na svoris tai tikrai nekrenta, draugei tai nebekyla rugstys, vieninteli pliusa kolkas matom. sulauksiu ziemos ir tada galesiu pasakyti ar atparesne tapau, nes esu begelo sirgale
                
                                    
                
                
                
            
                o  nėščioms ar galima gerti tą pieno grybą?
                
                                    
                
                
                
            QUOTE(Jurgulė @ 2010 07 15, 20:45)
o  nėščioms ar galima gerti tą pieno grybą?
Kiek čia diskusijas skaičiau, tai galima ir nėščioms ir vaikučiams
 
 Penktas vaikutis
 Sveikinu
 Sveikinu  
                
                    
                        
                                    
                
                laba, 
tas pieno grybas gamina gi paprasta kefyra (ne rugpieni!!!). O aiksu sviezias naminis kefyras visuomet skaniau, nei pirktinis ir sveikiau, nes jis tikrai sviezias.
                
                    
                        
                                    
                
                
                
            tas pieno grybas gamina gi paprasta kefyra (ne rugpieni!!!). O aiksu sviezias naminis kefyras visuomet skaniau, nei pirktinis ir sveikiau, nes jis tikrai sviezias.
                klausykit galima kažin būtų tą pieno grybą pvz įdėti į maišiuką na tipo kaip siuntinuką tokį padaryti  ir kokio mikriuko vairuotojui paduoti,kad nugabentų iki kito miesto?  ar jis neištvertų tokios kelionės...na aš gyvenu Marijampolėje jei iš Kauno reikėtų atvežti?
 ar jis neištvertų tokios kelionės...na aš gyvenu Marijampolėje jei iš Kauno reikėtų atvežti?  
 
gal pavyktų,nes savo mieste be šansų jį gauti 
                
                                    
                
                
                
             ar jis neištvertų tokios kelionės...na aš gyvenu Marijampolėje jei iš Kauno reikėtų atvežti?
 ar jis neištvertų tokios kelionės...na aš gyvenu Marijampolėje jei iš Kauno reikėtų atvežti?  
 gal pavyktų,nes savo mieste be šansų jį gauti
 
                
                                    
                QUOTE(Baružėlė @ 2010 07 20, 12:14)
klausykit galima kažin būtų tą pieno grybą pvz įdėti į maišiuką na tipo kaip siuntinuką tokį padaryti  ir kokio mikriuko vairuotojui paduoti,kad nugabentų iki kito miesto?  ar jis neištvertų tokios kelionės...na aš gyvenu Marijampolėje jei iš Kauno reikėtų atvežti?
 ar jis neištvertų tokios kelionės...na aš gyvenu Marijampolėje jei iš Kauno reikėtų atvežti?  
 
gal pavyktų,nes savo mieste be šansų jį gauti
 ar jis neištvertų tokios kelionės...na aš gyvenu Marijampolėje jei iš Kauno reikėtų atvežti?
 ar jis neištvertų tokios kelionės...na aš gyvenu Marijampolėje jei iš Kauno reikėtų atvežti?  
 gal pavyktų,nes savo mieste be šansų jį gauti

manau kad i maisiuka gal ne-gali apzdziuti,bet i koki slovikuti ir uzpylus pienu-tikrai istvertu ir kelione ir liktu sveikas..
                as noriu paklausti del alkoholio. instrukcijoje parasyta, kad per antra faze negalima gerti alkoholio. kas ta antra faze?  ir siaip ar is viso galima vartoti alkoholi kai vartoji gryba?
                
                                    
                
                
                
            
                senesnej temoj iskaiciau toki recepta
Antsvorio mažinimas :
Gydomasis kefyras padeda atsikratyti antsvorio. Jis išskaido riebalus į paprastus junginius, kurie lengvai pasišalina iš organizmo natūraliu būdu. Tam kad sulieknėti reikia išgerti kelias stiklinės Tibeto kefyro per dieną 30 min. po valgio. Tai pat reikia 1-2 kartus per savaitę daryti iškrovos dienas . Iškrovos dienos meniu :
Pusryčiai- obuolys, stiklinė kefyro.
Priešpiečiai  kriaušė, obuolys, stiklinė kefyro.
Pietus  stiklinė kefyro su juodos duonos riekele
Vakarienė  obuolių ir kriaušių salotos aplietos kefyru
Prieš miegą  kefyras ir šaukštelis medaus.
Ši dieta vertinga tuo, kad svorio mažėjimas bus stabilus (apie 4 kg per mėnesį), kadangi normalizuojasi žarnyno darbas, sumažėja cholesterolio kiekis kraujyje, pagreitėja medžiagų apykaita ir stabilizuojasi hormonų svyravimai. Dėl to dietai pasibaigus svoris negrįžt
gal kas bande?ar padejo
                
                                    
                
                
                
