man vyras be plaukų kažkosk ne vyras nei krūtinės, nei kojų, nei rankų, nei khmm plaukai man netrukdo, priešingai - tai labai vyriška ir gražu o ir plaukus pažastyse atleidžiu
visada sakiau, kas dziungliu augint nebutina. jei jau visai issidepiliaves, tai tragedija. manau zirklutem apsikarpyt nesunku.. ir krutine ir pazastis ir kur ten dar lb plaukuota
Dziugu, kai vyrai depiliuojasi pazastis, nugaras, del krutines nesu tikra, turejau daug klientu ypac vasara, kurie depiliavosi nugaras, muset pries keliones bet jau ju reakcija i skausma, juokas ima
nu tai savaime aisku kad pazastys turi buti sutvarkytos... ypac vasara kaip sake panele irgi...o del nugaros ir krutines tai cia kaip kam... mano zuikio oda tai labai svelni nors jokiu pastangu nededa,ir jokiu nereikalingu plauku ant nugaros
o aš manau, kad nebūtina vyrams skustis, man patinka "natūralūs" nebent jau būtų gauruotas kaip koks gruzinas... O jei plaukai ne "iki žemės", tai man nedrukdo
na man tai patinka kai vyras pazastys buna nusidepiliaves, nes vasara su tom savo veduoklem tai tik nuotaika gaidina
nu ir ten kai buna pasitrumpines ir su dep. kremu nusiemes plaukucius..mmm..
as uz prisiziurejusius vyrus. man asmeniskai pazastys turi but sutvarkytos, na ir zinoma, apkirpti plaukiukai apacioje, krutine apzelusi man grazu netgi labai, kojos, manau, taip pat turi but su plaukeliais