš lietuviško varianto norėčiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Raideles @ 2007 11 25, 19:42)
Natuke, iš tiesų? smile.gif
Knygos rašo, kad pienuko sumažėja nėštumo metu. Tai gali įtakoti dažnumą...

Kai laukiausi ir maitinau, tai pienuko tikrai labai sumažėjo, tai teko po truputį pereiti prie mišinikų
Atsakyti
Apie tai irgi skaičiau - gali sumažėt pienuko, o lelius atvirkščiai stengiasi daugiau sau "prigamint". Tik idomu, kas būna toliau..

Raideles
Jo, per pirmą ovuliaciją lotuliukas.gif ir trečią ciklą doh.gif Žodžiu sudužo termometras, aš aptingiau tiksliai kasdien viską žymėti, po galimos o (pagal gleives) pradėjo 2 dienas vietoj trijų (o aš galvojau 3 lotuliukas.gif ). Na ir lauksim stebuklelio vasarą - šeima dar nežino, nes nežinau kaip jiems pasakyt doh.gif. Tikios turėsim mergytę, nes reikia Alionushkai podruškos. wub.gif
Atsakyti
Natuke, kaip smagu wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lialka @ 2007 11 13, 12:49)

Nežinau kaip reiks nujunkyt dvimetuką. Tiesiog NE-ŽI-NAU  g.gif  Užtai ir užsukau į šią temukę. mastau.gif
Su pirmuoju viskas buvo paprasta- tiesiog nuo 2 savaičių atsisakė papuko. Klykdavo jei duodavau, o valgyt tai nori... Lankanti sesutė siūlė iškart mišinuką, bet nenusileidau, nors ir piemenė buvau tada. Nusitraukinėjau iki 9 mėn. Pamaniau, kad už mišinuką nutrauktas pienukas vis tiek geriau.  ax.gif O kodėl iki 9 mėn.? Tiesą sakant jau pabodę buvo nusitraukinėt, o ir tokio amžiau vaikutis jau labai daug ką valgo nuo bendro stalo. mirksiukas.gif

Aš savo mažiausią maitinau iki 2 metų 2 mėnesių, būčiau ir toliau maitinusi, nes nebuvo jokio noro nutraukti, bet su vyru išvažiavom pailsėti į Druskininkus. Vaikučius palikom pas močiutę. Taip mažasis keturias paras negavo mano pienuko. kai grįžau, norėjau pratęsti maitinimą, bet mama atkalbėjo, kad naudočiausi proga ir nutraukčiau jau maitinimą, nes mažasis jau kelios dienos be pieno. Kai grįžau ,tai mažiukas aišku reikalavo pienuko, bet pasakiau, kad viskas, pienuko nebėra. ir kai atsigulė miegoti tai ir labai norėjo, bet uždengiau su antklode ir pasakiau kad nėra. tai truputį pasikankino ir užmigo. Kitą vakarą pienuko jau nebeprašė biggrin.gif Bet to artumo jam trūksta iki šiol, tai būna ateina, prisiglaudžia prie krūtinės, patrina nosytę į krūtį ir jau ramu jam biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Natuke @ 2007 11 25, 19:56)
Raideles
Jo, per pirmą ovuliaciją lotuliukas.gif ir trečią ciklą doh.gif Žodžiu sudužo termometras, aš aptingiau tiksliai kasdien viską žymėti, po galimos o (pagal gleives) pradėjo 2 dienas vietoj trijų (o aš galvojau 3 lotuliukas.gif ). Na ir lauksim stebuklelio vasarą - šeima dar nežino, nes nežinau kaip jiems pasakyt doh.gif. Tikios turėsim mergytę, nes reikia Alionushkai podruškos. wub.gif

sveikinu Natuke 4u.gif

nu pavarot mamkos biggrin.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Joleks @ 2007 11 23, 15:55)
Mane domina, kaip jusu vaikai vis dar maitinami MP valgydavo kita maista?
Maniskis valgo, bet labai po nedaug. Vis dar maitinu ryte ir vakare. Kartais galvoju gal neduot jam MP visai, gal prades normaliau valgyt? g.gif

Ir su mano mažiuku tas pat... Valgo kaip mažiukas žvirbliukas ir vis MP prašo... Būna dienų kai MP reikia tik ryte, vakare ir naktį... O būna tokių, kad dienos metu reikia ir reikia vis doh.gif Nežinau kaip mums seksis toliau... Bet bijau tik to, kad netruktu ko mažiukui - kokių vitaminu ir pan. verysad.gif
Atsakyti
Maniske irgi ilgai tik mamos pienuku gyveno, labai nevalgiuke buvo, Bet nieko jai netruko. O dabar jau daugiau visko valgo, tai noreciau nutraukt maitint, bet gaila psidaro, kai ji taip kankinas negavus ko praso, ypac nakti sunku.
Atsakyti
as iki siol matinu MP, bandysim iki 3 metuku, dukryte labai myli pienuka, kai atsigeria sako: asiu mamyte 4u.gif
Atsakyti
Oi kaip smagu, kad vis gi yra mamų, kurios ir vyresnius vaikus maitina MP wub.gif wub.gif
Atsakyti