Įkraunama...
Įkraunama...

Tibeto pieno, Indijos ryžių, arbatos ir kt. grybai

na raso kad pradeda skaudet tas vietas,kurios yra bedu..ta prasme grybukas parodo kur turi problema...veliau lig turetu praeiti skausmai g.gif
as geriu dar tik 2 vakarus...man tas kefyras toks skanus...tikrai be jokiu kartumu..gal tavo perrugsta??
man skonis net daug skanesnis nei kefyro..kefyras man per rugstus buna...o cia kazkas panasaus i naturalu jogurta...
Atsakyti
Mano irgi ne kartus . O iš pat pradžių ir man rodė kur ligos. Rūgštingumas kilo, skrandžio srityje paskaudėdavo. Dabar viskas susitvarkė
Atsakyti
na duosiu savo mamai jo pagert,nes nesinori rizikuoti mažiuko sveikata...o, kad perrūgsta tai negali būti, visada pienuką keičiu tuo pačiu metu kai pasirodo tokie burbuliukai...
o po kiek laiko praėjo tie visi tie blogumai?
Atsakyti
Gali perrugti jei grybienės per daug. O per kiek praėjo dabar tikrai nepamenu . Gal per porą savaičių maždaug. Na čia juk individualu
Atsakyti
tai, kad ta grybienė neauga kaip buvo 2 šaukštai taip ir liko g.gif
Atsakyti
Kiek laiko ji jau neauga?
Atsakyti
nu aš jį prieš savaitę parsinešiau ir ne matyt,kad jis daugėtų...čia kai pasiskaičiau,kad jis auga labai greitai tai ir sunerimau, kad gal jam kažkas tikrai negerai g.gif
Atsakyti
na mano tikrai auga...parsivezus grudeliai buvo mazi..dabar jie tokie dideli pasidare...ir uzvakar tai netycia padauginau pieno,maniau nesuraugins...suraugino kuo puikiausiai thumbup.gif
Atsakyti
Man 4 arbatiniai šaukštai priauga per 3 - 4 savaites. Lėtai jie auga. O štai ryžių grybienė auga kaip pasiūtus. Jau 3 porcijas turiu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rodnega: 30 liepos 2010 - 09:05
na tikrai palyginus su ryžiukais tai grybukas labai lėtai auga doh.gif ir svarbiausiai taip gaila juos išmesti, kam siūlau tai niekas nenori verysad.gif
Atsakyti
jo indiskas grybas auga kaip pasiutes...
bet man skanesnis -tibeto biggrin.gif ..kol kas nei kokiu negerumu,nei gerumu nepastebiu..bet atsigeriu vakare skaniai lotuliukas.gif
Atsakyti
Įsigijau aš arbatos grybo,dar praėjo tik keletas dienų.

Labai prašau,pasidalinkite savo patirtimi,kaip reikia jį kruopščiai auginti

Mane domina,ar galima arbatos grybą užpilti{žalia arbata}

Pasidalinkite,savo patirtimi.būsiu jums dėkinga.
Atsakyti