Įkraunama...
Įkraunama...

Ar esat su vaiku gulėję ligoninėj?

Mes gulejom, kai buvo 2,5 men. santariskese del bambutes uzdegimo . papuolem pas gyd. Maknaviciu (vaiku chirurgas), tai labai pasiseke.
baisu gulet su vaiku ligoninej, kad dar kuo neuzsikrestu, tai is palatos kojos nekelem (palatoj buvom dviese).
prisimenu, net verkiau kai reikejo isvaziuot i ligonine ir pati nemegstu tokiu vietu ir del mazules bijau, kaip reiks ziuret , krauja ims, vaistus leis, juk lialiukas verkia, man jos gaila, o dar baisu, kad is to nervinimosi pienukas nedingtu....
Geriau nereiketu ten papulti..TO VISIEMS IR LINKIU 4u.gif
Atsakyti
mes su suneliu taippat gulejome ligonineje,sausio menesi suslogavome ir gavosi ausu uzdegimas nuo verkimo gavosi ir laringitas taip papuolem i infekcine ligonine doh.gif ,prieziura maistas tikrai geras tik jau tu kateteriu vedimas schmoll.gif tai tikras kosmaras ,labai sunkei rasdavo venas iskankindavo daugiau kaip pusvalandi .atnesa dustanti nuo rekimo rankytes subadytos galvyte subadyta baisus vaizdas ,taip prasikankinom 10 dienu ir susiruosem namo ,bet pradejo vemti viduriuoti ir vel sukarsciavom pasigavom rota virusa ir vel lasalines vel vaikucio badymas ,gulejome su mergaite 2metu4 menesiu ji miega kada nori baisi ozka jei supyksta viska dauzo klykia ir niekas jos negalejo iveikti vaistus girde 3 zmones ,nu vienu zodziu pavargau taip kad buvau pasiruosusi su vaiku ant ranku bet kuriuo metu eiti namo ,as numeciau 2 kilogramus o sunelis 1,5 ir dabar tik susapnavus ligonine jau siurpas per kuna perbega prisiminus tas dienas . verysad.gif
Atsakyti
Na jūs ir prigazdinot su tom Kauno klinikom. Man su vaiku gultis reiks gegužės 18 dieną, operaciją darys (sėklides operuos). Gal kam teko susidurti ?
Atsakyti
Gulėjom su mažiuku kartu ligoninėj ir deja ne vieną kartą.Tikras košmaras
Atsakyti
Per du metus su mazyliu teko net 3 kartus atsigult i ligonine verysad.gif Baisiausias Santariskiu infekcinis skyrius doh.gif sesute drebanciom rankom , juodom panagem (panasu, kad dazesi plaukus be pirstiniu), be pirstiniu (nes NERA) state kateteri, viena vena pradure, kita karta lyg pataike, bet nebego lasaline, bande svirksta nuo kraujo plaut po kranu, pleistra plese burna doh.gif , liepiau nekrest cirku ir pakviesti ka nors , kas sugeba pastatyti lasaline (buvo 12 nakties), tai drebanti,nuejo matyt prizadino porininke. Nesvara, atsainumas ir tokios baisios patalpos doh.gif

Antakalni bent personalas svenus, draugiskas.
Atsakyti
Mūsų 10mėn sūnelis nusiplikė arbata. Skambijom greitajai, kuri net nepasakė ką daryt. O reikia kišti nudegusią vietą po šaltu vandeniu ir laikyt 15-20 min!!!. Greitoji važiavo 20 min (prieš išvažiuojant dar turbūt spėjo arbatos išgert)
atvažiavus seselė išėmė kažkokių vaistų, kurių pavadinimą bandė įžiūrėt primerkus vieną akį ir prisikišus pakuotę per 5 cm. nuo veido doh.gif

o ligoninėj pietums mano vaikui atnešė cepelinų ir kai pamatė mano nustebusį veidą, paklausė "tai ką, negi nesumaitinsi?"

