Įkraunama...
Įkraunama...

Savanorių pr.:Aušrelė

del pampersu tai kitose grupelese manau tikrai turetu keisti bet va kai mes tarp dideliu vaikuciu tai man aukletoja sake kad nekeis o kaip ten bus nezinau kol kas per dvi dienas nebuvo poreikio keisti..
siaip vyrui tai aukletoja patiko, o man ji zadejo pakalbet su direktore kad mus perkeltu prie maziuku, bet nzn nebelabai as noriu keisti grupes, nes ten is vis neaisku kas laukia.. blush2.gif
Tiesa vaikas trim valandom paliktas neverke tik nieko nevalge... smile.gif prastovejo prie aukletojos su masina rankoj...
Atsakyti
atleisk ratna, kad tau neatsakiau, truputelį atostogavau ir prie kompo nebuvau prisokusi.
Del meniu, tai dazniausiai is ryto buna iskabinta visos dienos meniu. Ryte duoda kokia nors kose ir sumustini su arbata ar kakava. Priespieciams buvo koks vaisius, kompotas ir pan., per pietus sriuba (ir ivairi) ir koks mesiskas ar zuvies pilnas patiekaliukas (su bulvem, darzovem), vakare pvz. pieniska sriuba. Tikslaus meniu net neprisimenu. Dar duoda kartais varskes apkepa, bulvinius blynus, siaip blynus. Maniskis ir siek tiek alergiskas pieno baltymams. Tai paprasiau, kad kakavos neduotų ir pieno, kurį laiką nedavė, bet dabar berniukas pats giriasi, kad "kava" gėrė, na kol bėrimų nematau, tai nieko joms ir nesakysiu, nes norint prie auklėtojų prikibti, tai ojojoj kiek gali minusiukų rasti.
Na dabar aisku, kad nei viena nei kita grupe nera bloga, tagis gal nera ko ir bijoti. Naujoke25, o taviske kaip vadinasi Smalsučių ar Pelėdžiukų ? O del pampersu, tai kai rugsėji prigužės tokių dvimečių tai neturės kur dingti, teks juos keisti, jei nenorės, kiekviena dieną patalinių skalbti (nes maniskis tai iki pietų jau pripildo pilna, daug geria) ar kelnytes daznai keisti. Aisku taip anksciau ismoktu ant puodo.
Atsakyti
maniskis grupeje bitinelis. vakar taip pat nieko nevalge... rolleyes.gif sian tetis labai anksti isveze tai pavalgydinau dar pati grikiu koses kad nenumirtu is bado nevalgydamas doh.gif seimininke tai labai faina vakar pasiemiau vaika is lauko tai nuejo atnese maisiuka mum is rubines.. bet man vis atrodo kad aukletoja labai pasyviai ziuri i mano vaika.. vakar buvo labai silta o maniskis buvo su pedkelnem ir sportinem kelnem ant virsaus..buvau teciui pasakius pedkelnes nuimt o sportines kelnes uzdet tai tas ant virsaus uzmove doh.gif o lauke radau vaika dar ir su kombinzonu ant virsaus nu nzn kas ji ten renge bet triju sluoksniu vakar tikrai buvo per daug..reikejo sportines kelnes nuimt vedant i lauka...visas susiles buvo vaikas tai staigiai pati nuemiau ta kombinzona lauke.. sian jau su striuke aprengiau.. Nu zodziu gal kaip nors apsiprasim nes dar ir pati nezinau kaip ten ji geriau aprengti...
vienam berniukui musu grupej tai tokius batus teveliai uzdeje kad einant i lauka ir aukletoja ir seiminike su batu saukstu is visu jegu darbuojasi niekaip apmaut negali..pabandziau ir as nu niekaip..vos vos uzmoviau smile.gif
Atsakyti
Ir mes į šį darželį prieš 2 mėnesius užsirašėm. Nuo rudens turėtumėm pradėti lankyti ax.gif .
Prieš apžiūrint šį darželį buvau Skroblinuke, vaizdelis skiriasi blink.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinap @ 2006 05 05, 23:07)
Ir mes į šį darželį prieš 2 mėnesius užsirašėm. Nuo rudens turėtumėm pradėti lankyti ax.gif .
Prieš apžiūrint šį darželį buvau Skroblinuke, vaizdelis skiriasi blink.gif

Skroblinuke uztenka vien tik i aplinka paziuret... nereikia net i vidu eiti blink.gif blink.gif
Atsakyti
Naujoke25, kaip sekasi tavo vaikiukui darželyje? Ar jau apsiprato? O gal jau nebelankote? ax.gif

