Įkraunama...
Įkraunama...

Savanorių pr.:Aušrelė

QUOTE(Pokachontas @ 2007 02 28, 11:58)
Aš gyvenu Savanorių gatvėje todėl ir ieškau darželio šalia namų.
Mano sūneliui dabar 1,5 metuku ir planuoju gegužės mėnesį leisti į darželį.
1. Gal kas žino nuo keliu ten vaikai priimami?
2. Ir kurioj vietoje tiksliai yra tas darželis?
3. kokio dydžio ten grupes, ir
4. kiek mokėti reikia?
5. Ir kokie reikalavimai vaikams? Nes maniškis dar ant puoduko nelabai ir eina:(

Sveika, Pokachonta mirksiukas.gif
Jei planuoji leisti taip greit savo vaikį, siūlau kuo skubiau susisiekti su darželio direktore. Mažiukų grupės, kiek žinau, yra dvi, bet jose nemažai vaikų...

1. Šiaip tokie mažiukai labai nenoriai priimami. Kai kalbėjau dėl savo berniuko (jam buvo 1,5m.), tai sakė, kad geriausia- nuo 2 m. Nors Užgavėnių šventėje mačiau ir berniuką, kuriam(auklėtoja sakė)- 1,8 m.

2. Prie Leader Price parduotuvės, jei stovint nugara į Maximą, tai po dešinei. Tikslus adresas- Gerosios Vilties 28.

3. Yra įvairių- mūsų, pvz., tik 8 vaikai, kitose yra ir 15 (pastoviai lankančių)

4. Yra dienos įkainis- berods, 5,45 LT. Mokėt nereikia už tas dienas, kai vaikas nelanko ir turi iš gydytojo pažymą.

5. Reikalavimai- kad pats gertų, nors truputį kabliuotų su šaukštu.

Šiaip, tiksliausią info gautum, nuėjusi į darželį pas direktorę. Ji supažindintų su būsima grupe ir auklėtojomis, kurios tikrai viską tiksliai pasakytų. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meškutė_Nida: 28 vasario 2007 - 21:59
QUOTE(Pokachontas @ 2007 02 28, 11:58)
Labas Mamytės:)

Labai seniai stebiu Jūsų atsiliepimus apie darželį Aušrelę.

Ir kadangi dauguma atsiliepimų teigiamų, norėčiau su Jumis pasikonsultuoti, gal kas galės atsakyti į mano klausimus.

Aš gyvenu Savanorių gatvėje todėl ir ieškau darželio šalia namų.
Mano sūneliui dabar 1,5 metuku ir planuoju gegužės mėnesį leisti į darželį.
Gal kas žino nuo keliu ten vaikai priimami?
Ir kurioj vietoje tiksliai yra tas darželis?
kokio dydžio ten grupes, ir kiek mokėti reikia? Aš sorry kad to klausiu, bet neturiu supratimo apie šių dienų darželius.
Ir kokie reikalavimai vaikams? Nes maniškis dar ant puoduko nelabai ir eina:(
Labai Jums busiu dėkinga už atsakymus:)

na aš savąjį kai užrašinėjau į darželį jam irgi buvo 1,5m. ir tikrai pergyvenau, kad per mažas, bet pradėjom lankyt tik trys mėnesiai po užrašymo ir per tuos tris mėnesius vyrukas labai paaugo ir žymiai savarankiškesnis tapo, nors atrodo tik 3 mėnesiai...kad ant puodo nedaro nebėda, maniškis irgi nedarė ir ne vienas toks grupėje buvo, o dėl amžiaus tai pas sūnų į grupę atėjo berniukas 1,7m...nemanau, kad būtų bėdų dėl amžiaus, nebent kaip jau kažkas sakė vietų mažai, nes mažiukų grupės jau pilnos abi, o bent jau i mūsų pavasarį dar pora vaikiukų tikrai yra užsirašę
Atsakyti
Labai aciū už atsakymus.

Geros dienos, gal kada nors pasimatysime darželyje:)
Sėkmės:)
Atsakyti
Sveikos, mamackos 4u.gif

Perskaiciau visa tema, nuomone apie darzeli "Ausrele" labai puiki po to skaitymo. Buvau aplankiusi tris darzelius: "Skroblinukas", "Ausrele" ir Sierakausko g. (nepamenu pavadinimo blush2.gif ). Sieraklausko g. vedeja savo kabinete man pasake, paziurejus i mano vaika, "Jusu vaikas toks judrus, idomu kaip musu aukletojos su juo susitvarkys?" Po tokiu zodziu, as nusprendziau nevesti tn savo vaiko. "Skroblinuko" teritorija baisi, man asmeniskai labai nepatiko, pats darzelis visai nieko, aukletojos irgi malonios. "Ausrele" man patikp is karto, tikrai norejau ten vesti savo maziuka, bet kai perskaiciau cia jusu nuomones, visos abejones dingo.