            Antsvorio mažinimas :
Gydomasis kefyras padeda atsikratyti antsvorio. Jis išskaido riebalus į paprastus junginius, kurie lengvai pasišalina iš organizmo natūraliu būdu. Tam kad sulieknėti reikia išgerti kelias stiklinės Tibeto kefyro per dieną 30 min. po valgio. Tai pat reikia 1-2 kartus per savaitę daryti iškrovos dienas . Iškrovos dienos meniu :
Pusryčiai- obuolys, stiklinė kefyro.
Priešpiečiai  kriaušė, obuolys, stiklinė kefyro.
Pietus  stiklinė kefyro su juodos duonos riekele
Vakarienė  obuolių ir kriaušių salotos aplietos kefyru
Prieš miegą  kefyras ir šaukštelis medaus.
Ši dieta vertinga tuo, kad svorio mažėjimas bus stabilus (apie 4 kg per mėnesį), kadangi normalizuojasi žarnyno darbas, sumažėja cholesterolio kiekis kraujyje, pagreitėja medžiagų apykaita ir stabilizuojasi hormonų svyravimai. Dėl to dietai pasibaigus svoris negrįžt
gal kas bande?ar padejo
                kazint negali kelti rugsciu tie  indiski ryziai?  
 
kazkaip itartinai grauzia skrandi...
                
                
             
 kazkaip itartinai grauzia skrandi...
                Na, neturėtų, juk ten rašo, kad ir nuo padidinto rūgštingumo..
                
                    
                        
                                    
                
                
                
            
                Sveikos supermamos!   
 
Turiu arbatos gryba ir noriu pasidalinti patirtim, kaip ji priziuriu. (O priziureti reikia, nes viena jau numarinau-tiesiog pamirsus buvau). 
 
As darau taip: I isplauta soda trilitriaka pilu du trecdalius svaraus vandens(naudoju saltinio), po to ipilu puodeli(apie 200g) cukraus ir dar ipilu puodeli gerai prisitraukusios arbatos. Jei arbata plikau zalia - tai butinai pagal taisykles - uzpilu ja pravesintu vandeniu, bet laikau ilgiau - 5-10min. Kadangi arbata vis tiek dar buna karstoka, visas tirpalas tampa siek tiek siltu. Butinai paziuriu, ar cukrus nusedes(nes jo grudeliai gali grybui pakenkti). Bet kol istirps-nelaukiu. Ileidziu svelniai siltu vandeniu nuplauta gryba, ipilu siek tiek skyscio is praeito raugo, uzdengiu keturlinka marle. Bet statau as ji tamsoj - spintelej,o ne ant palanges. Kol isgeriam jau uzrugusi grybo gerima, naujas kaip tik ir buna gatavas
  pilu du trecdalius svaraus vandens(naudoju saltinio), po to ipilu puodeli(apie 200g) cukraus ir dar ipilu puodeli gerai prisitraukusios arbatos. Jei arbata plikau zalia - tai butinai pagal taisykles - uzpilu ja pravesintu vandeniu, bet laikau ilgiau - 5-10min. Kadangi arbata vis tiek dar buna karstoka, visas tirpalas tampa siek tiek siltu. Butinai paziuriu, ar cukrus nusedes(nes jo grudeliai gali grybui pakenkti). Bet kol istirps-nelaukiu. Ileidziu svelniai siltu vandeniu nuplauta gryba, ipilu siek tiek skyscio is praeito raugo, uzdengiu keturlinka marle. Bet statau as ji tamsoj - spintelej,o ne ant palanges. Kol isgeriam jau uzrugusi grybo gerima, naujas kaip tik ir buna gatavas  
   
 
Gerima laikau saldytuve, perkosta per sieteli. O jei vis tiek dar pasirodo naujos grybo kolonijos - pries geriant dar karta perkosiu per sieteli. Geriu po puodeli ar puse jo pries valgi ryte ir vakare. Geriu ne gurgsniais,o mauku - taip nejauciu kartais ryskesnio kvapo. Kone kiekvieno raugimo gerimo skonis subtiliai skiriasi - tai priklauso nuo arbatos rusies, cukraus kiekio, santykio, metu laiko, islaikymo, temperaturos... Kartais gaunasi labai skaniai, kartais skonis vos juntamas, subtilus.
Jei apetitu nesiskundziat - tikrai patariu po valgio jo negerti, nes jau uz keliolikos minuciu teks "tikrint saldytuva, ar visi produktai tinkamose vietose" 
 
As ji geriu, nes noriu susireguliuoti organizmo rugsciu ir sarmu pusiausvyra. Kiek padeda - dar negaliu pasakyti, nes vartoju ir kitus preparatus. Sveikata gereja, o kas padeda... Matyt viskas sykiu Tikiu, kad ji gerti sveika, taigi kruopsciai ji priziuriu ir saikingai vartoju.
 Tikiu, kad ji gerti sveika, taigi kruopsciai ji priziuriu ir saikingai vartoju. 
Linkiu isbandyt, kas nebande ir taip pat pasidalint savo patirtim. Sekmes! 
                
                                    
                
                
                
             
 Turiu arbatos gryba ir noriu pasidalinti patirtim, kaip ji priziuriu. (O priziureti reikia, nes viena jau numarinau-tiesiog pamirsus buvau).
 