tai tokie negerumai.. o visu kitu likau patenkinta. Konsultavo, prižiūrėjo, maloniai bendravo, gydė, į sanatoriją siūlė..
Atsakyti
Sveikos, perskaičius jūsų žinutės, sakau ačiu dievui, kad nevažiavom į ligoninę. smile.gif Grižus iš gimdymo namų mergytė labai dažnai tuštinosi ir verke, maniau virusas. g.gif Iškvietem nakti greitają, atvažiavo apsnudusi daktare, nepatenkinta (matyt pažadinom) apžiurejo šaip ne taip sako važiuojam į ligononę. g.gif kas yra tai sako nežinau padarysim tyrimus ten. Aišku nesutikau, sakau jai ka ryte patys atvešim. Diena sukroviau mantą galvuoju važiuosim, bet toptelejo mintys paskambint savo daktariai, ji atejus pasake, kad nieko čia blogo išraše miltelių ir viskas susitvarke. 4u.gif thumbup.gif . Jai bučiau nuvažiavus, tai baisu pagalvot kokių velnių pagautumem doh.gif .Taigi mamos neskubekit į ta pragarą kišt vaikų, jai aišku tai įmanoma. smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,

Teko ir man kelis kartus guleti su vaikeliais ligonineje.
Taurageje vaiku skyriuje gulejau su pirma dukra, kai jai buvo 10 menesiu. Tai buvo labai gera prieziura. Daktaras labai geras.

O Panevezio vaiku infekcine ligonine tikras kosmaras. Vonioj tarakonai lakste blink.gif blink.gif Joje gulejau su antra triju menesiu dukryte.
Jai norejai vaikui misinuka pataisyti, tai turejai tureti savo virduli, savo maisteli ir t.t... Nenoriu net prisiminti...

Atsakyti
Mes gulejome 2 kartus verysad.gif , pirma karta antakalnije, otopinis dermatitas buvo. Antra karta ne taip jau ir senai pavasari roto virusas, santariskese gulejom. Tai su tokia liga kai vaikas viduriuoja ir vemia doh.gif , nekokios salygos ten! Nepatiko, nepritaikytas skyrius tokiom infekcinem ligom ir labai jau baisi ligonine blink.gif !
Atsakyti
mes irgi gulejom santariskese su viduriuku bakterija kazkokia verysad.gif
palatos baisios,lovyte suluzusi, kranai tekantys. bet sesutes nuostabios, rupestingos, svelnios, atidzios. kai pagalvoji, uz kokius pinigus jos ten dirba, laksto, tuos pampersus tikrina.....
daugiau nenoreciau ten pakliuti
Atsakyti
QUOTE(olenka @ 2006 09 06, 00:49)
mes irgi gulejom santariskese su viduriuku bakterija kazkokia  verysad.gif
palatos baisios,lovyte suluzusi, kranai tekantys. bet sesutes nuostabios, rupestingos, svelnios, atidzios. kai pagalvoji, uz kokius pinigus jos ten dirba, laksto, tuos pampersus tikrina.....
daugiau nenoreciau ten pakliuti

mes gulejom du kartus Kauno 2-oi ligoninei infekcinei biggrin.gif tai likau patenkinta ir vonia su tuoletu toi pacioi palatoi ir rupestelis geras vaiku.O karta nakciai vaziuoti i klinikas tai prasikeikiau ir sakiau gyvenime daugiau nevaziuosiu schmoll.gif ,nuvaziavom su pilvo skausmais o gryzom ir su sloga ir su temperatura nuo skersveju ,rupinimasis prastas neprisisauksi nieko nes maziaus nepaliksi vienon palatoi o kai pagalvoji apie higienos reikaliukus tai turi lekt i kita gala koridoriaus,supykau ir isvaziavau

nors dabar pirmadieni teks vel ten gryzt nes reiks adenoidus operuot tai kai gryziu parasysiu ispudius
Atsakyti
as ir gulejau su savo vaiku, kai jam buvo rota virusas, Santariskese, ir man ten buvo taip baisu, kad as ta pacia diena parasiau pareiskima, kad savo noru mes netesiam gydimo ligonineje. Tiesa mano mazylis normaliai gere skysciu, tai kaip perdaug nesuabejojau del savo sprendimo. Tiesa pries personala as neturiu nieko bloga 4u.gif
Atsakyti