"Ausreleje" maloni vedeja, viska papasakojo ir paaiskino, parode ta grupe, kur mes busim. Ten aukletojos pasirode geros, ir vaikus ant ranku paima, ir priglaudzia, patys vaikai nuo ju neatsitraukia. Vedeja dar sake, kad siame darzelyje galima palikti vaika iki 21.00, tik reikia is anksto pranesti (is ryto arba paskambinti aukletojai) ir uz tai nereikia papildomai moketi. Mano vaikiukui 1 m. ir beveik 8 men. be problemu prieme mus, po savaites nuo apsilankymo, lankysim darzeli, jei nesusirgsim. Mes buvome su vaiku grupeje gal kokias 10-15 min, kol as viska isklausinejau ir apziurejau, po to savo sunu isvedziau is ten su ryksmais, sako "Nenoriu namo, noriu buti darzelyje".

O jei ka domina daugiau, apsilankykite darzelyje, tikrai maloniai viska papasakos, aprodys. Ir jokiu kysiu nereikalauja, net neklausia kur tevai dirba, kaip buna kai kuriuose darzeliuose.

Sekmes visom, gal pasimatysim darzelyje (tik as susizinosiu grupes pavadinima blush2.gif ax.gif )
Atsakyti
QUOTE(Irena S. @ 2007 03 16, 12:43)
Sveikos, mamackos  4u.gif

Perskaiciau visa tema, nuomone apie darzeli "Ausrele" labai puiki po to skaitymo. Buvau aplankiusi tris darzelius: "Skroblinukas", "Ausrele" ir Sierakausko g. (nepamenu pavadinimo  blush2.gif ). Sieraklausko g. vedeja savo kabinete man pasake, paziurejus i mano vaika, "Jusu vaikas toks judrus, idomu kaip musu aukletojos su juo susitvarkys?" Po tokiu zodziu, as nusprendziau nevesti tn savo vaiko. "Skroblinuko" teritorija baisi, man asmeniskai labai nepatiko, pats darzelis visai nieko, aukletojos irgi malonios. "Ausrele" man patikp is karto, tikrai norejau ten vesti savo maziuka, bet kai perskaiciau cia jusu nuomones, visos abejones dingo.

"Ausreleje" maloni vedeja, viska papasakojo ir paaiskino, parode ta grupe, kur mes busim. Ten aukletojos pasirode geros, ir vaikus ant ranku paima, ir priglaudzia, patys vaikai nuo ju neatsitraukia. Vedeja dar sake, kad siame darzelyje galima palikti vaika iki 21.00, tik reikia is anksto pranesti (is ryto arba paskambinti aukletojai) ir uz tai nereikia papildomai moketi. Mano vaikiukui 1 m. ir beveik 8 men. be problemu prieme mus, po savaites nuo apsilankymo, lankysim darzeli, jei nesusirgsim. Mes buvome su vaiku grupeje gal kokias 10-15 min, kol as viska isklausinejau ir apziurejau, po to savo sunu isvedziau is ten su ryksmais, sako "Nenoriu namo, noriu buti darzelyje".

O jei ka domina daugiau, apsilankykite darzelyje, tikrai maloniai viska papasakos, aprodys. Ir jokiu kysiu nereikalauja, net neklausia kur tevai dirba, kaip buna kai kuriuose darzeliuose.

Sekmes visom, gal pasimatysim darzelyje (tik as susizinosiu grupes pavadinima  blush2.gif  ax.gif )

Normalus šitas darželis, bet kasdieną ten tikrai taip nėra, koks vaizdas galėjo susidaryti apžiūrint darželį, nes būna tikrai nemažai ir nemalonių situacijų...
Atsakyti
QUOTE(meškutė_Nida @ 2007 02 08, 19:04)
Šiaip aš džiaugiuosi, kad leidžiu dukrą į darželį (nors ji dar galėjo sėdėti ir sėdėti namuose...). ir sūnų, po visų šitų šalčių, pradėsiu leisti- juolab, kad mūsų grupė bus maišyto amžiaus, taip kad kurį laiką sesuo ir brolis dar galės pabūti kartu thumbup.gif

Labas smile.gif , o kodėl neleisi savo pipiriuko su mažaisiais?

QUOTE(Kleopatra @ 2007 03 01, 10:19)
na aš savąjį kai užrašinėjau į darželį jam irgi buvo 1,5m. ir tikrai pergyvenau, kad per mažas, bet pradėjom lankyt tik trys mėnesiai po užrašymo ir per tuos tris mėnesius vyrukas labai paaugo ir žymiai savarankiškesnis tapo, nors atrodo tik 3 mėnesiai...kad ant puodo nedaro nebėda, maniškis irgi nedarė ir ne vienas toks grupėje buvo, o dėl amžiaus tai pas sūnų į grupę atėjo berniukas 1,7m...nemanau, kad būtų bėdų dėl amžiaus, nebent kaip jau kažkas sakė vietų mažai, nes mažiukų grupės jau pilnos abi, o bent jau i mūsų pavasarį dar pora vaikiukų tikrai yra užsirašę

