Įkraunama...
Įkraunama...

Finansinė svajonė

Finansiniu svajoniu siai dienai neturi, kiek pinigu beturetum vistiek ju bus mazai. Buta ir masina turiu, o namo nenoriu, as daugiabuciu vaikas.
Tad, pinigus ir ju kieki vertinu kritiskai.
Todel visi norai ir tikslai nematerialus. assa.gif
Atsakyti
Kiekvienas savaip iš proto eina. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(NiekoTokio @ 2009 05 11, 09:14)
Kiekvienas savaip iš proto eina. smile.gif

Be jokiu abejoniu....Pavargau, kaip vovere rate suktis ir siekti vien materialiniu geriu, gana. Sustojau ir gyvenimas palengvejo.
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2009 05 11, 14:29)
Be jokiu abejoniu....Pavargau, kaip vovere rate suktis ir siekti vien materialiniu geriu, gana. Sustojau ir gyvenimas palengvejo.

Pinigai yra tik priemonė, o ne tikslas. Kai pasidaro tikslu tai jau su žmogumi kažkas netaip. smile.gif
Atsakyti
As kadangi kaimiete tiesiai sakant, tj apie namuka sklypuke svajoju... mano vyras siaulietis, bet irgi svajoja apie ta pati... nekenciu situ dezuciu!!!!!! o ir vaika tokioj kamaroj augint nesinori. Tj va... namukas ir sklypukas...
Atsakyti
Pati didziausia mano svajone- grazinti busto kredita.Kadangi tai ne taip jau mazai- 200000lt, tai, ko gero, bus mano svajone visus ateinancius 20 metu.Va taip...
Atsakyti
QUOTE(Invest @ 2009 05 08, 01:31)
Dauguma čia rašančių, nori nedirbti, o gyventi iš palūkanų.... reikia kažką dirbti ar veikti, nes išdurnėti galima, nieko neveikiant smile.gif.

As irgi noreciau gyventi is palukanu,ir manau,kad nieko cia blogo ir tai jokiu budu nereiskia nieko neveikimo.Tiesiog tada nereiketu arti vien del isgyvenimo,ir galima butu uzsiimti tuo kuo tik nori,ir ta veikla butu savanoriska,o ne prievartine.Man,pvz.,yra sunku kasdien tiksliai nustatytu laiku eiti i darba,nors darbas ir patinka.
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2009 06 19, 19:45)
As irgi noreciau gyventi is palukanu,ir manau,kad nieko cia blogo ir tai jokiu budu nereiskia nieko neveikimo.Tiesiog tada nereiketu arti vien del isgyvenimo,ir galima butu uzsiimti tuo kuo tik nori,ir ta veikla butu savanoriska,o ne prievartine.Man,pvz.,yra sunku kasdien tiksliai nustatytu laiku eiti i darba,nors darbas ir patinka.

Aš irgi stengiuosi, kad ateityje galėčiau iš palūkanų gyventi ir užsiimti širdžiai mielais dalykais. Pvz. fotografuoti. O ne nuo 8 iki 17 sėdėt darbe...
Atsakyti
QUOTE(NiekoTokio @ 2009 06 26, 14:06)
Aš irgi stengiuosi, kad ateityje galėčiau iš palūkanų gyventi ir užsiimti širdžiai mielais dalykais. Pvz. fotografuoti. O ne nuo 8 iki 17 sėdėt darbe...

patartina hobi paversti darbu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(karra @ 2009 06 28, 21:16)
patartina hobi paversti darbu wink.gif

Hobis gali buti darbu,bet uzmusa negyvai tas "nuo...iki",tiesiog gyveni pagal laikrodi... schmoll.gif o ir keltis anksti sunku nerealiai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2009 06 28, 22:30)
Hobis gali buti darbu,bet uzmusa negyvai tas "nuo...iki",tiesiog gyveni pagal laikrodi... schmoll.gif o ir keltis anksti sunku nerealiai schmoll.gif

patarimas vienas cool.gif tapti savi verslo seimininku - ir paciam nusistatyti darbo valandas wink.gif
Atsakyti
issimoketi busto paskola , dirbti tik puse etato:) na kad nereiketu anksti keltis ir kad tarp zmoniu pabuti rolleyes.gif , ir daug daug keliauti !!!!!!!!!!!!!!! thumbup.gif
Atsakyti