QUOTE(lialka @ 2007 11 13, 12:49)
Nežinau kaip reiks nujunkyt dvimetuką. Tiesiog NE-ŽI-NAU

Užtai ir užsukau į šią temukę.

Su pirmuoju viskas buvo paprasta- tiesiog nuo 2 savaičių atsisakė papuko. Klykdavo jei duodavau, o valgyt tai nori... Lankanti sesutė siūlė iškart mišinuką, bet nenusileidau, nors ir piemenė buvau tada. Nusitraukinėjau iki 9 mėn. Pamaniau, kad už mišinuką nutrauktas pienukas vis tiek geriau.

O kodėl iki 9 mėn.? Tiesą sakant jau pabodę buvo nusitraukinėt, o ir tokio amžiau vaikutis jau labai daug ką valgo nuo bendro stalo.
Aš savo mažiausią maitinau iki 2 metų 2 mėnesių, būčiau ir toliau maitinusi, nes nebuvo jokio noro nutraukti, bet su vyru išvažiavom pailsėti į Druskininkus. Vaikučius palikom pas močiutę. Taip mažasis keturias paras negavo mano pienuko. kai grįžau, norėjau pratęsti maitinimą, bet mama atkalbėjo, kad naudočiausi proga ir nutraukčiau jau maitinimą, nes mažasis jau kelios dienos be pieno. Kai grįžau ,tai mažiukas aišku reikalavo pienuko, bet pasakiau, kad viskas, pienuko nebėra. ir kai atsigulė miegoti tai ir labai norėjo, bet uždengiau su antklode ir pasakiau kad nėra. tai truputį pasikankino ir užmigo. Kitą vakarą pienuko jau nebeprašė

Bet to artumo jam trūksta iki šiol, tai būna ateina, prisiglaudžia prie krūtinės, patrina nosytę į krūtį ir jau ramu jam