Įkraunama...
Įkraunama...

Savanorių pr.:Aušrelė

O cia Kristina tai ta vyresne trumpais plaukais, maniau ji siaip atostogu isejo.
Atsakyti
QUOTE(AUSRASIMA @ 2006 08 21, 13:16)
O cia Kristina tai ta vyresne trumpais plaukais, maniau ji siaip atostogu isejo.

Kristina jauna ilgais pagarbanotais plaukais, tu man rodos maisai su seimininke g.gif
Atsakyti
4u.gif ,

O mes lankome "Žirniukų" grupę, joje ir pasiliksim. Auklėtojos (jauna berods Ramune) abi labai fainos, seimininke taip pat thumbup.gif . Svarbiausia vaikas eina be asaru, valgo, miega gerai, dziaugiuosi biggrin.gif .
Darzeliu nenusivyliau tikrai. Vedeja ypatingai demesinga. Maistas manau geras, namuose dar ne tokio slamsto paragauja, o konservuoti kukururai ir pan. tai nemanau, kad yra labai blogai.
Taigis as patenkinta siuo darzeliu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamoolka @ 2006 08 24, 15:36)
Auklėtojos (jauna berods Ramune) abi labai fainos, seimininke taip pat  thumbup.gif .

Ramune tikrai labai labai thumbup.gif . Ji kartais ateina ir i musu grupe.
Atsakyti
Sveikos, mamos biggrin.gif
Nuo šiandien pradėjom lankyti naujai suformuotą trimečių grupę, kuri vadinasi "Bitinėlis". Kol kas įspūdžiai tik geri, grupė nedidelė (7 vaikai).
Gal esat bendravusios su auklėtoja Onute? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Naujoke25 @ 2006 05 03, 00:00)
buvom mes šian pirmą dieną aušrelėje tai ispudziai tokie:
auklėtoja du metrai an dviejų smile.gif tokia nuoširdi labai bendraujanti, matosi tvarka grupeleje yra tyla ramybe, vaikuciai kalbasi pasnibzdomis, du vaikai kuriem greit trys metukai ir mano jauniausias kuriam dar bus tik du su puse po menesio..

Atleiskit, o koks vardas tos aukletojos, ir amzius kur 2x2 ax.gif
Atsakyti
kai kuriuose darzeliuose reikia uzrasyti vaika poros dienu ar dar negimusi, o kaip Geroj Vilty? Maniskiam 1,8 menesiai, ir i darza as gal pora metu neketinu dar vesti, bet gal butinai reikia rezervuoti vieta?
Atsakyti
QUOTE(viti @ 2006 11 28, 16:12)
kai kuriuose darzeliuose reikia uzrasyti vaika poros dienu ar dar negimusi, o kaip Geroj Vilty? Maniskiam 1,8 menesiai, ir i darza as gal pora metu neketinu dar vesti, bet gal butinai reikia rezervuoti vieta?

Užrašiau saviškius telefonu- jokių problemų neiškilo. Rezervacija- ne rezervacija, bet ar pačiai nebūtų ramiau dėl to, kad vaikas jau užrašytas? mirksiukas.gif
Atsakyti
Kadangi nevesim nuo naujų ar pavasario, tai man ir taip ramu. O klausiu, kad gal jis labai koks populiarus. Bet jei jau užtenka telefoninio skambučio, be jokio raštiško prašymo, tai paseksiu meškutės_Nidos pavyzdžiu biggrin.gif
Atsakyti
perskaiciau visa tema doh.gif ,musu vyresnelis lanke sita darzeli,zirniuku ir pasakiuku grupes,viskas buvo gerai mirksiukas.gif .Galvoju nuo rudens mazi leist,bet niekaip nenueinam uzsirasyt,nors gyvenam prie pat,gal dar ne velu,reiks pirmad. nulekt,nors kadaise vedeja zadejo brolius be eiles priimt smile.gif first.gif
Atsakyti
QUOTE(norako @ 2006 11 28, 15:39)
Atleiskit, o koks vardas tos aukletojos, ir amzius kur 2x2  ax.gif

Kiek suprantu, kalba eina apie mūsų auklėtoją Bronelę rolleyes.gif

Nu va, dukra lanko jau beveik pusę metų, tai galiu pasakyti tik gerus atsiliepimus. Ji sirgo tik 1 kartą (ir tai- praėjusią savaitę). Šiaip rytais nebūna jokių giedojimų "Nenoooriu į daržeeeelį", tik miego trūksta, nes su tėčiu išvažiuoja prieš septynias...
Aukl. Bronelė ir Onutė- labai simpatiškos moterys, Bronelė ką galvoja, tą ir sako, nevynioja nieko į vatą...man tokie žmonės patinka, nes realiai žinai apie savo vaiką, o ne iš nuogirdų (juk būna ir taip, pripažinkim cool.gif )
Ir šeimininkė Margarita- šauni. Gal ji nesistengia labai bendrauti su tėvais, ale dukra visvien grįžusi nepamiršta išvardinti, ką gero padarė "Magaryta"- kasas supynė, megztinį pagyrė, valgyt skaniai davė... rolleyes.gif

Šiaip aš džiaugiuosi, kad leidžiu dukrą į darželį (nors ji dar galėjo sėdėti ir sėdėti namuose...). ir sūnų, po visų šitų šalčių, pradėsiu leisti- juolab, kad mūsų grupė bus maišyto amžiaus, taip kad kurį laiką sesuo ir brolis dar galės pabūti kartu thumbup.gif
Atsakyti
Labas Mamytės:)

Labai seniai stebiu Jūsų atsiliepimus apie darželį Aušrelę.

Ir kadangi dauguma atsiliepimų teigiamų, norėčiau su Jumis pasikonsultuoti, gal kas galės atsakyti į mano klausimus.

Aš gyvenu Savanorių gatvėje todėl ir ieškau darželio šalia namų.
Mano sūneliui dabar 1,5 metuku ir planuoju gegužės mėnesį leisti į darželį.
Gal kas žino nuo keliu ten vaikai priimami?
Ir kurioj vietoje tiksliai yra tas darželis?
kokio dydžio ten grupes, ir kiek mokėti reikia? Aš sorry kad to klausiu, bet neturiu supratimo apie šių dienų darželius.
Ir kokie reikalavimai vaikams? Nes maniškis dar ant puoduko nelabai ir eina:(

Labai Jums busiu dėkinga už atsakymus:)
Atsakyti