O kitų mažiukai? Gal dar ką nors papasakosite....... bigsmile.gif
Atsakyti
dabar kai sujungė grupes nuo birželio esam nyktukų grupėje, tai vaikas neverkia pats nueina į grupę, jokių problemų, auklėtoja labai maloni, nors su ja beveik nekalbėjau, bet manau gerai viskas, aišku mano nieko nevalgo, bet čia jau mūsų bėdos... miegoti dar nepalikau, manau dar reit nepaliksiu tegul apsipranta. Kai į vyresnių grupę vedžiau tai eidavo su ašarom, tai daba nebežinau, arba apsiprato, arba šita auklėtoja labiau patinka, maniau bus sunku vėl pratintis prie naujos grupės, bet viskas gerai. Nuo rudens kiek suprantu eisim į bitinėlio grupę, tik jau su mažiukais.. nors nežinau, jei susirasim pastovią gyvenamą vietą, gal ieškosiu ir kito darželio, na mano vyrui bitinėlio auklėtoja nelabai patiko, na nzn šiaip toje grupėje nėra puodukų tik klozetai, be to auklėtoja sakė nekeis pampersų, o jei iki rudens neišmoksim an puodo tai kaip aš jį paliksiu miegui.. nuo rugsėjo jau miegui tai tikrai planuoju palikti... g.gif
Atsakyti
Apie si darzeli galiu pasakyti ir blogu ir geru dalyku. Patiko darzelio aplinka, laipynes, kiemo prieziura, nuostabus dideli medziai. Maistas tikrai nera labai geras, as nelabai suprantu tokiu patiekalu kaip keptos bulves su kefyru, arba salotos su koncervuotais kukuruzais. Kita vertus mano mazius sako kad skanu ir valgo viska. esam lanke kita darzeli Klaipedoje, tai ten maistas buvo tikrai geresnis ir aukletojos siltesnes.
Dar nepatiko aukletoju griestumas, suprantu, kad joms sunku, bet kodel vienas aukletojas vaikas megsta kitu bijo (Peledziuku grupe) Manau, kad vaikas praleisdamas darzelyje diziaja laiko dali neturetu jausti itampos. Beja, tos aukletojos bijo ne tik mano vaikas.
Kalbant apie darbelius, tai jie vyksta kiekviena diena, bet nematau naudos, visi daro butinai ta pati, kaip tarybiniais laikais, jiokios fantazijos, namuose padaro daug idomiau, kai nesikisu tik, pavyzdziui, tema pasiulau. Aisku cia mano subjaktyvi nuomone.
Direktore labai maloni, smagu su ja bendrauti, tiesa karta vyras sutiko ja issukancia is virtuves su dviem pilnais Maksimos maisais, nuraudo ir nuleke i savo kabineta. Nieko neoriu pasakyti, gal tuscius "slovikus" nese biggrin.gif
Tikriausiai nenugazdinau labai mirksiukas.gif . Girdejau, kad kituose aplinkiniuose darzeliuose nera geriau, taigi nera is kur rinktis. Aplamai, visa darzeliu sistema, kaip ir patys pastatai, yra pasenus, tiek auklejimo, tiek mitybos, tiek poziurio i vaika atzvilgiu.
Atsakyti
Vedėja labai maloni ir šilta moteris. Auklėtojų yra visokių, vienos iš jų visi vaikai bijo, kai vasarą pavadavimas - net kategoriškai į darželį eiti atsisako.
Paklauskit, kiek kituose darželiuose rugsėjo 1-ai nupirkti reikia.... ir kiek prisidėti prie darželio gerovės.... O šitame darželyje visada išsiverčiu iki 30 Lt, o pernai iš viso gal 16 Lt. Iš karto pasakė, kad turime to ir ano, kam pirkti? Ūkinių iš viso nešti nereikėjo. Kai papasakoju darbe, tai netiki, kad tokios išlaidos gali būti tiktai. Mes perėjom per 3 grupes, visos buvo gražios, sutvarkytos ir auklėtojos daugiau ar mažiau fainos. O kai kurios iš viso be galo čiotkos.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
QUOTE(AUSRASIMA @ 2006 08 19, 15:24)
Dar nepatiko aukletoju griestumas, suprantu, kad joms sunku, bet kodel vienas aukletojas vaikas megsta kitu bijo (Peledziuku grupe) Manau, kad vaikas praleisdamas darzelyje diziaja laiko dali neturetu jausti itampos. Beja, tos aukletojos bijo ne tik mano vaikas.

Itariu musu vaikai eina i viena grupe bigsmile.gif , matau pagal tavo sunaus varda biggrin.gif . O jei ne paslaptis, apie kuria aukletoja eina kalba? unsure.gif
Nes maniske irgi vienos nelabai megsta.... nu ka cia nelabai..... ji tiesiog ja pamacius, nori eiti namo blink.gif .

QUOTE(Rucikas @ 2006 08 19, 15:51)
Vedėja labai maloni ir šilta moteris. Auklėtojų yra visokių, vienos iš jų visi vaikai bijo, kai vasarą pavadavimas - net kategoriškai į darželį eiti atsisako.

Apie kuria aukletoja eina kalba? blink.gif
Atsakyti
Tos aukletojos vardas Vigile ar kazkaip panasiai biggrin.gif Anksciau labai bijojo, pastaruoju metu , pries tai kai isejo atostogu, lyg ir nebesiskunde, gal susidraugavo . Siaip kitos mamos sake, kad jos patenkintos jos griestumu, bet juk nuo vaiko priklauso, maniskis tai labai jautriai riaguoja i barima ir labai klauso svetimu , su juo aplamai galima laisvai graziuoju susitarti, tai kam pyktis ? Labiausiai mums abiems patinka ta jauna aukletoja kur retai ateina. Jei vaikas su ja pasilieka paskutinis, tai ne ant suoliuko sedi, laukia, o uz rankos susikibe vaikstineja po darzelio teritorija ir snekuciuojasi, ne karta taip radau.
Papildyta:
O pacios kokia nuomone apie sios grupes aukletojas ?
Atsakyti
Na as taip ir maniau, kad tai V smile.gif. As pastebejau, kad kitoms mamoms ji labai patinka. Bet jei vaikas, eidamas i darzeli sako "jei bus V as eisiu namo", tai jau negerai mano manymu... ir man tai laaaaabai nepatinka.
Maniskei labiausiai patinka Kristina, ir labai nuliudau, kad ji isejo i dekreta, ir ta retai ateinanti (Ramunes rodos) labai faina.
Bet girdejau, kad nuo rudens vaikus kels i antra auksta, ir gali buti, kad keisis aukletojos.
Atsakyti