kaip as suprantu grybas pasidaugina kazkur per 17 dienu
o surugt turetu per 24 val...
Aš jau po išgertuvių
visai nieko skonis to kefyriuko tik toks rūgštokas gavosi
manau tikrai vienos stiklinės pienuko buvo per mažai tai užpyliau dviem
tikuosi nepakenksiu

Daugoka. Gali nesurauginti
Na grybuko 2 dideli šaukštai,ne arbatiniai...
gal vis dėlto suraugins
na bent aš viliuosi
o ką daryt jei nesuraugins?laukt kol surugs ar tiesiog nupilt ir užpilt švariu pienuku?

Aš nupyliau kai man taip gavosi
QUOTE(Baružėlė @ 2010 07 23, 20:41)
Aš jau po išgertuvių
visai nieko skonis to kefyriuko tik toks rūgštokas gavosi
manau tikrai vienos stiklinės pienuko buvo per mažai tai užpyliau dviem
tikuosi nepakenksiu 

Aš visada pilu pilną 0.7 stiklainį

QUOTE(DoNeila @ 2010 07 24, 08:08)
Aš visada pilu pilną 0.7 stiklainį
ir viskas gerai surūgsta, o dar dabar, kai taip karštą.

Taip mano, pienukas irgi kuo puikiausiai surūgo ir jau suvartotas

Labas vakaras, tik norejau pasiteirauti ar galima gert Indijos ryziu gryba jei planuojame vaikuti ir nestumo metu? gal kas jau geriat budamos nescios?
aciu iskart uz atsakyma...

as tai abejociau kad gyva organizma galima uzsaldyti..ir atsildyti kada panorejus...juk net raso,kad net nenaudojant grybo ji reikia priziureti..kefyra galima naudoti vonelem ar galu gale ispilti...bet prieziura butina...o ne uzsaldymas
QUOTE(Viktoryte321 @ 2010 07 24, 23:40)
Labas vakaras, tik norejau pasiteirauti ar galima gert Indijos ryziu gryba jei planuojame vaikuti ir nestumo metu? gal kas jau geriat budamos nescios?

Rusu forume peskaiciau, kad naudinga gerti ir nestumo metu, nes grybas pasigamina folio rugsties

Sveikos,aš savaitė kaip vartoju kefyriuką ir man pradėjo siaubingai galvą skaudėt, užkietėjo viduriai nors kaip aš suprantu turėjo būti atvirkščiai...ar dar kam nors yra taip buvę?pats gyrbukas nepakitęs,baltas, kefyriukas truputį karsteli...
paskaičiau, kad ji reikia išsitirti, bet nežinau kur mūsų mieste galima būtų tai padaryti...ar kas nors nešė šį grybuką ištirti?
labai bijau, kad ko neprisidirbčiau, nes ir mažiukas mano kelis kartus gėrė ir be to dar pati ir maitinu...
paskaičiau, kad ji reikia išsitirti, bet nežinau kur mūsų mieste galima būtų tai padaryti...ar kas nors nešė šį grybuką ištirti?

labai bijau, kad ko neprisidirbčiau, nes ir mažiukas mano kelis kartus gėrė ir be to dar pati ir maitinu...