QUOTE(ratna @ 2006 04 24, 15:13)
Užrašiau šiandien savo mažių į "Aušrelę" - žadam eiti nuo rudens. Direktorė sakė, kad tokių, kaip mano (gimusių 2004 m.) - bus dvi grupės, nes jau dabar rudeniui užsirašę virš 30 vaikų. Viskas ten man pasirodė daugmaž "normalu"- na, daržas kaip daržas, ir direktorė atrodo labai šauni. Bet... kažkodėl taip liūdna pasidarė užėjus į grupę "susipažinti" (nuvedė į vieną iš tų, kuriose ateity bus mažiukai, berods "Pelėdžiukų" - ten dabar dar didesni vaikai)
.... Grupės darbuotojos man tokios pavėpusios pasirodė - nei šypsenų, nei noro pabendrauti su manim ar vaiku...
... Na, nežinau, gal tai tik pirmas ir klaidingas įspūdis
Bet, kadangi žinau, kad teks dėl daugelio dalykų su aklėtojom tartis (na, mūsiškis nevalgo daugybės produktų dėl alergijos ir kt. problemų), tai man kažkaip neramu....
Gal kas nors žino daugiau apie tas auklėtojas ir galėtų papasakoti?
Beje, ar ten galima iš anksto sužinoti valgiaraščius (pvz., savaitei į priekį)? Bent jau žinočiau, kada ir kokio maisto atnešti iš namų, nes kitaip, atrodo, maitinimo problemos neišspręsim.
Mamoolka, pastebėjau, kad tavo Ernestas - žuviukas, kaip ir manasis (ir nuotraukytėj netgi kažkuo panašus mano vaiką), pagalvojau, kad gal galėtų būti smagus draugelis...

Gal kas nors žino daugiau apie tas auklėtojas ir galėtų papasakoti?

Beje, ar ten galima iš anksto sužinoti valgiaraščius (pvz., savaitei į priekį)? Bent jau žinočiau, kada ir kokio maisto atnešti iš namų, nes kitaip, atrodo, maitinimo problemos neišspręsim.
Mamoolka, pastebėjau, kad tavo Ernestas - žuviukas, kaip ir manasis (ir nuotraukytėj netgi kažkuo panašus mano vaiką), pagalvojau, kad gal galėtų būti smagus draugelis...

Del aukletoju tai tu mane ir truputeli nugasdinai

Galėtų būti draugelis