 As darau taip: I isplauta soda trilitriaka
 pilu du trecdalius svaraus vandens(naudoju saltinio), po to ipilu puodeli(apie 200g) cukraus ir dar ipilu puodeli gerai prisitraukusios arbatos. Jei arbata plikau zalia - tai butinai pagal taisykles - uzpilu ja pravesintu vandeniu, bet laikau ilgiau - 5-10min. Kadangi arbata vis tiek dar buna karstoka, visas tirpalas tampa siek tiek siltu. Butinai paziuriu, ar cukrus nusedes(nes jo grudeliai gali grybui pakenkti). Bet kol istirps-nelaukiu. Ileidziu svelniai siltu vandeniu nuplauta gryba, ipilu siek tiek skyscio is praeito raugo, uzdengiu keturlinka marle. Bet statau as ji tamsoj - spintelej,o ne ant palanges. Kol isgeriam jau uzrugusi grybo gerima, naujas kaip tik ir buna gatavas
  pilu du trecdalius svaraus vandens(naudoju saltinio), po to ipilu puodeli(apie 200g) cukraus ir dar ipilu puodeli gerai prisitraukusios arbatos. Jei arbata plikau zalia - tai butinai pagal taisykles - uzpilu ja pravesintu vandeniu, bet laikau ilgiau - 5-10min. Kadangi arbata vis tiek dar buna karstoka, visas tirpalas tampa siek tiek siltu. Butinai paziuriu, ar cukrus nusedes(nes jo grudeliai gali grybui pakenkti). Bet kol istirps-nelaukiu. Ileidziu svelniai siltu vandeniu nuplauta gryba, ipilu siek tiek skyscio is praeito raugo, uzdengiu keturlinka marle. Bet statau as ji tamsoj - spintelej,o ne ant palanges. Kol isgeriam jau uzrugusi grybo gerima, naujas kaip tik ir buna gatavas  
   
 Gerima laikau saldytuve, perkosta per sieteli. O jei vis tiek dar pasirodo naujos grybo kolonijos - pries geriant dar karta perkosiu per sieteli. Geriu po puodeli ar puse jo pries valgi ryte ir vakare. Geriu ne gurgsniais,o mauku - taip nejauciu kartais ryskesnio kvapo. Kone kiekvieno raugimo gerimo skonis subtiliai skiriasi - tai priklauso nuo arbatos rusies, cukraus kiekio, santykio, metu laiko, islaikymo, temperaturos... Kartais gaunasi labai skaniai, kartais skonis vos juntamas, subtilus.
Jei apetitu nesiskundziat - tikrai patariu po valgio jo negerti, nes jau uz keliolikos minuciu teks "tikrint saldytuva, ar visi produktai tinkamose vietose"
 
 As ji geriu, nes noriu susireguliuoti organizmo rugsciu ir sarmu pusiausvyra. Kiek padeda - dar negaliu pasakyti, nes vartoju ir kitus preparatus. Sveikata gereja, o kas padeda... Matyt viskas sykiu
 Tikiu, kad ji gerti sveika, taigi kruopsciai ji priziuriu ir saikingai vartoju.
 Tikiu, kad ji gerti sveika, taigi kruopsciai ji priziuriu ir saikingai vartoju. Linkiu isbandyt, kas nebande ir taip pat pasidalint savo patirtim. Sekmes!
 
                
                                    
                
                pagaliau turiu ir aš savo grybuką  tik  nelabai suprantu kaip naudotis iš žmogaus kurio pasiėmiau gavau 2 didelius šaukštus to grybuko, bet užpilt liepė tik stikline
 tik  nelabai suprantu kaip naudotis iš žmogaus kurio pasiėmiau gavau 2 didelius šaukštus to grybuko, bet užpilt liepė tik stikline  na aš taip ir padariau, bet kad nelabai jis rūgsta man...gal kažkas jau ne taip su tais grybukais?ir dar ar tas grybukas turi atsiskirti?ta prasme iškilti į paviršių ar kaip?
 na aš taip ir padariau, bet kad nelabai jis rūgsta man...gal kažkas jau ne taip su tais grybukais?ir dar ar tas grybukas turi atsiskirti?ta prasme iškilti į paviršių ar kaip?
                
                                    
                
                
                
             tik  nelabai suprantu kaip naudotis iš žmogaus kurio pasiėmiau gavau 2 didelius šaukštus to grybuko, bet užpilt liepė tik stikline
 tik  nelabai suprantu kaip naudotis iš žmogaus kurio pasiėmiau gavau 2 didelius šaukštus to grybuko, bet užpilt liepė tik stikline  na aš taip ir padariau, bet kad nelabai jis rūgsta man...gal kažkas jau ne taip su tais grybukais?ir dar ar tas grybukas turi atsiskirti?ta prasme iškilti į paviršių ar kaip?
 na aš taip ir padariau, bet kad nelabai jis rūgsta man...gal kažkas jau ne taip su tais grybukais?ir dar ar tas grybukas turi atsiskirti?ta prasme iškilti į paviršių ar kaip?
                
                                    
                 
    