Mes eisim nuo balandžio vidurio. Tik nežinau tos grupės pavadinimo, kurią pasirinkom. Ji yra einant tuo pačiu koridoriumi, kur direktorės kabinetas, gale, dešinėje. Buvau grupėje, ir kur kairėj, bet auklėtoja pasirodė malonesnė iš dešinės ax.gif O kurią grupę lankot jūs? Kaip auklėtojos, vaikas noriai eina į darželį?
Papildyta:
QUOTE(Kleopatra @ 2007 03 16, 22:08)
Normalus šitas darželis, bet kasdieną ten tikrai taip nėra, koks vaizdas galėjo susidaryti apžiūrint darželį, nes būna tikrai nemažai ir nemalonių situacijų...

jei nepaslaptis, tai kas ten tokio vyksta g.gif ?
Atsakyti
[quote=kristinap,2007 03 18, 10:27]Labas smile.gif , o kodėl neleisi savo pipiriuko su mažaisiais?
Mes eisim nuo balandžio vidurio. Tik nežinau tos grupės pavadinimo, kurią pasirinkom. Ji yra einant tuo pačiu koridoriumi, kur direktorės kabinetas, gale, dešinėje. Buvau grupėje, ir kur kairėj, bet auklėtoja pasirodė malonesnė iš dešinės ax.gif O kurią grupę  lankot jūs? Kaip auklėtojos, vaikas noriai eina į darželį?
Papildyta:

numanau apie kurią auklėtoją kalbat iš grupės dešnėje... smile.gif tai ji dirba ir grupėje kairėje smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kleopatra: 18 kovo 2007 - 14:00
QUOTE(Kleopatra @ 2007 03 18, 13:58)
numanau apie kurią auklėtoją kalbat iš grupės dešnėje... smile.gif tai ji dirba ir grupėje kairėje smile.gif

Kokia situacija tose grupėse, kurią geriau rinktis, jūsų nuomone ax.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinap: 18 kovo 2007 - 14:09
QUOTE(kristinap @ 2007 03 18, 14:07)
Kokia situacija tose grupėse, kurią geriau rinktis, jūsų nuomone ax.gif ?

abi normalios, kaip jau rašiau viena auklėtoja abiejuose grupėse dirba, o gal net ir dvi, nes yra dar viena kuri labai mažai dirba mūsų grupėje, tai dėl jos nežinau...idomu kuri auklėtoja iš mūsų grupės jums nemaloni pasirodė, kaip ji atrodo?o dėl grupės pasirinkimo priklauso daug kas nuo to koks jūsų vaikutis, tai yra judrus, mėgstantis padūkti, ar kaip tik ramus?
Atsakyti
QUOTE(Kleopatra @ 2007 03 18, 15:35)
abi normalios, kaip jau rašiau viena auklėtoja abiejuose grupėse dirba, o gal net ir dvi, nes yra dar viena kuri labai mažai dirba mūsų grupėje, tai dėl jos nežinau...idomu kuri auklėtoja iš mūsų grupės jums nemaloni pasirodė, kaip ji atrodo?o dėl grupės pasirinkimo priklauso daug kas nuo to koks jūsų vaikutis, tai yra judrus, mėgstantis padūkti, ar kaip tik ramus?

Ne tai kad nemaloni pasirodė, bet gal tokia rūstoka, ar tiesiog nekalbi, mes su ja beveik nepabendravom, bet iš dešiniosios grupelės (kokie grupių pavadinimai?) labai bendraujanti. Na, tiesiog pirmas įspūdis toks liko smile.gif O kaip ten iš tikrųjų - pamatysim.
Atsakyti
QUOTE(kristinap @ 2007 03 18, 17:19)
Ne tai kad nemaloni pasirodė, bet gal tokia rūstoka, ar tiesiog nekalbi, mes su ja beveik nepabendravom, bet iš dešiniosios grupelės (kokie grupių pavadinimai?) labai bendraujanti. Na, tiesiog pirmas įspūdis toks liko smile.gif O kaip ten iš tikrųjų - pamatysim.

na tiesiog idomu kuri čia ta rūstoka, kaip ji atrodo? nes mūsų grupėj auklėtojos nėra jau tokios rūsčios smile.gif, bet spėju tuo metu grupėj buvo šeiminikė, ji iš pirmo žvilgsnio atrodo rūstoka ir netruputį smile.gif mūsų grupė, ta kur kairėj - drugeliai, dešnėj - nykštukai. O iš nykštukų grupės su kokia auklėtoja bendravot? pilna ar liekna ji buvo?
Atsakyti
QUOTE(Kleopatra @ 2007 03 01, 12:19)

Kleopatra, o kurioj grupej tavo maziukas?? Koks pavadinimas? Gal musu vaikiukai vienoj grupej bus? mirksiukas.gif
As siandien nuvedziau vaika i "Drugeliu" grupe dviem valandom, pirma karta. Visai mums patiko, vaikas net nenorejo namo eiti. O aukletoja labai maloni, jos vardas Danute, 40-45 m. moteriske, ne auksta, trumpais tamsiais plaukais.
Atsakyti